11324
xfaktor-1024x512.jpg
  • MerlinW
    Ez idén volt először volt, nem része a játékszabályoknak.
  • IXEMGabeo
    igazat adok neked tesó, a tehetségeket nálunk nem igazán becsülik meg...marha ritkán van olyan, aki befut, az többnyire benyal mindenkinek, hogy sikeres legyen nem pedig önerőből vívja ki az elismerést. Itt most nem az X-faktorra gondolok, hanem a való életre, ami tényleg így van nagyrészt...
  • IXEMGabeo
    melyik csajok bőgtek? amúgy engem is idegesít úgy érzem túljátszák egyesek a szerepüket, értem én hogy bánatosak és örülnek, no de kérem nem kell mindenhez színészkedni Katica is úgy kiborult mint állat, meg a Mariann is amikor a Fero egy szót kiejtett a száján máá sírni kezdett, értem én, hogy nagy a feszültség, de azért túljátszani nem kell magadat:D
  • Balázs 17
    Tesó csajokat miért kell erőltetni?
    az egyiknek szerintem jó hangja van, másik meg rángatózik, mint vmi veszett kutya..
    egy jó dolog van abban a csajban, hogy jó a melle:DD
  • Line
    Lényeg, hogy ennek az egésznek köze sem volt az énekléshez. Szimpátiára és kapcsolatokra ment.
  • Line
    Tehetséges embereket lehúznak a klotyón. Plusz megmagyarázzák különféle undorító dumákkal. Pld.. : Az nem elég, hogy valaki jól énekel stb.. Kedvencem amikor meg akarják kímélni, sok lesz ez neki... :-) Na az már tényleg vicc.... Mintha a média lenne kemény nem az élet.
  • Line
    Mint ahogy ez az egész szar ország. :-)
  • Line
    Bratyi az egész.
  • Line
    Beteg egy világot élünk. Megnéztem a videot rtl klub honlapján, hogy két szerencsétlen csaj bőg mint az állat. Illetve végig nem tudtam nézni mert én ezt nem élvezem.....

Most komolyan erre kell hokizni, hogy valaknek szar?
  • IXEMGabeo
    hehehehe:)
  • csgj
    Áh, mostantól egyesével fognak kiesni, mint a megafrászban. Szerintem. :P
  • Betyárkörte
    vagy folytatjuk az eddigi szabályok szerint: mindig felezünk, oszt október végére ki van pipálva a műsor. roló le. jöhet a valóvilág
  • IXEMGabeo
    nagy döntőre tippek? hányan lesznek ott 4-en vagy Duett lesz a döntő? tudja valaki? és ez most úgy lesz, mint a Megasztárban, hogy a közönség továbbjuttat mondjuk 9 embert és akkor a maradék háromból ment meg egyet a zsűri?
  • csgj
    Hát nekem eleve a stílusa sem tetszik. A nagyképűsége meg egyszerűen sugárzik róla. Könnyű észrevenni. :D
  • Coolfire
    Ráadásul elbaszta a dalokat,abban a biztos tudatban,hogy benne van az élőben megtehette.A köcsög.Ennyit a verseny tisztaságáról.:)
  • Coolfire
    Csak kapott lemezszerződést,nyomták a viván a videoklipját,ami 3 nyelven is elkészült..etc.Na ezzel tökéletesen kívívta az ellenszenvem.Ezért rühellem annyira.Nagyképű szarkupac.
  • csgj
    Igen-igen, nyerje meg! :D De főleg csajok szoktak szavazni, szóval valószínűleg valamelyik kedvenc fiújuk fogja megnyerni. -.-
  • Coolfire
    Az 1000%.Mint anno a tv2 a Tóth Vera húgát...
  • Line
    Mert vszinűleg felkeresték az "RTL klibtól egy ajánlattal...
  • Coolfire
    Hehe..ez kell a drámai feszültséget..:)
  • Coolfire
    Én neki szurkolok nagyon.Olyan kis szelíd és aranyos a fogszabályzóval.Nem véletlenül írtam a neve mögé,hogy Beatles.Nekik volt más a beszéd és az énekhangjuk.Jó biztos nem ad majd el 1,8 milliárd lemezt,de remélem megnyeri.:)
  • IXEMGabeo
    Feró nagyon megszivatta a Mariannt szabályosan elhitte az ember, hogy ki fog esni aztán mégsem és azt a fapofát amit vágott közben meg azt a komoly hanglejtést:D:D Feró nem lenne rossz színész
  • N o N a m e
    vagy nem :D
  • Coolfire
    "Rózsinak" én is szurkoltam.Enikőről meg alább már leírtam a magánvéleményem.
  • csgj
    Jeeee, Fanni bent van!!! XD Nekem most ez volt a legfontosabb. :P De így is van egy-két olyan döntés, amelyik nem tetszett. Én tovább juttattam volna Wittmann Zsoltot és a fura fogú fazont. XD De hát ez van...
    Na meg kissé idegesített, hogy egy egész adást a tragédiázással töltöttek ki. Miért kell ennyi bőgés és dráma? -.-
    (Ja, de az aláfestő Snow Patrol dal (Chasing Cars) az egyik kedvencem, szóval az bejött. XD)
  • Coolfire
    Majd odarakja magát a közönségnek.Nem kell a Norbit félteni.:)
  • IXEMGabeo
    bent maradt a nagyarc szerencsére:) már mondtam nem rossz a mezőny, de azért sajnálatos az a 3 kiesés, és pedig közülük is inkább a Dávidnak szukoltam Enikőnek és Elődnek nem is csak furcsállottam akkor is, hogy nem kerültek be
  • Dean Winchester
    köszönöm! norbnak örülök, remélem az élő műsorban mgint alakít vmi faszentosat és nem olyan lesz mint most a házban :D

a két vastag meg háááááh vicc :D
    azon se lepődnék meg ha az elődöntőig nem esnének ki :(

akkor mostmár itt is az élő műsorban mindig 1 emberke fog kiesni?
  • Coolfire
    De könyörgöm,nikolasz mi a bánatért nem fejezte be a lemezét?Rengeteg pénzébe került a managementnek.
  • IXEMGabeo
    az egy egész jó lehetőség, csakhát sokan vannak még a világban rajtunk kívűl
  • Line
    BRATYI !!!
  • Coolfire
    Domokos Fanni,Janicsák Veca,Shodeinde Dóri
    Király L. Norbert,Vastag Tamás és az a buzzancs
    Wolf Kati,Szabó Mariann,a másik Vastag
    Kőrös Mimi – Szakács Gergő,NON STOP és a két leszbi fosadék...
  • cargame
    Pedig jo reklamfogas lehetett volna ha Elod bent marad mert egesz Erdely neki szurkolt volna...
  • Danka88
    norbi bentmaradt szerencsére :)
  • Dean Winchester
    ya

na vki összefoglalót tol nekem? :D király. l. norbert kiesett vagy sem?
    ahogy itt olvasgattam az előd kiesett :( őt sajnálom :S
  • attiGT
    persze, hogy penzre megy ki az egesz.. popstart keresnek, errol szol az egesz jatek.
    muri enikonek rosszat tett a szakitas, nikolasz tehetsege es produkcioja egyarant kifogastalan szamomra.
    higyjetek el hogy a kik bejutottak bizonyitani fognak. szerintem amugy tuti, hogy nem csapat fogja megnyerni. valahol a fiuk/lanyoknal van a nyertes, nem a 25 felettieknel (szemelyes velemeny)
  • Coolfire
    Ha jól tudom,már az undorító lantosé,nem?
  • Coolfire
    http://nikolas.hu/tenyek.html
    Olvassátok el,érdemes.
  • Dean Winchester
    "csak pl MC/DC példája hogy kész átverés Showt kap ez a jutalom, szép kilátások"

aha...
    csak ennyi szted? meg sok helyre hívják fellépni :S több fellépés = több pénz
    míg nem ismerték lehet elkért 20percre 1000ft-ot vagy esetleg igyen lépett fel h megismerjék most meg ugye elkérhet akár 20ezret is mivel ismert lett , jól is tolja no meg a közönség kíváncsi rá
    + amit még nemtudunk a többiekről is (ki milyen háttérmunkás lett itt ott amott :)
  • Coolfire
    Nikolasz minden elkúrt.