X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Király L már volt?
Van egy olyan érzésem, hogy ma jó zenék lesznek.
Afe
Ha a hangot leveszem a tévérõl és csak a táncos csajokat nézem, akkor tényleg nem volt rosz Noobi😊

nevettem de nem hallgatnám semmi pénzért😄

mflex
Szerintem ez kabaré, semmi köze maga az énekhez...
Nem jó, enyhén szólva.

What about the forests?

hááát kicsit most sztem is hörgõs lett 😄 de mind1 jó ez...
jóféle😄
nah lesz e erõs kezdés?

OMGG mekkora szám lol
na most norbiiiiiiii kezd 😄DD
mflex
Hogy néz ki már ez az Ö.N.?

Pffff<#vomit>

What about the forests?

minden énekes szurkoló tábora elfogult😊
mondjuk sztem is túl van értékelve a Veca, semmi extra nincs benne, volt 1-2 jó produkciója azt annyi...max döntõbe kerülhet legjobb 4 közé, de nyerni nem fog...valószínûsítem a Nicholas vagy a Wolf Kati nyeri meg reálisan...mondjuk Wolf Katit, lehet "öregnek" tartják pont emiatt fogják kihozni a Nicholast gyõztesnek sajnos😞

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mondd láv,láv,láv

Na akkor tetszõleges sorrendben lehet is ma meg jövõ héten hazamenni a 2 delikviensnek, aztán szabadon dúlhat a love😄

Vecával amúgy sokáig nem volt semmi bajom, bár nehezteltem rá kicsit, mert csak õ van benne Enikõ helyett, ami nem kóser, de ez Geszti "érdeme" 😞😞😞
Na de amit több fórumon is tapasztaltam, hadd ne mondjam a Veca imádók mennyire erõszakosan akarták rámerõszakolni a véleményüket...

Sikerült elérniük azt, hogyha kiesik, akkor megiszok rá egy fincsi házipáleszt, és én is felkiáltok mint a Geszti 2 hete DOrkánál, hogy yeeeesssssss 😊 (És elsõsorban még mindig nem ellene fog szólni inkább annak hogy Gesztinek nem marad több versenyzõje)
Vastag Tamás egyáltalán nem ad bele mindent. Olyan mintha csak a testvére miatt lenne ott, kicsit mintha unatkozna. Viszont a tesó nagyon ügyes, céltudatos.
Az egész mûsor egy gagyi utánzat.
És nem az a baj, hogy utánzat, mert a magyar televíziózás történetében ritkák a hungaricumok, amiket esetleg még el is lehet adni aztán külföldre.
A bajom azzal van, hogy vagy választhattak volna megfelelõbb embereket a mûsorba, vagy nem kellett volna ennyire lekoppintani mindent az utolsó lélegzetvételig.
Ahogyan Ildikó vitatkozik!!! Végig sem hallgatja, mit mondanak a többiek, egybõl rávágja, hogy menj orvoshoz. Mert az õ kis dalos pacsirtáiról csak jót lehet mondani, vagy semmit.Megsúgom, ez a halottakra igaz, no mindegy. :-)
Szóval nagyon látszik, hogy olyan mesterséges, mû az egész.
A mûsorvezetõk még hagyján, bár kétségtelen, hogy Nórának jobban áll ez a mûsor, mint Balázsnak.
Hát ha már elbeszélgetés és basebal ütõ, akkor belõlem piszkosul nehéz kihozni az állatot, de ezt a Geszti interjút látva nekem is kedvem lenne pár "kedves" dologhoz, basszus aza bájvigyor a végén mikor aszondja hogy "há de kérem ott meg kellett osztozni a dicsõségen mert ott voltam én is meg mások is "

Ááááááááá......amig mozog......😄

Geszi Péter interjú az új együttesrõl
bakkerman
+1,nikolászról elõször is acélbetétessel rúgdosnám le a kalapot a fejérõl 😊 Vastagokkal viszont semmi bajom,bár nekem Tomi egy picit gyengécske

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nincs húgom.😊
De egy baseball ütõvel "elbeszélgetnék" vele.😊
Semmit nem ártott nekem,de ennyire unszimpatikus embert-számomra-még nem láttam.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Konkrétan Nico mit ártott neked?😊
Felgyújtotta a házad, vagy megfenyegette a húgod, vagy micsoda?😊

Számomra is vannak/voltak unszimpatikusak, de ezért ez kicsit túlzás.
Egyébként az ismerõsös dolognak azért is örültem, mert így végig tudtam nézni a fényképalbumokat, és elsüthettem magamban egy "tyû, azt a mindenit" et, csakúgy mint mikor a Because of Yout hallottam tõle anno😊
Mind a kettõnek mennie kellene,nikolásszal együtt.A hideg ráz,és hányok ha meglátom/hallom õket..

Na ennek örülök.Még a végén rossz hírét keltetted volna.😊
Szóval ismerõs is lettél.😊

buszozás az M6-oson, helikopter, magánrepülõ, amelyik jól esik😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
+3 😄

Pestrõl igen, na de Pécsrõl?😄
cirka 3 óra vonattal...legalább is Pestrõl

nice

Hát most hétvégén Nyíregyen 100% hogy lesz, már meghívást is kaptam rá, az más kérdés, hogy fogok oda eljutni....😄

Deee elvileg Alcatrazban is lesz még idén😊

Btw, gondolhatod, hogy én sem akármilyen levelet írtam, nem abból állt hogy "szép vagy jó vagy okos vagy, jól énekelsz hajrá" és ilyesmi klisékbõl😛😊
nem is akartam 😄 örülök neki 😄D
csak készülj fel arra is ,hogy mivan ha nem lesz koncert?
Kaplan
Pont errõl beszélgettem énektanárommal.. S én is így gondolom, hogy a két dolgot (akármennyire gyors és jelentõs manapság már a technika) ketté kell választani. Van az embernek egy személyes ismeretségi köre, barátok, család, zenészek, s vannak a 'rajongók' akiket természetesen az elõadó tisztel mindennél jobban hisz a munkásságuk nagy részét a rajongók hálája miatt csinálják. Ettõl függetlenül én ha egyszer eljutok arra a szintre, külön fogom választani a személyes és a rajongó oldalt. Lehet ezt jól is csinálni, hogyha a FanClubodnál is aktív vagy, levelezel a rajongókkal stb.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Még idén 100% biztosan ott leszek 1 koncertjén, és remélem beszélni is tudok vele 1 keveset, szóval ami késik....😛
És úgysem tudod elrontani a jókedvem😄😊
na az ismerõs közé tenni a hülyeség sztem 😄 ha vmi fan clubba mégy az ok 😄 de ismerõsnek jelölni olyat aki nem ismerõs badarság 😄
summer sisters csajoknál az egyiknél tuti (de lehet mindkettõ) kivolt írva ,hogy aki ismerõse akar lenni az legyen kedves a fan clubba (mutatott rá egy link) jelölje õket... szóval ennyit az ismerõsrõl 😄

no mind1 azért örülök ,hogy örülsz és örül h örülsz xD
Fõleg a párbajdala volt jó😊
AMúgy ne aggódj, következõ héten Tomi.hu megy úgyis😛

P.S: Képzeljétek, a Muri Enikõs story happy endinggel végzõdött😊
Válaszolt facebookon végül a levelemre, ráadásul BIZTOSAN õ tette, nem más, mivel a levél közel 1 word oldalt tett ki, részletesen kitérve mind a 9-10 felvetésemre +egyéb dolgokra is.
Ráadásul nagyon kedves és aranyos dolgokat is írt + addolt az ismerõsökhöz is😊 Mit ne mondjak.... tudom, kis dolog, de nekem valami eszméletlenül jól esett, szerzett vele végleg 1 rajongót, az biztos😊
Dorkával sosem szimpatizáltam(talán a feka férje miatt)de most kurva jó volt.A Vastag-kolbász tesóknak kéne már meniük.Lassan nem is lesz csaj a mezõnyben..és ez nagyon nem fair.
Tiszta buzibár lesz a végén.
Nikolásznak meg 3 szöggel kellene azt a kalapot a fejére rögzíteni,ahogy anno Vlad Tepes mester tette a követekkel.

bakkerman
hála az Istennek kiejtették dorkát,kb ahogy tnap énekelt,az már megütötte a megasztár szintet,de az X faktor mezõnyében gyenge volt megint. VT is szar volt,de nála ugye ott a hendikep,keresztes ildikó,aki kibaszottul nem ért ehhez a mûsorhoz. köv héten Norbi vagy VT megy haza

Leng a kezem, jelentkezem!
jazzy
Igen, mennie kellett volna régen. De hogy nyomorék? Kapj már a fejedhez iqbetyár. Azt is nézni kellene, hogy az ember mennyit fejlõdik, mert Tomi SEMMIT nem fejlõdik, megragadt egy szinten, Dorka pedig 2-3 mûsorral ezelõtt kb 12be se volt való, most pedig 4be simán. Mikinek a véleményével egyáltalán nem értek egyet.
remélem ebben a szutyok zenei állapotban amiben vagyunk sokra viszi...

És igen, valóban le a kalappal elõtte, hogy ilyen fiatalon és ilyen körülmények között (terhesség, szülés, stb.) helytállva végigcsinálta. Erõs csaj lehet, és még szimpatikus is.
az jogos, hogy a Marian mellett is kieshetett volna, de azért nem nyomorék...

Azért mert nem szimpatikus Neked, miért lenne nyomorék?
Én pl. a Nikolast rühellem, mégsem nyomorékozom le.

Abban egyetértünk, hogy korábban több érv szólt ellene, mondhatni mennie kellett volna, viszont sokat fejlõdött.
Le a kalappal a Dorka elõtt, mekkora erõ volt benne, h ezt ilyen körülmények között végig csinálta <#eljen> és azért emberileg nagyon kedves csajszi

Mehettek alázni a Való Világot:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1080854215

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

hmm mai nap folyamán jogos volt h a közönségre hagyták...most a Vastag gyereknek volt mázlija amugy a párbajdalban mindketten jók voltak...

na jah

na mindegy engem nem érdekel annyira ez a egész.de még egy süket is hallja hogy norni hangja kritikán aluli.Írhattam volna eszészerûen is(kinek volt kedve hosszú fáradtságos nap után) de a lényeg benne volt.

limperatore
végre kiesett ez a nyomorék dorka
már rég mennie kellett volna 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Kiesett a Katy Perry<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

kemény ez...
dorka nem élte túl a második párbaját...
Kár. Pedig Dorkában még van potenciál. Tomiban is van még, de belõle nem akar kijönni.
Szerintem Tominak kéne mennie. Egyszerûen nem tud fejlõdni, megrekedt. (bár ma legalább mozgott a színpadon, ill. a párbajdal sem volt rossz.)
1-1 szokás szerint, na most mi lesz.
LordVenom
Igen,most határozottan jobb volt,bár még mindig a beválogatáson volt a legjobb szerintem...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...