11324
-
#866 Ez idén volt először volt, nem része a játékszabályoknak. -
IXEMGabeo #865 igazat adok neked tesó, a tehetségeket nálunk nem igazán becsülik meg...marha ritkán van olyan, aki befut, az többnyire benyal mindenkinek, hogy sikeres legyen nem pedig önerőből vívja ki az elismerést. Itt most nem az X-faktorra gondolok, hanem a való életre, ami tényleg így van nagyrészt... -
IXEMGabeo #864 melyik csajok bőgtek? amúgy engem is idegesít úgy érzem túljátszák egyesek a szerepüket, értem én hogy bánatosak és örülnek, no de kérem nem kell mindenhez színészkedni Katica is úgy kiborult mint állat, meg a Mariann is amikor a Fero egy szót kiejtett a száján máá sírni kezdett, értem én, hogy nagy a feszültség, de azért túljátszani nem kell magadat:D -
Balázs 17 #863 Tesó csajokat miért kell erőltetni?
az egyiknek szerintem jó hangja van, másik meg rángatózik, mint vmi veszett kutya..
egy jó dolog van abban a csajban, hogy jó a melle:DD -
Line #862 Lényeg, hogy ennek az egésznek köze sem volt az énekléshez. Szimpátiára és kapcsolatokra ment. -
Line #861 Tehetséges embereket lehúznak a klotyón. Plusz megmagyarázzák különféle undorító dumákkal. Pld.. : Az nem elég, hogy valaki jól énekel stb.. Kedvencem amikor meg akarják kímélni, sok lesz ez neki... :-) Na az már tényleg vicc.... Mintha a média lenne kemény nem az élet. -
Line #860 Mint ahogy ez az egész szar ország. :-) -
Line #859 Bratyi az egész. -
Line #858 Beteg egy világot élünk. Megnéztem a videot rtl klub honlapján, hogy két szerencsétlen csaj bőg mint az állat. Illetve végig nem tudtam nézni mert én ezt nem élvezem.....
Most komolyan erre kell hokizni, hogy valaknek szar? -
IXEMGabeo #857 hehehehe:) -
csgj #856 Áh, mostantól egyesével fognak kiesni, mint a megafrászban. Szerintem. :P -
#855 vagy folytatjuk az eddigi szabályok szerint: mindig felezünk, oszt október végére ki van pipálva a műsor. roló le. jöhet a valóvilág -
IXEMGabeo #854 nagy döntőre tippek? hányan lesznek ott 4-en vagy Duett lesz a döntő? tudja valaki? és ez most úgy lesz, mint a Megasztárban, hogy a közönség továbbjuttat mondjuk 9 embert és akkor a maradék háromból ment meg egyet a zsűri? -
csgj #853 Hát nekem eleve a stílusa sem tetszik. A nagyképűsége meg egyszerűen sugárzik róla. Könnyű észrevenni. :D -
Coolfire #852 Ráadásul elbaszta a dalokat,abban a biztos tudatban,hogy benne van az élőben megtehette.A köcsög.Ennyit a verseny tisztaságáról.:) -
Coolfire #851 Csak kapott lemezszerződést,nyomták a viván a videoklipját,ami 3 nyelven is elkészült..etc.Na ezzel tökéletesen kívívta az ellenszenvem.Ezért rühellem annyira.Nagyképű szarkupac. -
csgj #850 Igen-igen, nyerje meg! :D De főleg csajok szoktak szavazni, szóval valószínűleg valamelyik kedvenc fiújuk fogja megnyerni. -.- -
Coolfire #849 Az 1000%.Mint anno a tv2 a Tóth Vera húgát... -
Line #848 Mert vszinűleg felkeresték az "RTL klibtól egy ajánlattal... -
Coolfire #847 Hehe..ez kell a drámai feszültséget..:) -
Coolfire #846 Én neki szurkolok nagyon.Olyan kis szelíd és aranyos a fogszabályzóval.Nem véletlenül írtam a neve mögé,hogy Beatles.Nekik volt más a beszéd és az énekhangjuk.Jó biztos nem ad majd el 1,8 milliárd lemezt,de remélem megnyeri.:) -
IXEMGabeo #845 Feró nagyon megszivatta a Mariannt szabályosan elhitte az ember, hogy ki fog esni aztán mégsem és azt a fapofát amit vágott közben meg azt a komoly hanglejtést:D:D Feró nem lenne rossz színész -
#844 vagy nem :D -
Coolfire #843 "Rózsinak" én is szurkoltam.Enikőről meg alább már leírtam a magánvéleményem. -
csgj #842 Jeeee, Fanni bent van!!! XD Nekem most ez volt a legfontosabb. :P De így is van egy-két olyan döntés, amelyik nem tetszett. Én tovább juttattam volna Wittmann Zsoltot és a fura fogú fazont. XD De hát ez van...
Na meg kissé idegesített, hogy egy egész adást a tragédiázással töltöttek ki. Miért kell ennyi bőgés és dráma? -.-
(Ja, de az aláfestő Snow Patrol dal (Chasing Cars) az egyik kedvencem, szóval az bejött. XD) -
Coolfire #841 Majd odarakja magát a közönségnek.Nem kell a Norbit félteni.:) -
IXEMGabeo #840 bent maradt a nagyarc szerencsére:) már mondtam nem rossz a mezőny, de azért sajnálatos az a 3 kiesés, és pedig közülük is inkább a Dávidnak szukoltam Enikőnek és Elődnek nem is csak furcsállottam akkor is, hogy nem kerültek be -
Dean Winchester #839 köszönöm! norbnak örülök, remélem az élő műsorban mgint alakít vmi faszentosat és nem olyan lesz mint most a házban :D
a két vastag meg háááááh vicc :D
azon se lepődnék meg ha az elődöntőig nem esnének ki :(
akkor mostmár itt is az élő műsorban mindig 1 emberke fog kiesni? -
Coolfire #838 De könyörgöm,nikolasz mi a bánatért nem fejezte be a lemezét?Rengeteg pénzébe került a managementnek. -
IXEMGabeo #837 az egy egész jó lehetőség, csakhát sokan vannak még a világban rajtunk kívűl -
Line #836 BRATYI !!! -
Coolfire #835 Domokos Fanni,Janicsák Veca,Shodeinde Dóri
Király L. Norbert,Vastag Tamás és az a buzzancs
Wolf Kati,Szabó Mariann,a másik Vastag
Kőrös Mimi – Szakács Gergő,NON STOP és a két leszbi fosadék... -
cargame #834 Pedig jo reklamfogas lehetett volna ha Elod bent marad mert egesz Erdely neki szurkolt volna... -
#833 norbi bentmaradt szerencsére :) -
Dean Winchester #832 ya
na vki összefoglalót tol nekem? :D király. l. norbert kiesett vagy sem?
ahogy itt olvasgattam az előd kiesett :( őt sajnálom :S -
#831 persze, hogy penzre megy ki az egesz.. popstart keresnek, errol szol az egesz jatek.
muri enikonek rosszat tett a szakitas, nikolasz tehetsege es produkcioja egyarant kifogastalan szamomra.
higyjetek el hogy a kik bejutottak bizonyitani fognak. szerintem amugy tuti, hogy nem csapat fogja megnyerni. valahol a fiuk/lanyoknal van a nyertes, nem a 25 felettieknel (szemelyes velemeny) -
Coolfire #830 Ha jól tudom,már az undorító lantosé,nem? -
Coolfire #829 http://nikolas.hu/tenyek.html
Olvassátok el,érdemes. -
Dean Winchester #828 "csak pl MC/DC példája hogy kész átverés Showt kap ez a jutalom, szép kilátások"
aha...
csak ennyi szted? meg sok helyre hívják fellépni :S több fellépés = több pénz
míg nem ismerték lehet elkért 20percre 1000ft-ot vagy esetleg igyen lépett fel h megismerjék most meg ugye elkérhet akár 20ezret is mivel ismert lett , jól is tolja no meg a közönség kíváncsi rá
+ amit még nemtudunk a többiekről is (ki milyen háttérmunkás lett itt ott amott :) -
Coolfire #827 Nikolasz minden elkúrt.