X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem jó, enyhén szólva.
What about the forests?
OMGG mekkora szám lol
mondjuk sztem is túl van értékelve a Veca, semmi extra nincs benne, volt 1-2 jó produkciója azt annyi...max döntõbe kerülhet legjobb 4 közé, de nyerni nem fog...valószínûsítem a Nicholas vagy a Wolf Kati nyeri meg reálisan...mondjuk Wolf Katit, lehet "öregnek" tartják pont emiatt fogják kihozni a Nicholast gyõztesnek sajnos😞
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Na akkor tetszõleges sorrendben lehet is ma meg jövõ héten hazamenni a 2 delikviensnek, aztán szabadon dúlhat a love😄
Vecával amúgy sokáig nem volt semmi bajom, bár nehezteltem rá kicsit, mert csak õ van benne Enikõ helyett, ami nem kóser, de ez Geszti "érdeme" 😞😞😞
Na de amit több fórumon is tapasztaltam, hadd ne mondjam a Veca imádók mennyire erõszakosan akarták rámerõszakolni a véleményüket...
Sikerült elérniük azt, hogyha kiesik, akkor megiszok rá egy fincsi házipáleszt, és én is felkiáltok mint a Geszti 2 hete DOrkánál, hogy yeeeesssssss 😊 (És elsõsorban még mindig nem ellene fog szólni inkább annak hogy Gesztinek nem marad több versenyzõje)
És nem az a baj, hogy utánzat, mert a magyar televíziózás történetében ritkák a hungaricumok, amiket esetleg még el is lehet adni aztán külföldre.
A bajom azzal van, hogy vagy választhattak volna megfelelõbb embereket a mûsorba, vagy nem kellett volna ennyire lekoppintani mindent az utolsó lélegzetvételig.
Ahogyan Ildikó vitatkozik!!! Végig sem hallgatja, mit mondanak a többiek, egybõl rávágja, hogy menj orvoshoz. Mert az õ kis dalos pacsirtáiról csak jót lehet mondani, vagy semmit.Megsúgom, ez a halottakra igaz, no mindegy. :-)
Szóval nagyon látszik, hogy olyan mesterséges, mû az egész.
A mûsorvezetõk még hagyján, bár kétségtelen, hogy Nórának jobban áll ez a mûsor, mint Balázsnak.
Ááááááááá......amig mozog......😄
Geszi Péter interjú az új együttesrõl
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
De egy baseball ütõvel "elbeszélgetnék" vele.😊
Semmit nem ártott nekem,de ennyire unszimpatikus embert-számomra-még nem láttam.😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Felgyújtotta a házad, vagy megfenyegette a húgod, vagy micsoda?😊
Számomra is vannak/voltak unszimpatikusak, de ezért ez kicsit túlzás.
Egyébként az ismerõsös dolognak azért is örültem, mert így végig tudtam nézni a fényképalbumokat, és elsüthettem magamban egy "tyû, azt a mindenit" et, csakúgy mint mikor a Because of Yout hallottam tõle anno😊
Szóval ismerõs is lettél.😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Deee elvileg Alcatrazban is lesz még idén😊
Btw, gondolhatod, hogy én sem akármilyen levelet írtam, nem abból állt hogy "szép vagy jó vagy okos vagy, jól énekelsz hajrá" és ilyesmi klisékbõl😛😊
csak készülj fel arra is ,hogy mivan ha nem lesz koncert?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
És úgysem tudod elrontani a jókedvem😄😊
summer sisters csajoknál az egyiknél tuti (de lehet mindkettõ) kivolt írva ,hogy aki ismerõse akar lenni az legyen kedves a fan clubba (mutatott rá egy link) jelölje õket... szóval ennyit az ismerõsrõl 😄
no mind1 azért örülök ,hogy örülsz és örül h örülsz xD
AMúgy ne aggódj, következõ héten Tomi.hu megy úgyis😛
P.S: Képzeljétek, a Muri Enikõs story happy endinggel végzõdött😊
Válaszolt facebookon végül a levelemre, ráadásul BIZTOSAN õ tette, nem más, mivel a levél közel 1 word oldalt tett ki, részletesen kitérve mind a 9-10 felvetésemre +egyéb dolgokra is.
Ráadásul nagyon kedves és aranyos dolgokat is írt + addolt az ismerõsökhöz is😊 Mit ne mondjak.... tudom, kis dolog, de nekem valami eszméletlenül jól esett, szerzett vele végleg 1 rajongót, az biztos😊
Tiszta buzibár lesz a végén.
Nikolásznak meg 3 szöggel kellene azt a kalapot a fejére rögzíteni,ahogy anno Vlad Tepes mester tette a követekkel.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Én pl. a Nikolast rühellem, mégsem nyomorékozom le.
Abban egyetértünk, hogy korábban több érv szólt ellene, mondhatni mennie kellett volna, viszont sokat fejlõdött.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1080854215
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
már rég mennie kellett volna 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
dorka nem élte túl a második párbaját...
1-1 szokás szerint, na most mi lesz.