134
Genoa Cricket and Football Club - 1893
-
karajjj #54 tudom, nem geo vagyok, de #head-nek kell css-ben új hátteret megadni, pl:
#head {
background: url('http://noob.hu/2010/08/29/headbg_4.png');
} -
IXEMGabeo #53 miféle módszerrel tetted be Rudolf képét oda felülre a címerrel együtt?:S milyen script milyen HTML parancs kell hozzá? mármint nem Genoához, hanem tegyük fel mondjuk a Hercules címerét tenném ki -
geo91 #52 holnap remélem ki lesz javítva a múlt heti baki :) -
IXEMGabeo #51 sajnos beleszaladt a Genoa, de biztos formába lendülnek majd..viszont úgy tudom Rudolf játszott vagy 10 percet -
geo91 #50 ez van... :C -
karajjj #49 a háttérben a színátmenet egy kép -
IXEMGabeo #48 Geo nagyon ügyes vagy:D tudnék tőled is tanulni pl a háttérszínnel gondolom annak a background és a szín kód kell hozzá -
#47 sok csapat nem engedi el a játékosát uccsó évében, hiába nem tartanak már rá igényt, ez pedig a játékosoknak szar. én megértem. -
#46 végülis jogos. ha a csapat nem tud megegyezni a játékossal az utolsó évében, akk naná, h elkell fogadnia az olyan ajánlatot, ami legalább olyan feltételeket biztosít mint az adott klub. ha nem hosszabítanak szerződést akk mindenképpen elkell mennie család-barátok ide v oda, és a klubnak is jobb az, ha pénzt lát egy játékosból, mintha hagyja ingyen elmenni. -
#45 geci beszarok :O mi az hogy akkor nem utasíthatja vissza??? mivan ha valaki már 4-5 éve abban a városban focizik,ott van a családja,oda járnak a kölykei suliba stb...omg -
geo91 #44 [URL=http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/sztrajkot-hirdettek-a-serie-a-s-labdarugok-2044377/]baromság ez a "törvény"[/URL] semmi értelme... -
geo91 #43 jó lenne :) -
#42 végülis maradt,sok sikert neki,remélem még szeptemberben bemutatkozik bajnokin :) -
geo91 #41 10 nap még a következő bajnokiig, majd a chievo-t fogadjuk.
gatya fel frost bátyó. :D -
geo91 #40 kölcsönszagú a dolog, nem valószínű, hogy marad -
geo91 #39 na azért viccnek is rossz ez.
jobbulást neki. -
#38 Luca Toni autóbalesetet szenvedett tegnap,de nem lett semmi baja szerencsére!
Haverom erre azt írta MSN-en,hogy biztos Rudolf szorította le ASD:ASDDASF:AS ?? fail -
IXEMGabeo #37 oroszoknál nagyobb pénz lehet... -
geo91 #36 köszi -
geo91 #35 itt a gól amúgy. nem volt csúnyácska. :D
-
IXEMGabeo #34 szeva, jól vezeted a topikot tetszik az eredményhirdetésed, én azért nem vagyok ennyire profi, mint te:D -
geo91 #33 :( -
geo91 #32 rohadt té-ből már elegem van, megint nem volt net egész nap, így még stream-en sem tudtam nézni a mai meccseim...
a 3 pont megvan, ez a lényeg :D
-
karajjj #31 na csak meglett nagynehezen a 3 pont -
#30 Fiorentina szint lehet a Genoa is. -
karajjj #29 má az első félidő le is ment a meccsből -
#28 Már elkezdődött a bajnokság?
-
karajjj #27 hát, eddig nem nagy szám a csapat -
#26 minden évben nagy átalakulás van:D -
Dean Winchester #25 még else kezdtem -.- -
geo91 #24 jól van dw ez nem a gumiszoba, be lehet fejezni -
Dean Winchester #23 cricett klub távozóit és érkezőit is megoszhatnád a nagyközönséggel :D -
Dean Winchester #22
most egész jó csapat a francia 2.osztályban a Evian Thonon Gaillard , ők is megérdemelnének egy topicot ^^
am megláttam a topiccímet na mondom ezt a geo nyitottak :DDD egyből a Svéd bajnokság és válogatott topic jutott eszembe xDDDD -
IXEMGabeo #21 rendesen vannak itt pénzmozgások...:O -
IXEMGabeo #20 jéé ez érdekes...Rudolf Gergelyre leszek kíváncsi mennyi lehetőséget kap -
#19 és nem lesz belőle semmi... -
geo91 #18 na igen, nagy átalakuláson a csapat :) -
#17 háttőő
nem sok maradt a tavalyi csapatból:D -
geo91 #16 -
#15 ja, én is. :D
a kis kocka nem bírta ki :D