X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zeraa
<#vigyor2>

wesker24
Apaa kezdödik ! XD
Zeraa
na nézzük

De igen !

csak nem aki a Boldogság gyere hazát énekelte?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

az melyik az a Blanka?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nezzetek az RTL-t. Abodi Blanka sem jutott be. De ezt kell nyilatkozzak 😊

😞😞 se baj...de azért köszi a többieket ne mondjátok el😊

Gubik nem jutott be.

Az Rtl minden reszletre odafigyel, h ne szivarogjon ki semmi.

Hulyesegeket nem akarok mondani, de a gitaros vagy a haverja bent van az tuti. Sokat en sem tudok, es nem is akarok. De sok minden meg van jacva es meg kell legyen jacva azt biztos 😊

csak annyi írj le spoilerbe, hogy

Gubik Petra, Barna Gergõ és a biztonsági õr, a gitáros gyerek a múltkorról bent van?

Egy ismeros altal, akinek a baratja egesz sokaig jutott igy hat mar asszem megvan a 12 😊

spoilerbe már a tj-kat vagy pár kiesõ nevet 😊
honnan tudod kik estek ki?

hát KLN koncertre simán kimennék...
ez
Sajnos az ilyen tehetsegek feledesbe merulnek, sullyesztobe jutnak, de jon helyettuk a Kiraly L. norbert es hasonlo bohocok. Nem esik le ezeknek, h ha vmi ertelmes enekest nevelnek ki aki pl. tud enekelni akkor tobben mennenek koncertre. Tobbek kozt en is. Mert az elozo X koncertre akkor sem mentem volna ha fizettek volna...

Na megvannak a dontosok 😄 Estek ki olyanok, h majd fogjatok a fejeteket...de maradnak bent tehetsegek is 😊

De csak azert mert nyomorek a zsuri...es innentol kezdve ketseges, h a Taranyi gyerek is tovabb megy-e? De lesz egy rakas idiota barom akikbol sztart csinalnak. Idezojelben.

Ez a srác szombaton repülni fog !
és nem Õ az egyetlen ilyen youtube-s arc, így sokkal jobb nekik szerintem, minthogy mindenféle szar szerzõdési feltételeket elfogadjanak és évekig az adott csatorna rabszolgái legyenek
MerlinW
Jah, már fel is karolta a Disney. Selena Gomezzel turnézik egy ideje.

[merlinw.org]

bakkerman
közvetlenül nem vág ide,de elképesztõ milyen hangja van a csajnak,és sehol nem indult amerikába,otthon csinálgatja a feldolgozásokat. meg kurvaszép is a csaj,de itt a hang a lényeg

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

HöfEE
De nem ez a szakmája csak 1 éve csinálja amióta felköltözött BP-re. Haverom és volt osztálytársam a srác 😊

jazzy
Ja jólvan, mindenesetre a férjes asszonyokban van igazság <#taps>
Zeraa
na gyerekek szerelmes vok Xd <#love12> a Vigh Zoltán a második befutóm xD

Zeraa
igen? tapasztalat mi? XD<#nevetes2>

😄😄😄 fórum álarc? poénok?

Én már csak ilyen rapszodikus vagyok😊 OFF: azt a topikot nem magam miatt nyitottam kíváncsi voltam mások véleményére...

jazzy
Én téged nem értelek. Dugnál mindenkit, közben mégsem, meg aszexualitás topic meg mittudomén 😊
szia😄

mint a szél, ezen miért vagy meglepõdve? a férjesasszonyok a legizgalmasabbak😄😄<#buck>

Zeraa
dugnád mi? te szégyentelen xD <#nyes>

Zeraa
awwww pfujj mék én is hányni mint Paula <#vomit>

Totti5
Csapatokat ki foki fogja alkotni?😊 tegnap kb egy darabot sem láttam.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tudom a Dávid, aki a Phil Collinst meg a Queen számot énekelte. Itt is félek attól h kiejtenek egy egy szupertehetséget csak azért, mert nem reklámarc és az RTL nem akarná v nem tudja az illetõt kisajátítani...

Nem lehet tudni, mert az elozo X ben is volt aki rohadt jo volt, de kiejtettek az elejen...egy copfos gyerek volt aki dobolt, de a hangja eszmeletlen volt.

jaja😄 majd õ is megnyeri, mint Tabáni, Béla és az Alekosz😄 RTL-nél ez a tendencia

Amugy eszrevetetek, h Tarany Tamas szinten biztonsagi or? 😄😄 Es a hangja a legjobb az osszes jelentkezo kozul.

MerlinW
Na, kb itt kezdõdik az X. Hangszer, hang, szenvedély. Ilyenbõl kellene 12 és még jó is lehetne a mûsor.

[merlinw.org]

Szinte csak a határon túl van tehetség...Olyan érzésem van, mintha a honi nép korcsosodna

Látjátok, hogy határon túlról is milyen tehetséges elõadók érkeznek. Ezek a jó székelyek 😊 Tegnap 3-an is megmutatták, hogy van itt még tartalék.

hungary27
day?
hopp ez kimaradt 😊
nekem egybõl õ ugrott be<#idiota><#idiota>

PM😊😉

Ide biztos nem írom be,de-egyelõre-még én sem tudom.DE amint alkalmam lesz,megpróbálom kideríteni.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

PM-be küld el, ha nem akarnád ideírni thx😊

De jó,hogy eszembe juttattad,hiszen van spanom!.😊Mindjárt megkérdem a 12-õt.😊)

Ja,volt egy pár ebben a faktorban.És szerintem sem baj,mert õk is "igazi" magyarok.

na kövi adás érdekesebb lesz, sokan fognak sírni...Muri Enikõéket láttam

õ is Székelyföldi...sok a határon túli, de az nem gáz