11324
-
Rundstedt17 #3587 hát mit vársz ilyen nyomulós stílusba ,tényleg csak egy ismeretlen vagy
max írhatott volna egy köszönőlevelet de semmi több nem várható el hogy jópofizzon meg flörtölgessen egy vadidegennel :D -
Dean Winchester #3586 lehet casting sztárként lépett volna fel :D
de azért sztem akkor a hangja is jó volt , azért ha vmi kurva szar hang lett volna akkor nem jutott volna be...
volt akin nevettünk de szar hangja volt ezért se jutott be -
gabkon #3585 de a norbi a megasztárba a hangja alapján be sem jutott volna:) -
tmisi #3584 Hali. Mi volt a szám címe amit a Csabi énekelt? Köszi.
-
#3583 azt miért nem mondja el senki, hogy hamisan énekel a gyerek?:D -
Dean Winchester #3582 norbi nem fogja tudni überelni magát :( :D
de hangilag meg megtudjuk jobb-e
ha olyan hörgése lesz mint mutlkor akkor roszabb mert az első adásban azért még tisztábban énekelt -
gabkon #3581 Halleluja -
Ironman2 #3580 Ez a hang a Megasztárban,már megbukott volna -
#3579 Na pont most mondja Balázs -
#3578 Lehet hogy azért hogy megmutassák mennyit fejlődtek az eleje óta. -
Dean Winchester #3577 legelsőnek XD
am az akkori frizurája sokkal vagányabb volt xD -
#3576 sztem gyenge mint mindig -
#3575 ez a vastag gyerek folyamatosan hamis:D -
#3574 Lvileg hármat + közös produkció -
Dean Winchester #3573 itt is bevett szoká h amit már előadtak azt megint előadják? :D
akkor niko és norbi is az első számjukat adják elő? :D -
#3572 Ma hány számot fognak énekelni? HAJRÁ NORBI!!!! -
#3571 ezt már 1szer énekelte, nem ? -
gabkon #3570 HAJRÁ VESZPRÉM!!!!!:)
-
Balázs 17 #3569 hajrá Veszprém!:) -
Béka Benő #3568 A galántai bejelenkezésnek mi értelme volt ?
Te volt hangoskodó cigánnyal !
Most jöttem rá,hogy ezek szerint Nicolas is cigó ?! -
cargame #3567 LOOOOL...mintha vmi vilagszenzacio lenne :D:D New York bol esetleg nem e akarnak bejelentkezni ? XD Vagy a nemzetkozi Urallomasrol :D -
JLH Fans #3566 Ja igen, annyit elfelejtettem leírni, hogy ebben az utolsó gmailes levélben én is elküldtem oda, ahová való, és megigértem neki, hogy jövőre ha elindul is, garantálom, hogy nem kerül a döntőbe, és nem semmi bravúr volt részéről hogy ezt kihozta belőlem, de esküszöm, ha kell akkor szivesen forditok ugyanannyi időt arra, hogy leirjam rólaa negativ dolgokat, mint amennyit addig arra, hogy védtem és promóztam:) -
JLH Fans #3565 Na szóval ez megy IXEM GAbeonak és mindenkinek válaszként,nemcsak neked:)
Nem akarok minden infot kiadni, de a lényeg annyi, hogy jómagam egyik legnagyobb hogyismondjam.... talán rajongója? voltam (csak ez a kifejezés azért nem helyes, mert attól még, ha szeretek/kedvelek valakit én ugyanúgy a szemébe mondom azt is, amivel nem értek egyet tehát a rajongó szokott értelmezése nem biztos hogy helyes ez esetben)
egy ideig minden szép és jó volt, felvett FB on ismerősnek, még leveleztünk is, aztán..... (pedig nem írtam sokat csak olyan 2 hetente) a válaszok szép lassan elmaradtak, de mondom biztos elfoglalt, majd előbb-utóbb csak lesz valami:)
Végül volt egy koncerten Marosvásárhelyen, ahol sok érdekes dolog mellett leírta, hogy mennyire imádja az erdélyi szilvápálinkát:)
Erre írtam neki egy új PM et, amiben sok más között kifejettem, hogy BÁRMIKOR ad még idén Pesten koncertet, biztosan eljövök, ha kell 1 nap szabit is kiveszek, és természetesen ahogy eddig, úgy ezután is itt ezen az oldalon, indexen, origón, porton, meg mindenhová ahová írok, igyekszem fenntartani az érdeklődést iránta pár hetente csepegtetett infokkal ha gondolja,
és promozom 1000 el külföldi sport oldalakon is a Because of YOUs videóját (meg is ugrott onnantól napi 2000 re a + megtekintések száma 1200-1400 ról és sztem holnapra 200k lesz.
Nameg ha már Mohács Cityben élek, és 15 éve járok busójárásra (aki nem tudná esetleg,elég nagy tööbbnapos esemény több 10 ezren szoktak lenni, külföldről is több ezren, és a cool progik +buli mellett csomó hiresség volt már, pl Ákos meg Republic koncert is) és ismerek a szervezők között is pár tagot, úgyhogy ha gondolja, remélem tudok segiteni a karrierjében azzal, ha életében először pár tucat helyett sok 1000 ember előtt léphet fel, nameg idén a szuperebbnél is szuperebb lett a páleszunk, úgyhogy fél lityót akár viszek neki fel koncertjére ajándékba:D:P:)
Válasz erre sem jött, igy olyan 1 hét múlva,mikor láttam chaten hogy fentvan, ráirtam, (de semmi él nélkül, tele :) jelekkel meg minden) hogy szia, bocsi, tudom elfoglalt vagy, de 1 hónapban egyszer igazan olvashatnál PM eket legalább, fontos lenne:)
Nem is késett a válasz, miszerint mit képzelek, meg nem kötelessége neki havonta egyszer se válaszolgatni, különben is tehet róla, hogy ne tudjak neki üzenetet se küldeni, meg milyen köcsög stb vagyok:):):)
Kaptam egy törlést ismerősök közül is:)
Erre másnap irtam neki egy búcsúlevélnek szándékozott valamit, melyben még mindig 80% ban pozitivat írtam, de le mertem írni, hogy amellett hogy sok sikert neki, nagyot csalódtam benne emberileg, és nem találkoztam még soha olyannal, aki igy reagált volna arra, ha önzetlenül segiteni próbálják. +leirtam, hogy részemről akkor ennyi a dolog.
Erre el lettem küldve a jó bús p.ba, majd közölte, hogy milyen szar alak vagyok, és hagyjam békén, vagy ELMEGY A BIRÓSÁGRA és feljelent, merthogy meg merészeltem sérteni őfelsége királynői szentségét.
Majd le is tiltott FB ról, amire gmailen közöltem vele, hogy angyalom , tanulj meg pár jogszabályt ha lehet, és belőlem ugyan nehéz kihozni az állatot, de speciel ha valaki ennyire bunkó, akkor azért még az én zsebemben is kinyilik a bicska, és kettőnk közül bármiféle jogsértést a fenyegetőzésével ő követett el egyedül, szóval állok elébe, csak nehogy az a bizonyos fagyi visszanyaljon, és pont akkor ráadásul, amikor valami nagyon nagyon fontos dolga lenne majd.
ENnyiben maradtunk....
Azt hiszem, no comment.
-
#3564 hajrá csabi hajrá norbi !!!!!!! -
Béka Benő #3563 Na,mindjárt kezdi az agyrémet... -
JLH Fans #3562 Igen, ha nem bánod, 1 hsz al feljebb teszem, mivel ahogy látom, többen is kérdezték ugyanazt, és nem akarom mindenkinek leírni 3X egymás után csont azt a dolgot, amit neked, szóval akkor a lényeg: -
IXEMGabeo #3561 így van:D itt akik bekerültek én már egyikért sem aggódom, mindegyiknek elindul valami szekér az életben... -
#3560 Csabinál is ugyanez van :-) Nagyon jól járt az X-faktorral, pláne a legjobb hárommal :-)
Szerintem Nicolasnak is van már hasonló megegyezése valakivel. :-)
Innentől kezdve már csak arról szól a verseny, kinek adja a közönség a nyereményeket. -
#3559 Tettél valamit az ellen,hogy Veca ne essen ki? Szavaztál rá akár egyszer is? Ha nem,akkor nincs jogod kritizálni a többi szavazó döntését. Nem sajnálom Vecát(persze szeretem),mert ígyis beindul a karrierje,februárra már albuma is lesz higgyétek el! -
IXEMGabeo #3558 nem először most csillag születik 3 jön... -
Ironman2 #3557 -
IXEMGabeo #3556 ezt most így honnan tudtad meg? pedig mesélted h visszaírt neked üzenetet... -
IXEMGabeo #3555 állítólag a Norbi kapott valami ajánlatot, amit nem árult el ám számára nem is lényeges, hogy megnyerje a műsort...
ennyit arról, hogy valószínűleg csak max a Kész átverés showt vezetheti...sztár lesz belőle és megmutatja minden kétkedőnek azt, ami rejlik benne... -
#3554 Attól, hogy valaki tehetséges, a rajongóihoz úgy kell hozzáállnia, hogy ők veszik meg a lemezét, hallgatják meg fellépésen. Aki a rajongóival paraszt, lehet akármilyen jó, nem lesz népszerű. -
Balázs 17 #3553 elég érdekes, hogy már a selejtező után itt is és megában is mindenki megmondta mi lesz a végső három énekes és tényleg az lett.... kicsit furcsaaaaa -
#3552 Én nem tudom lehet hogy elfogult vagyok Muri Enikővel szemben de hogy ki milyen tehetséggel rendelkezik és ki milyen nagyképű, beképzelt fasz, arrogáns hülye picsa az nonszensz vélemény. De a hangja az van! És nem hiszem, hogy egy művelt több fellépésen túlmenő énekesnőt így kellene jellemezned. A hangja miatt kel szeretni őt, megpróbálkozott a médiában de sajnos nem sikerült neki. A hangját senki nem veheti el tőle és nem hinném, hogy semmire sem fogja vinni az ég világon és el fog tűnni a süllyesztőbe. -
Coolfire #3551 Hát ha jövőre egyszerre megy a megaszar és a fosfaktor,tuti a megát fogom nézni.
Az se 100-as műsor,de legalább vegyes döntő volt,és lány nyerte meg(Tolvai Renáta)
Itt meg maradt a hörgős,és a két buzikezdemény... -
#3550 Kifejtenéd bővebben? -
JLH Fans #3549 + volt szerencsém pár facebook és sima levelét , PM jét és egyéb megnyilatkozásait olvasgatni:):):)
Szerintem hagyjuk is, jövőre újra indul, nem ér meg annyit, hogy több szót pazaroljunk rá:) -
Béka Benő #3548 Ennek a Takáts Nicolasnak még mindig buzis kinézete van...