X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
IXEMGabeo: Én lemaradtam a mûsor elejérõl, amikor mondták, hogy ki lesz a vendég, de Balázs17 (How I met your Mother-es ikon, #1468) említette Tóth Gabi nevét. Gondolom õ lesz, nem Magdni.
Norbi meg tényleg nagy showt csinált, csak így tovább, plusz még nekem a Non-Stop is tetszett.
Norbi kajak összejött a nyárisziszterszekkel: 😄 Melyikkel?😊
Az Alízka dögösebb! 😛
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
[merlinw.org]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nézzenek már utána úgy a 80-90es években leledzõ együttesek elõadóknak.
Csak beírnák a google-be,hogy glam rock,grunge,vagy heavy metal. És akkora zenék voltak amik a mai napig igazi klasszikusok!
Go Jeff Go!!!!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ezek az emberek tehetségesek, láthattuk a válogatók alatt.
Na most, ez az este megint elég halovány volt. Õk vagy nem gyakorolnak egy hét alatt eleget vagy a négy-öt évek óta énekelt és megtanult dalokkal jutottak be a döntõbe. Tényleg nem értem, pipa vagyok mert jobb dalválasztással sokkal jobb produkciók lennének és nem csak az elõadók szarok hanem mi sem szórakozunk felhõtlenül. Pedig lehetne ez egészen másképp is!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
[merlinw.org]
Norbi
Kati
NON Stop
és a Summers voltak jók a többiek nekem nem tetszettek
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
[merlinw.org]
erre sem headbangelek, de a mai felhozatalban az egyik legjobb volt
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../