X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
összehasonlítós videók nagyon jók :D
zámbó mintha egy nyújtott kazetta szalagot hallgatnál, mikor bejön az eredeti akkor meg tök felüdülés azt hallgatni xd
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Vino jó,bírom,de odaát azért ott van Carly,Fifth Harmony,és persze abszolúte vezetõ pozícióban Tate,ami a country hazájában nem meglepõ.
De szegény emebr vízzel fõz :) Nekünk ez maradt,jutott,vagy nem tudom. Lehet itt az igazán jók nem akarnak médiasztárok lenni.
Go Jeff Go!!!!
az oltás volt rendesen :D
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
mekkora ötlet volt abbahagynom ennek a szarkupacnak a nézését :D de gg... csak küldjétek tovább az sms -t a sok fahangúra :D (mármint nem pont rátok célzok ofkorsz, hanem a 0 agysejtes magyar emberekre)
Bazinga!
õk simán mehettek volna a döntõig
Zámbót meg be se kellett volna engedni az élõ adásba, Stone-t sem.
Bár akárhogy nézem siralmas a mostani felhozatal. Adél is néha olyan hamisan énekel hogy nekem is fáj. Dehát ez van. ezt kell szeretni.
GOOBY, pls
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Azt mégjobban, hogy egy Szabó Dávid ellen, akinek a hangszíne teljesen átlagos és rengetegszer hamisan énekel. Nem igaz nem hallja a zsûri...
A lányok párbajdala nagyon erõs volt, biztos voltam benne, hogy továbbjutnak.
Nem értem miért nyomják ezt a Dávid gyereket, valószínû látnak benne valamit. Kár, hogy én nem. Pedig próbálkozom.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
na meg azon is, hogy az elején mindig a közönségre bízták, akkor már a végéhez közelebb még korrektebb lenne úgy
nagyot csalódtma benne!
mondja,hogy nem õnekik kéne ott álni, tudna mást mondani, õket a jövõhéten is hallgatná! egyértelmûen akkor Xre kellett volna hoznia és a közönségre bízni a döntést!
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
ám mi ez a szám amit ez a buzi énekel? érdekelne az eredeti
most nekem tökmind1 melyik esik ki, egyiket se szeretem.
aki most továbbmegy az a jövõhéten mehet...
õk közül fog kettõ párbajozni talán a két srác így keresztes megint sírhat egy kört,hogy a saját "gyerekei" közül kell választani...stb :D