X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Afe
BAZMEEG az elsõ vendég, aki nem playback tolja. Ez szép 😄

Shiwo
ez meg átment no doubt-ba <#confused>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Betyárkörte
hát a megasztárból áthozhatnának ide pár embert, legalább nem lenne gond néhány hétig azzal, hogy ki essen ki xD

Pont a ustreames kamera alatt van a kuka 😊)
adam46
Balázs megmondta neki, hogy nyugodtan beülhet az élõ adásba, mert tudja, hogy ez az álma. Minden Megasztárba megemlíti az iksz-faktort. 😊
Danka88
beszólt fridinek, hogy minden müsorban az xfaktorrol beszél, és kap helyet, elmehet, van neki külön hely, nem mutatja a kamera, tudja hogy ez minden vágya stb... 😄

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

Ne szidjátok Fridit. Igaza van. F*szság ez a versengés a csatornák között. Ha meg szeret feltörekvõ tehetségeket élõben nézni, márpedig mindkét mûsorban ilyenek vannak, akkor miért ne akarhatná megnézni az X-faktort is?
Betyárkörte
balázs nagy arc, a milánt viszont alázzák XD

MerlinW
Mi történt? Lemaradtam😊

[merlinw.org]

adam46
Friderikusz megkapta végre 😄
Shiwo
jah, valami saját rock-számmal.. (van neki olyan ?)

áá ez a Balázs mekkora arc😄😄

Ja, jó volt. (bár a rockhoz semmi köze, de ez ma már nem is furcsa 😊 )

IXEMGabeo: Én lemaradtam a mûsor elejérõl, amikor mondták, hogy ki lesz a vendég, de Balázs17 (How I met your Mother-es ikon, #1468) említette Tóth Gabi nevét. Gondolom õ lesz, nem Magdni.
Betyárkörte
ezaaaaaaaaaaaaz Balázs megmondta fridinek VÉGREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Grove4
Tóth Gabi lesz/volt a sztárvendég????? ATYAÚRISTEN!!!!!!!!!!! De utálom azt a némbert!

Norbi meg tényleg nagy showt csinált, csak így tovább, plusz még nekem a Non-Stop is tetszett.

Norbi kajak összejött a nyárisziszterszekkel: 😄 Melyikkel?😊
Az Alízka dögösebb! 😛

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

MerlinW
A közös dalok autotune és hangmérnökök által tuningoltak, azért hangoznak ilyen jól, ez természetes.

[merlinw.org]

Betyárkörte
basssszus a kisebbik vastag gyereknek az a nézés <#circling>tuti minden tinilány a tvképernyõt nyalja...

Betyárkörte
legalább a közös dalt megcsinálták tisztességesen...

Danka88
eddig ez a legjobb közös dal szvsz

Tóth Gabival megkoronázzák ezt a remek estét😄😄😄 Szánalom...

vagy lehet Rúzsa Magdit hozzák😄 anno õ is énekelt az egyik adásban rockot

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Remélem, hogy a közös dal az lesz, vagy ha más nem Tóth Gabi rockot fog énekelni.
Ja, a dalválasztás szinte mindenkinél szánalmas volt.

Vecának a Joan Jett állt volna jól😄 miért nem választották azt senki?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

MrSpock
Egy kérdés? Van fogalmuk a szerkesztõknek meg a mentoroknak mi a rockzene?
nézzenek már utána úgy a 80-90es években leledzõ együttesek elõadóknak.
Csak beírnák a google-be,hogy glam rock,grunge,vagy heavy metal. És akkora zenék voltak amik a mai napig igazi klasszikusok!

Go Jeff Go!!!!

és én sztem a mentorok is általában rossz tanácsokat adnak lásd Geszti és Janicsák Veca esetet...

Tyler1
úristen ez a devil nóra figyeli, h miket beszél? mert jól álcázza a szõkeségét...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Kaplan
Egy dolgot nem igazán értek.
Ezek az emberek tehetségesek, láthattuk a válogatók alatt.
Na most, ez az este megint elég halovány volt. Õk vagy nem gyakorolnak egy hét alatt eleget vagy a négy-öt évek óta énekelt és megtanult dalokkal jutottak be a döntõbe. Tényleg nem értem, pipa vagyok mert jobb dalválasztással sokkal jobb produkciók lennének és nem csak az elõadók szarok hanem mi sem szórakozunk felhõtlenül. Pedig lehetne ez egészen másképp is!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

MerlinW
No, ma kiderült, hogy bárki is nyeri meg, nem rock albumokkal fog kényeztetni minket😊

[merlinw.org]

Ennyi volt a mai mûsor? Hát ez elég halovány volt. Bûn volt rocklegendás estnek hívni.
ma azt hiszem

Norbi
Kati
NON Stop
és a Summers voltak jók a többiek nekem nem tetszettek

Betyárkörte
jaja hullámzott... a sz@r meg a fos között

A feldolgozás mikéntje tetszik, tényleg keményítettek kicsit rajta. De kicsit hamis, és ez a kurvás csípõriszálás sem jön be.
Betyárkörte
ótejóisteeeeeeeeeeeeeeeen ezmiez? <#csodalk>

fos
Kaplan
Tévedtem.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Katin nagyon jó volt:9 nem csalódtam benne😊

mindenkinek jo nagy alkapcsa van 😄

Kaplan
Nem tudom ez a dal mióta rock. De ezt csak csendben jelzem 😊 Ettõl függetlenül valszeg jó lesz. 😄

MerlinW
Tejcsoki😊

[merlinw.org]

Danka88
az kemény

Kápucsinó
MerlinW

[merlinw.org]

Shiwo
nyah Evanescence...végre egy csajnak volt esze, és olyan rockszámot választott, amit eleve nõ énekel

erre sem headbangelek, de a mai felhozatalban az egyik legjobb volt

Ha nem lenne 20 centis tûsarkúban még mozogni is tudna...:S
neqrjál fel😄
MerlinW
Norbi összeszedte az egyik sumér lányt😊) upstream-en ott nyalakodnak😊

[merlinw.org]

Kaplan
nem, ez nem a kati mûfaja, õ egy díva, nem rockanyuka.

úristennnnnnnnnnn
evanescence? lol