X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem
az lesz NORBI vs NIKOLÁSZ😄
Vastag Csaba és Nikolas lesz a végén?
jjjj bazdmeg félek norbi párbajozni fog 😞((
Remélem odáig nem süllyed. Ha ma kiesik, akkor is már minden adott, hogy elinduljon a karrierje.
limperatore
veca nem nyer akkor elmegy a megasztárba is ? 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Jogos. De alapból sem csúnya lány.
limperatore
jól néz ki az nagyon nagy túlzás 😄 inkább jól megcsinálják

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

na bazz bekapcsolták a szennyt, kapcsoltam is el xD X faktor nézettsége most esett le erre a talán 2-3 percre

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Na ez aztan mindennek a legalja....jol elbasztak...

ezaz OLÁÁHHHHHHHHHHHH omggggggg
LordVenom
Elég baj ez,hogy a nagy átlag csak ezt ismeri. Pedig itt is több toplistás száma jelent meg...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Mo-on ez az egy száma lett igazán ismert -> besorolták ide.
jaja hajrá Veca

LordVenom
Kinek az agyszüleménye,hogy Toni Braxton egy slágeres elõadó?

Ez a zenei mûveletlenség...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

vagy nem😉 én utálom, néha jó, néha nem jó...de az túlzás, hogy állandóan jó😄 és méghogy képzett amikor a Nicholas szintén kész és a Kati is...Vastag Csaba is hol jó volt, hol nem jó, de ez szubjektív...semmi extra nincs a csajban, csak ajnározzák amiatt, hogy szép meg gyönyörû csaj...oké valóban, de már unalmas😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Szerintem is. Én ezért szeretem Vecát. (no meg jól is néz ki). Sõt, ahogy hallottuk Gesztitõl, hamarosan eléri a mai magyar pop-énekesek szintjét, és felér Gesztiékhez 😊)

A másik jó énekes W.Kati. Nikolas is biztos jó, de adások óta ugyanolyan. Norbi jól nyomja, az õ területe a show, nem az éneklés (bár volt 2 lírai dala, amit tök jól énekelt el)
A 2 Vastag meg mindig azt az érzést kelti bennem, hogy ennél több van bennük, de valahogy nem jön ki belõlük.
limperatore
nem hiszem h megnyeri, nézõk döntenek
norbinak fb-n is 2x akkora rajongótábora van

Totti5
partyszám😊 anno sokat ment rádióban is, talán most is nyomatják bulikban

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Afe
Up de gáz.

Totti5
Szerintem Veca a legprofibb. Jó hallagatni olyan szép tiszta és egyedi a hangja, és tökéletesen nyomja. Õ már készen van adások óta szvsz... remélem megnyeri.

Up: imádom ezt a számot. Mondjuk volt még egy vámpíros daluk is. Az sem volt rossz.
Durvák vagy sem, nekem ma csak Veca (most másodszor összesen) és Nicolas (õ azért nem teljesen) tetszett.
Jaja. Eddig sem volt vastag, de mint hallhattuk, tovább fogyott. (ha hízni akar, akkor nem tehet róla, hogy mégis fogy). Nekem a szénaboglya haja nem tetszik.
Risu Führer
1799 tiéd a testem Janicsák Veca

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

ezt a Vecát miért értékeli mindenki túl? a Kati megintcsak jobb volt nála, ahogy Nicholas is...

Tenyleg egyre rendabb...

Afe
Azt vágja valaki, hogy miért kell playback ha úgyis felvételrõl mennek ezek a közös dalok?<#fejvakaras>

jó volt ma szinte mindenki...Tomi lóg ki picit a Norbin kívûl...sztem a két Vastag fog párbajozni...

Na, ez sem élõ. Pedig jól énekelnek. (annak ellenére, hogy maga a dal egy fos)

mflex: köszi. most legalább tudom, mi a new era.
(Nekem speciel nem tetszenek ezek a sapkák, mindig a kis tizenéves nagyképû gengszter/hip-hop csókák jutnak eszembe róla.)
nah azért megában nem csak akkor volt két produkció mikor 5en voltak :S
szóval jövõhéten 2 dalt ad elõ mindenki + párbajdal!
remélem norbi továbbmegy és akkor még 3 dalt tuti hallok tõle 😄
Totti5
Ez a Wolf Kati anorexiás csontkollekció? egyre rondább...

Gideon Wieth
Ezek azért elég durvák, valljuk be 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Nem túlságosan kedvelem Vecát és Nicolast sem, mig Wolf Katit sokáig bírtam, ennek ellenére nálam mai este érdemjegyei:

Norbi : 5

Csaba: 4

Veca: 9

Nicolas: 7

Kati: 3

Tomi: 5

mflex
Ez az egyik hobbim, a baseball sapkák már régóta, bár a new era stílusból olyan 150 körül van, damani dada-ból olyan 40, a többi meg ilyen-olyan.

Vagyis nem kalap, hanem sapkák.

pl...

What about the forests?

Gideon Wieth
Ez nekem is tetszene... KÍváncsi lennék mi lesz ... Megy a showman, vagy az énektanár???.... És legalább végre kicsit kényelmetlenül érezheti magát Ildikó... kiváncsi vagyok kire szavazna....

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

GrandVitara
Szerintem eddig a két Vastag volt a legjobb. + Veca
Shiwo
jó lenne egy Niklász VS kisVastag párbaj, legalább KI-nek is kipottyanna pártfogoltja (még a végén azt fogja hinni, hogy neki köszönhetõen vannak még bent)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Fõleg, hogy azt mondta elõtte K.Ildikó, hogy most kimozdul a komfortzónájából. Hát nem igazán, ugyanaz a stílus volt, ugyanaz az uncsi lötyögés.
Gideon Wieth
Hát én Nicolast már megint untam... nekem semmi nem jött át, és nem értem, h ha a zsûri fele fapofával üli végig, mi az h nem unta??? Nekem nem tetszett, szerintem ugyanolyan unalmas volt mint a többi... Tán egy fokkal jobb....jó kettõvel... LEgyen három...de ez a plafon

16éééév? Kimondani is szörnyû. Több, mint a fél életem.

btw: kíváncsi vagyok, mikor szopják le élõ adásban ezt a Nikolast. Semmi igazán extra, de állandóan dícsérik. És tök nem szimpatikus.

mflex: Hogy lehet kalapból 217darabot begyûjteni. Ennyire jó dolog a kalapgyûjtés?
Shiwo
hû de megy az idõ.. eddig még nem is gondoltam bele, hogy már 16 év eltelt azóta, mióta sláger lett

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

mflex
Semmi jó nincs ebben a Nikolas srácban, csak a new era sapkája, én is gyûjtöm, van vagy 217db-om már 😄

What about the forests?

GrandVitara
Rednex: Cotton Eye Joe
kabel15
Valaki mondja meg mit énekelt Norbi. Mi a szám címe?

BattleTag: kabel15#2672

Geszti a mai mûsor 3 beszólásából 3 nagyarcú volt. Vegyen már vissza.
😄
Ez a ruha milyen szerencsétlen Vecán. Nem nádszál a csaj, de ez rendesen kövéríti.
fene 😞
volt