X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#worship>
összehasonlítós videók nagyon jók :D
zámbó mintha egy nyújtott kazetta szalagot hallgatnál, mikor bejön az eredeti akkor meg tök felüdülés azt hallgatni xd
bakkerman
libabõr...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

pyrohun

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

<#idiota><#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

adam46
Vagy nem válogatják be õket, mert kell a khmhmhmhmmhzámbókhmmhmhmhm pénz.
MrSpock
Nyugi,itt van nekünk Stone,õ is ennyire keménynek látszik :) És persze JFK-is :)
Vino jó,bírom,de odaát azért ott van Carly,Fifth Harmony,és persze abszolúte vezetõ pozícióban Tate,ami a country hazájában nem meglepõ.
De szegény emebr vízzel fõz :) Nekünk ez maradt,jutott,vagy nem tudom. Lehet itt az igazán jók nem akarnak médiasztárok lenni.

Go Jeff Go!!!!

adam46
Mikor lesznek itthon ilyen elõadók az iksz faktorba?
http://www.youtube.com/v/NbvAnItz810&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
matyi0323
jaja:DDD
az oltás volt rendesen :D

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

wesker24
És ez igy fog tovább menni mig a Zámbó gyerek és Stone továbbjut párbaj nélkül addig a tehetségek szép lassan kiesnek !

precision
most olvastam, hogy a Zámbó gyerek és Stone megint párbaj nélkül jutott tovább :D belenéztem a produkciójukba :) 10 másodpercet bírtam :D

mekkora ötlet volt abbahagynom ennek a szarkupacnak a nézését :D de gg... csak küldjétek tovább az sms -t a sok fahangúra :D (mármint nem pont rátok célzok ofkorsz, hanem a 0 agysejtes magyar emberekre)

Bazinga!

PhantomAss
én sajnálom a like-ot, nagyon jó hangjuk van, de ezek a dalok..pfff Feró egyszerüen nem tudott velük mit kezdeni
õk simán mehettek volna a döntõig
Zámbót meg be se kellett volna engedni az élõ adásba, Stone-t sem.
Bár akárhogy nézem siralmas a mostani felhozatal. Adél is néha olyan hamisan énekel hogy nekem is fáj. Dehát ez van. ezt kell szeretni.

GOOBY, pls

bakkerman
Gergõbe nem tudnak belekötni,csak Keresztes meg Feró akarja ezt hogy rockot is toljon mostmár,mert az õ versenyzõik egyenlõek a nullával,sõt mostmár Ferónak nincsenek is versenyzõi...az a lényeg,amit Geszti mond,meg Miki,õk TÉNYLEG értenek a zene világához,szakmai és marketing szempontból is! Akármedig jut Gergõ,Geszti befogja indítani a karrierjét,ebben biztos vagyok. Az elõzõ két xfaktor mezõnyébõl is kiemelkedett volna ez a srác

Meglepõdtem, hogy kiesett a Like, habár amíg Gergõ Timi és Adél hármasból nem esik ki valaki addig nem leszek mérges, de az egyik mentornak igaza volt, hogy Krisztián produkciója már-már nem elég és, hogy miatta fognak kiesni a tehetségesebb versenyzõk. Mellesleg azt sem értem, hogy egy versenyzõnek miért kell mást mutatnia? Miért nem jó abban amit csinál, hiszen pl Gergõnek a pörgõs zenék állnak jól, én nem igazán nézném ki belõle, hogy kõkemény Rockot fog elõadni valaha is.

Sajnálom, hogy a Like esett ki.
Azt mégjobban, hogy egy Szabó Dávid ellen, akinek a hangszíne teljesen átlagos és rengetegszer hamisan énekel. Nem igaz nem hallja a zsûri...
A lányok párbajdala nagyon erõs volt, biztos voltam benne, hogy továbbjutnak.
Nem értem miért nyomják ezt a Dávid gyereket, valószínû látnak benne valamit. Kár, hogy én nem. Pedig próbálkozom.
Amugy Geszti megmondta egy az egyben a Zambo gyereknek, h miatta sokkal jobb enekesek esnek ki. De ugy latszik szarnak ra a nezok...

Most jöttem meg azért kérdeztem.De már látom hogy a Like esett ki.Kösz!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Kongy
ki esett ki? xd

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ki esett ki?

Mégis azok mennek tovább a legjobb 6-ba ! :(
FrezeR
Ja azóta is fényesen ível a karrierje felfelé :D Mindig becsúszhat egy kakukktojás de idén túl sok van!

Azért a majomivadék Király L Norbika is olyan ritka szar volt mit most a Zámbóka és mégis a 3. lett 2 éve !
FrezeR
Igen ezért is teljesen érthetetlen. Az elõzõ szériákban már rég kiesett volna, sõt lehet el se jut idáig.

matyi0323
inkább idegesítõ, mint zámbó. zámbókánál még belátja mindenki, hogy a faterja miatt tolják pár hetet, de az a csávó kegyetlen hamis mindig..

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

azért egy zámbó/szabó vs bárki ellen bátran ejtsék ki ezt a kettõt :D
hát igen már megint a csapatok fogytak el... nem értem mi a jó szarnak van ilyen kategoria. inkább 28 felettieket kéne 2 csoportra bontani.

FrezeR
Elképesztõ, hogy ez a Dávid gyerek még mindig itt van és továbbengedik. Nem lehet erre mit mondani már.

matyi0323
naja, csodálkoztam én is.

na meg azon is, hogy az elején mindig a közönségre bízták, akkor már a végéhez közelebb még korrektebb lenne úgy

JFK/STONE DUETTET A NÉPNEK!!!!
jólvam mikikém hiteltelen voltál komám....
nagyot csalódtma benne!

mondja,hogy nem õnekik kéne ott álni, tudna mást mondani, õket a jövõhéten is hallgatná! egyértelmûen akkor Xre kellett volna hoznia és a közönségre bízni a döntést!
ha nem õket várná ide akkor egyértelmûen a közönségre kéne bíznia maleknek a döntést...
Úgy legyen, ezt a nyálas csávót nagyon nem bírom, kicsit engem Rylanre emlékeztet az angol x-bõl :D

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

matyi0323
ne ajak neeeeeeeee!

ám mi ez a szám amit ez a buzi énekel? érdekelne az eredeti

ha így lesz igazad mint az elõbb akkor borítékolható a like tj-a :DDDDD
Ajak haza.....

ez egyértelmû volt :DDD
most nekem tökmind1 melyik esik ki, egyiket se szeretem.
aki most továbbmegy az a jövõhéten mehet...
Na egyikünknek se lett igaza szerencsére :D Remélem kiesik végre Szabó..

bakkerman
hát ne legyen igazad!!!!!!

Sztem meg Adél fog a Likeal, és Adél ki fog esni, de ne legyen igazam, hajrá Adél!

bakkerman
a két legjobb viszont már biztonságban van hálaisten,zámbó meg kavics

bakkerman
adél fog a szabó gyerekkel,és 3-1el kiejtik a köcsögöt

itt még az is lehet, hogy chuck norris esik ki :(

innen sima ügy,hogy nem adél fog párbajozni :D ha meg igen akkor egyértelmû h õ megy tovább :)
+1, én pár éve láttam a házibuli Attilávalban már akkor fogtam a fejem, hogy képesek õt meghívni bármilyen mûsorba
Két legjobb továbbment innen már mindegy ki esik ki <#idiota>

záámbó továbbjutott... beszarok stone is ... :DDDDDDDDDD kamu az egész!!!!!! :DDDD

ezt jól megtippeltem LOL :D 3 párbajozóm közül kettõ már tovább is ment XD
zámbó elsõként.... istenem hogy utálom/gyülölöm ezt az embert

like/zámbó/stone
õk közül fog kettõ párbajozni talán a két srác így keresztes megint sírhat egy kört,hogy a saját "gyerekei" közül kell választani...stb :D
nahja :D