X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó volt ez a raptor. (reptilla, anyám)
Melinda nekem a sok celeb közt a nagybetûs EMBER. 😉
Mikinek is a csajok hiányoztak...de ettõl függetlenül ez nagyon jól áll neki. Jó a koreográfia is. 😊
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Vagy tudom... te inkább egy tucat Szíj Melindát akartál volna a háttérbeXD
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
csajokkal faszább volt
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
és akciósan énekel😊......bár valahol olvastam az 1.emeletrõl, hogy fellépnek itt.
Egyszerûen fáj néznem ezt a csávót, olyan fintorokat vág. (a hangja még ok.)
na igen, nekem is ez ugrott be, meg minden logikusan gondolkodonak szerintem :-D
Powerball!!!
Ti hogy tudjátok ezt a mûsort minden héten nézni? Hamisan énekel a 2 gyerek, ráadásul halandzsáznak, az angol szótárban nem szereplõ betûkombinációkat énekelnek.
A keresztes ildikó elviselhetetlen, szerintem a geszti is vállalhatatlan.
(mielõtt jönnének a "akkor minek nézed" címû okos kommentek, beteg vagyok és az ágyban unalmamban ezt nézem KIVÉTELESEN...)
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
SMS-ek tuti meglódultak Csabára. Egyértelmûen vitte a duettet ezzel a húzással, ugyanis Tamás rajongói biztosan rá szavaznak. Ügyes húzás volt.
szujo is nagy ász xD
de a nikolas fanok voltak a leggyengébbek eddig .D
szotyi.: ok akkor menj és térdelj le a sarokba 😄