11324
-
#826 de van még esélyük bejutni azoknak is akik most kiestek! mert SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a brit X Factorban minden zsűritag elment egy általa kiejtett énekeshez és elinvitálta az élő show-ba. Szóval nincs még minden veszve! -
IXEMGabeo #825 mai világban nem alaptalan, ha az ember összeesküvéseket keres...azt gondoltam a Csillag születiknél is, hogy ó ezek tehetségesek és azért keresik őket, dehát nem igazán hallod azt, hogy nagy befutott sztárok lettek csak pl MC/DC példája hogy kész átverés Showt kap ez a jutalom, szép kilátások -
Digitman #824 Én is így gondolom. A selejtezőn nagyon jól énekelt, de azóta egyre rosszabbul ment neki. Szerintem Vera megérdemelten jutott tovább, a legjobb a lányok közül! -
Dean Winchester #823 a válasz egyszerü :D vacsora csata - nos ott elvileg otthon főzőtt keresztes ildikó , most meg milyen házban volt? összekell hasonlítani és megvan a megoldás :D
de sztem sem az övék...
-
IXEMGabeo #822 nos igazából tökmind1 ki mit csinál a legfőbb kedvenc a Norbi ott van és remélem tarolni fog:D innentől kezdve mindenki le van sz*va:);) ezek az emberek úgyis felfedezettek már, kérdés hogyan élnek majd meg... -
#821 Miért kell egyből a összeesküvéseket keresgélni? Én is sajnálom Muri Enikőt, mert hatalmas volt a meghallgatáson az éneke, csak az a baj, hogy azután folyamatosan csökkent a színvonala. -
Coolfire #820 Hát nem volt egészen tiszta a verseny.Nagyon sok volt a hátszél,és hogy kiben van pénz. -
IXEMGabeo #819 Csillag születik selejtezőit nem néztem, azt se tudom most ezt minek hoztad fel Enikő nem volt rossz tegnap se, 2. produkciójánál pl rossz napot fogott ki Nicholas is elkúrta mégis továbbment érdekes módon... -
Dean Winchester #818 az élő műsorban ott volt...
akkor most valaki összegezhetne,hogy a 4 db 6os ból mely 3-3 esett ki ill. jutott tovább
thx -
IXEMGabeo #817 szerintem nagyjából jó a társaság, most szinte mindenki jó, mindenki nem juthat tovább, de pl az Előd , Dávid és az Enikő nagy kár hogy kiestek ők azért klasszis szinten tolták -
#816 Hajrá Janicsák Vera!!! -
#815 igen, akkor aruld mar el miert esett ki 1-2 eve a csillag szuletikbol? -
IXEMGabeo #814 mármint a Vecanál tuti ezt vették figyelembe meghogy szebb a kis pofija olyan undorító ez -
cargame #813 eleg gyenge tarsasag -
IXEMGabeo #812 húú az istenit erre nem gondoltam h Enikő kiesik na bazz persze mert a Janicsák az apja... -
#811 és mégis miért?
amugy a legjobbak jutottak be, szamomra nem ketseges! -
#810 meg a nyári lányokat is ki kell vágni a francba -
Coolfire #809 Nikolasznak rögtön ki kell esni,mert utálom mint a szart.. -
Coolfire #808 12-ből 9...nem rossz.:) -
Coolfire #807 Ismét beletrafáltam.:) -
Coolfire #806 Hóóóóó óóóó hánki tánk vumen...de jó nem lett igazam..:))) -
#805 hogy kipendült ez az enikő...:O -
Coolfire #804 Most már lemerem fogadni,hogy Enikő megy tovább,azért tolta az ertéel.. -
#803 "el kell vinnem vkit a csúcsra" XD nem tudtam, hogy szexpartnert keresnek az x faktoros mentoroknak XDXDXD -
Coolfire #802 De aranyos.... -
Coolfire #801 Ez nem volt fair.. -
#800 ismét :O -
#799 :O -
Coolfire #798 Szegény mindjárt megszül...:) -
Coolfire #797 Jaja.. -
Coolfire #796 Meglátjuk..először Enikő a Becase of You-val ledöbbentett,de utána gyenguszka volt.
Janicsák lánya meg szépen énekelt tegnap.
Fanni semmi extra,úgy jó ahogy van(tiszta Beatles)
Katica félelmetes milyen hangja van
A Dóri aranyos,e lehet,hogy kevés..
Dzsenifer meg szar volt... -
IXEMGabeo #795 egyedül a göndörhajú Elődért kár mivel semmivel se volt rosszabb, mint Nicholas és a Csaba gyerek... -
Laccyka93 #794 Hát de most ha egyszer jobb hangja van, mint a Vastaghnak pl? Mer sztem jobb. Mer nyegle..wáó. Mer azon nem lehet fejleszteni véletlen se. ÁÁ, felbasz. -
IXEMGabeo #793 Muri Enikő se rossz, de inkább ő menjen tovább mint a Janicsák Vera nem szimpatikus nekem...
olymind1 ki megy a csajok közül tovább, de azért a Karica és a Fanni közül legalább az egyik tuti bent lesz -
Coolfire #792 Azt én is nagyon,mert máskülönben lebombázom az ertéel székházat.:) -
paly90 #791 Wittmant sajnálom:(
remélem Domokos Fanni benn lesz:) -
IXEMGabeo #790 kár a Dávidért kiejtették mer úgy voltak vele, hogy majd a dobolásból megél...a szöszit is sajnáltam az meg nem nyílt meg, tehát jogos továbbjutások voltak Ferónál -
Coolfire #789 Kettő tuti:Domokos Fanni,Németh Katica,
kettő már nem annyira:Janicsák Veca,Shodeinde Dóri -
Coolfire #788 Ja,már tegnap írtam,hogy az a "halálcsoport". -
#787 mivel az a legkeményebb csoport...