X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zeraa
nem is roxx a szám xD

no most nem azért de a gitároséktól a hajduék is most jobbak 😄
amúgy is egy szutyok szám😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jujj de rosszak a Hajdú testvérek

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zeraa
várom már Vígh Zotyát xD

lesz még esélyük bizonyítani. Gondolj bele, hogy azzal az aluljárós énekessel, a Bodnár Attilával mennyire kivételeztek tavaly pedig õ kalapszar volt

Kalap szar. Az egész X faktor az ezzel a sok karaoke bajnokkal. 😄

Ez a Barna Gergõ nem a Szíj Melinda fia?

persze ,de ha most szarul adják elõ akkor adjunk nekik esélyt?
már most hallottam jelenleg tõlük jobb énekest akit meg kiejtettek 😊 ennyi erõvel mindennkinek adhatnak még 1 esélyt mert lehet késõbb nagyobbat robbana...
mind1 , katica - mazsi duót is azért engedik majd tovább mert több van bennük pedig most õk is kurva szarok 😊 szép is az ilyen
szóval nem igazságos a döntés, meg érted ha szar meg jót nemtud mondani akkor minek engedik tovább?

pffff katicanak is mondja a malek h kalap szar volt
erre meg tuti tovább engedik , pedig kiejteném a g***be aztán kíváncsi lennék rá ,hogy tartja-e a szavát ..
Totti5
Sokkal több van bennük... jó döntés volt!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Katica és a Mazsi is kiesik?😄😄 meg a két ikerpár

mondjuk ezt sem értem
"teljes összeomlás,
csak rosszat tudok mondani"
mégis tovább engedik õket :S
közben meg ez tényleg kaka volt -.-"

ja nem továbbmentek

gitáros srác is kiesik? hoppá hoppá

MerlinW
ez alapján mindkettõt kiraknám😊

[merlinw.org]

ezt ugy kéne ,hogy egy két sort singleba mindeki énekeljen picit , mert a bal gitáros srácot nem hallottam :S
most jön az ,hogy az egyik barát kiesik sztem.
Zeraa
jaja a csaj jó volt nem értem mér ejtették ki

D ez most mi a fa...m? A szemüveges csaj jól énekel,a másik meg elfelejti a szöveget,de mind a 3 kiesik?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

de mondjuk ezt is hülyeségnek tartom ,hogy nem adják le az összesnek a hangját itt...
viszont szar bejátszásokat azért benyomnak
😄😄

most a kevésbé jókat mutatják még...

MerlinW
- vadduju vanformi?
- hogy hagyd el a stúdiót! 😊

[merlinw.org]

Zeraa
értékelem de ez már sok amit a skac csinált xD

szerb zongoratanárnõt elnézegettem volna egy ideig😊 amilyen bohókás annál jobb csaj😄

pfffff b+ magyarázkodik itt ez a karaokes csaj :S
jaj ezt a nénikét hogy engedték be? 😄
wesker24
Na vazze már a VV5 dalát is lopják ! XD
szóval akkor az érzelmeket te sem értékeled mi?😊

ja elírtam 😄

am elõbb megijedtem xDDDD mennyire ronda volt mst ez a kerresztes még full sminkelve is 😮
mondjuk ez a sírós dolog nem kéne, kezd idegesíteni...most Gergõ minden produkciója után sírni fog? én valahogy nem vagyok a híve

MerlinW
Asszem TV kikapcs és X:US néz😊

[merlinw.org]

Zeraa
gáz h ien kis sírós

hubazdmeg ezt bírom ,hogy egybõl sírni kell 😄 bazdmeg férfi ez nem ?? 😮

de most a hideg is kirázott az eredményközléskor ,bár tudtam a végét xDDD vagyis éreztem ,sejtettem
mi van? mindhárman továbbmennek?

Vazze.Most mindenki bõgni fog megint? Ennyi Tabánit?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MerlinW
Jaja, az 1112-ben😊 Ne hülyéskedj, semmi hangja😊

[merlinw.org]

ez a hármas is jobb mint az agyonsztárolt muri..
simán...most akkor gondolom belõlük 1 jut tovább

ennek a srácnak a 12ben a helye
Barna Gergõ rögtön az elsõk között😊

Zeraa
szia <#puszi>

Szia Zeraa😄

RatBaG
érzem, ahogy a grammar nazi elemi erõvel készül lesújtani...

Per Aspera Ad Inferi.

Zeraa
remélem a 2 kis kedvencem tovább jut

Zeraa
ne irígykedj xD

Zeraa
ne legyél már ien szigorú xD

MerlinW
Menjetek szobára😊

[merlinw.org]

remélem enikõ,mazsi meg a tóth vera kinézetû kiesik 😄 nem vagyok rájuk kíváncsi...
wesker24
<#puszi>
Zeraa
<#puszi>