X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ez is TELJESEN HAMIS
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
nemvágom az elõadót de a számot se még
évi beszél akkor semmi drukk vége akkor egybõl nyomják 😄
na bazdmeg ez durva azért ^^
am jól megöregedett ez a kati :S rég láttam...
am ez bevett szokás h csak felénél csatlakozik a sztár?: O
de holnap is fognak énekelni?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
az "élõ legenda" szövegre benyögte, hogy "már nem sokáig az, már öreg" <#hehe>#hehe>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
am a lali mintha nem lett volna színpadon
a léyneg bassza meg!
norbi a legjobb bazzzz már
de ez a bejátszás meg mi? 😄
fogadjunk azért nem ment a kamera feljebb h belássuk hányan is vannak ,hanem csak elõl szépen annyian voltak h betudjak tölteni a kameraképet
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
- "Most jöttem rá ..."
😊)))
fasza XD bár neki nem áll jó ez a fajta stílus!
no jöhetne 3.nak a high way to hell az istenit már 😄
hát ezt kurva jól elõadták!
am csillag születikben minimálisra kéne venni a zenészek bejutását 😄 nehogy már zenei csata legyen megint aztán 12bõl 8 az énekelni fog!
min. 3 énekes juthasson be az élõ showba , na mind1 hajrá norbiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Viszont Lajossal mi történt?:S 1 éve még nem ilyen volt a hangja, amikor utoljára voltam koncertjén:S
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
De tehetsége az van, az biztos, ezt sosem vitattam, és bármennyire is fogom utálni, ezután sem fogom.
Na de a mûsorra visszatérve, kövezzetek nyugodtan meg, de elsõ 3 produkció a maga nemében nekem tetszett mind3😊
ettõl félek,de remélem nem niko nyeri meg!
Egyre inkább azt sejtem, hogy tényleg megnyeretik ezt Nikolassal, hiszen õ a legeladhatóbb külföldön is, ill. lemezen is.