X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zeraa
naháááááát jön Adélkaaaaaaaaaa

Zeraa
még átgondolom <#vigyor2><#fejvakaras>

Ez már vérre megy,már nem szabad sem neki,sem zékának maradni.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Zeraa
lol csak nem te vagy a NAGY Puzsér?<#nevetes1>

Elnézést kérek.<#puszi>

Mi volt ez a pusztító alpáriság????
Ez a Pancsoló Kislány de szar.Nagy Feró is szarul énekelte,de anno poénos volt.Ez nem az.Remélem lehúzza Feró.:)

Most Ferót vigasztalják ezzel a számmal???

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

matyi0323
Szerintem még marad is.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Zeraa
<#hamm> sajnos

Zámbó még bent van?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Zeraa
Késtél...<#crazya> nem illik megvárakoztatni egy hölgyet...<#nevetes1> bízzunk benne h nem kaptak még nyugdíjat a jimi rajongók és ma végre hazaküldik Z.K-t <#banplz>

szabii98
Krisz vajon bevállalja Árpit?:DDD

I met God. She's black

Kezit csókolom,és Z.K kiesõs/mentes szép estét mindenkinek!
Ma kiszámbó 3x fog gyötörni?

Zeraa
Szép Estét <#vigyor2> khm khm...<#crazya>

http://www.youtube.com/v/p5Tqh7eStb8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB <#vigyor>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Zeraa
juuuuuuuuuuuj ez nagyon kemény <#hehe><#nevetes2><#nevetes1>

ÁRPY!<#idiota>Én is rosszul vagyok tõle,de fõleg attól,hogy Jimmy hírnevével élnek vissza,de nagyon csúnyán.Mint most az ifjú "tehetség" a faktorban...

zámbó árpiról meg már el is feledkeztem :D a durva,hogy még õ is jobb mint krisztián :D :D :D

http://www.youtube.com/v/wid-yraBaH8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
precision
csak vigyél egy doboz tojást és dobáld meg ZámbóJR -t :)

Bazinga!

5-ször ennyi pénzt fizetek ha adsz hozzájuk egy távcsöves puskát.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

ilyen drága???
Sziasztok,

Eladó 2db X-Faktor belépõjegy 11.24-ére (most szombatra) 9.000 Ft-ért. Érdeklõdni: [email protected] e-mail címen.
PhantomAss
pont ezen gondolkodtam egyik nap.. :D

GOOBY, pls

precision
jaja... belsõ források szerint :) oké :D

Bazinga!

Shiwo
inkább örülj, hogy nem Kozsó van Feró helyett :D

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

PhantomAss
egyetértek
sajnos a mûsor nem arról szól hogy ki énekel jobban, hanem hogy kinek van nagyobb rajongótábora, ki a szimpatikusabb.
(kinek van több pénze)
Ez viszont azért van mert sajnos az egész szavazási rendszer így van kitalálva, a nézõk döntenek. Amíg ez így lesz addig nem is lesz változás a színvonalban.
A másik pedig, hogy szerintem Keresztesnek és Ferónak semmi keresnivalója ott mentorként. keresztes jól énekel, aláírom, de nem való mentornak (hazudik, rossz tanácsokat ad, mert nem akar megbántani). Feró pedig nem tud mit kezdeni az embereivel, nincs ilyen tapasztalata. Ennyi erõvel pl. Deák Bill Gyulát is betehették volna hogy mentorálja már a Like-ot, õ sem tudott volna semmit sem csinálni velük.
De mindegy is, ez a mûsor a figyelemfelkeltésre jó, és ha már bekerült a köztudatba hogy jó vagy, akkor elindulhat valami, nem kell megnyerni ezt a "versenyt". Ha meg rossz vagy, úgyis eltûnsz a süllyesztõbe, akkor is ha megnyered.
Én remélem hogy azért a Like-ról még hallok.

GOOBY, pls

Ez az én magánvéleményem,ezen már nem veszünk össze.:)

a király jelzõ illik rá, ezen nincs semmi kivetni való! szerintem minden országnak van egy saját "király" énekese. Jimmy a miénk, õt überelni senki sem fogja. Luigi is a halála óta hízott meg :S
Simon Cowell-ék és a többi faktor már régen kibaszta volna a kisdzsimit mint macskát szarni.Pölö Jim Carrey v. Gene Simmons lánya.Csak nálunk van az hogy én a "Király"(ebben sem értek 100 éve egyet,mert az Elvis volt)fia vagyok,és énekelhetek szarul,akár verselhetek is úgyis továbbjutok.És esnek ki mellõle a jobb és igazi énekesek.Vesznie kell ennek a trágyadombnak.:)
De sztónra ugyanez igaz.Még most sem értem,hogy mi a faszomat keres ott.
Én elsõnek Timit másodiknak Gergõt harmadiknak Adélt várom.
Remélem ez a két foshalmaz és a retek nem kavar bele.
Antal Timi igazán megérdemelné,hogy megnyerje.Igaz,nem egy Rúzsa Magdi,de egész közel van hozzá.:))

extra sensory
Nem hiszed el hogy annyian szavaznak rá? RTL-es belsõ források szerint sokkal több szavazatot kap Krisztiánka mint bárki a mûsorban... toronymagasan a legtöbbet kapja mindig, a többiek meg sem közelítik. Na de mivel kikotyogták legalább tudjuk amit eddig is tudtunk: hogy az apja rajongó táborából él.
Sok kis tata meg szenilis nénike, nyomatja rá a szavazatokat: "Mer hát Dzsimmi ollyan cépen énekelt"
Nem a mostani fiatalok szavaznak rá, hanem az idõsebbek akiknek minden Jimmy CD megvan... carnak õk rá ki a tehetséges... Jimmy fia oszt jó van.
A sikerhez ennyi is elég. Ha ez a külföldi X faktorba jelentkezett volna, Simon Cowell az elsõ rostán halálra röhögte volna magát rajta, a nézõk meg paradicsom dobálás közepette zavarták volna ki a színpadról... De itt ezt kell csak tudni: híres ember gyerekének lenni és jó helyen feltörni.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

precision
de amúgy ezt is csak ebben az országban lehet eljátszani, hogy ilyen botrányosan gyenge énekest a neve és a nézettség (pénz) miatt egyáltalán bevisznek a show -ba... de ami tényleg kiveri a biztosítékot, hogy még mindig bent van és még egyszer sem párbajozott

nem hiszem el, hogy ennyien szavaznak rá, kész. ennyi süket ember nincs, és jöhet ide 3 raklapnyi Jimmyke rajongó akkor is kevés lenne, hogy idáig eljusson párbaj nélkül... bunda az egész :)

és ami még tényleg vicces azok a mentorok, de leginkább Keresztes... hogy próbálja védeni még akkor is ha csont szar az egész gyerek úgy ahogy van... értem én, hogy a mentoráltja, és õ vitte tovább (persze felsõ utasításra) de akkor is mondja már meg neki nyíltan az élõ showban, hogy ennél többet kell nyújtani fiam mert ez bizony gyenge volt... és nem ilyen szövegek, hogy te tanulni jöttél ide... micsoda? tanulni? ez egy tehetségkutató, nem itt kell megtanulni énekelni... itt max elõadni kell megtanulni, de az élõ showban nincs helye hamis énekeseknek... csak Magyarországon :) itt úgy látszik igény van rájuk

Bazinga!

Miért is nem gondoltam arra, hogy egy híres ember csemetéje drogozik. Pedig ez teljesen nyilvánvaló lett volna. Szegény, annyira sajnálom a kis életét.
Hjaajj, a kis Zsülike. Annyira várom már hol bukkan fel. Ugyan ilyen érzéseket táplálok Gyõzike legkisebb gyermeke Virág iránt is. Tuti az is énekelni fog. ^^

MrSpock
Áá majd õ a következõ Voice-ba fog jelentkezni,ugye hogy ne is lássák,csak hallják,és megfognak lepõdni,hogy húha..Zsülike! :) Csak nem a te apukád a Fásy? Jaaaaj..nagyon ügyes voltál,és gyere hozzám,majd én mentorállak :)

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Igazából nem nagyon tudom. Csak,hogy iskolába nem igen teljesített jól,és azt hiszem kábszer problémái is voltak. Mentálisan elég nehéz gyerek volt. Még rémlik valami abból az idõbõl,hogy Jimmy próbált rajta segíteni,hogy kilábaljon ebbõl.

Go Jeff Go!!!!

Még õt várom a köv X-faktorba! :D

Oh, jut eszembe. Fásy Zsülikének nem lesz CD-je? <#vigyor5>

Én ezt a számot kedvelem Krisztiántól: http://youtu.be/vvECNbioDuU
De ettõl függetlenül nagyon nagy kár, hogy az X-faktorba jelentkezett.
Hjó, olyan mint egy nõ, kis hisztis... de ezt bárki tudja csinálni.
Tényleg. Míg Jimmy élt, addig Krisztián mit csinált?

MrSpock
Miben? Sokmindneben jó. Sajnáljuk magunkat,és ezt nem csinálom,elegem van,nem tudom megtenni amit kérsz,szarul énekeltem,de akkor is megmutatom,haza fogok menni,befejezem,nem megy ez nekem,kiakarok lépni apám árnyékából,egy dalt adok elõ ami apámra emlékeztet,bukott diák,sorolhatnám holnap reggelig. :) Ebben mind jó,kell még több? :D Én alapból nem vittem volna tovább. Egy az,hogy bármikor énekelgethet holmi Fásy mulatóban,vagy Szuperbulin,kis falunapokon,de nincs benne több.Én azt nem értem ,hogy ilyen háttérrel,meg fõleg még Jimmy élt,miért nem kezdett magával valamit. Itt nem kimondottan zeneipari tevékenység,csak bebiztosíthatta volna a jövõjét. És most itt látjuk a nayg bizonyítást,hogy én is jó vagyok! DE NEM JÓ! Ezt kellene felfognia,hogy másfelé kellett volna az életét terelgetni!

Go Jeff Go!!!!

Zámbó gyerek atom jó? Mégis miben? :)
Ok, a média cirkusszal egyet kell értsek. De túl egyértelmû ^^
Timi és Gergõ kimagaslóan jobban produkálnak, mint az összes többi.

MrSpock
Dehogy fog kiesni,már csak azért is ott tartják. Kell még egy kis média cirkusz. Elõbb esik ki Stone mondjuk,mint JFK. Igazából Gergõ-Timi párharc várható,elõbbi nyer,mert ugye itt nõi versenyzõ,majdnem esélytelen. De lehet borul a papírforma és rájönnek a nézõk hogy Zámbó gyerek atomjó,és nyer! :)

Go Jeff Go!!!!

Most azt jósolom, hogy a sok negatív kritika és Geszti kijelentése után, most Krisztián fog kiesni. Hacsak nem Stone. Azt se tudom mit keresnek még ott bent. Sõt, egyszerre kieshetne mind a kettõ.

hjááj... a hangját szeretem... de magát a nõt... az ilyeneket mind kerülöm :D

MerlinW
Imádom ezt a csajt:) Szerencsére összeszedte magát a végére.

http://www.youtube.com/v/vvPrayjoLHA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

[merlinw.org]

elég sárgás feje van :D
am nem rossz kis csaj
bakkerman
puszi

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Akár le is válthatja Craig-t a következõ JB filmre.. Címe: Halj meg rögtön <#hehe>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

VV Oliver Stone <#hehe> <#nyes> <#wave>