1924
  • Makee
    Ha valakinek nem jut kulcs, nekem is van még egy pluszba.Már csak amcsi IP-t kellene szerezni.
  • gyonax
    Kösz a fülest, regisztráltam, van két extra, akinek kell, írjon privit(holnap tudom leghamarabb küldeni). Az első két küldő fogja kapni:)
  • Makee
    Beta kulcsot osztanak az mmorpg.com-on.Ha valakinek kell most csapjon le rá, du-tán is volt már egy adag de pillanatok alatt elfogyott.
  • Probatbicol
    Azt, hogy USA-n és Kanadán kívüli ip címről nem is enged játszani. Lehet persze trükközni, de részemről ha így van akkor egyelőre felejtős, lehet lesni ezt:

http://vindictus.nexoneu.com/
  • KaszaN
    Az mi? Nemnagyon játszottam még nexon játékkal.
  • Tenkory
    van rajta ip block...
  • Probatbicol
    csak nehogy ezen is ip blokk legyen, mint más nexon játékokon
  • KaszaN
    Hát mind1, majd kiderül mi lesz. :P
  • Rowlend
    Ez a gond nem mindig áll fenn, most hirtelen nem tudok példát mondani, de volt hasonló eset és remekül ment.
  • KaszaN
    Meg? De hogyan játszanál ha laggol ezerrel?:/
  • Rowlend
    Mondjuk ebben igazad van, de nekem az USA is megteszi
  • KaszaN
    Nemcsak korea létezik. Ottvan még az USA is. Megszívtam már olyan szerverrel, laggolt mint a rohadalom. (nemtudtam, hogy az)
  • Rowlend
    Vindictus csak itt lesz, Koreában más címe van.
  • KaszaN
    És európában????
  • KaszaN
    Király! :D
  • Rowlend
    Szeptember 15.én indul a nyílt béta.
  • Torteliii
    Kicsit vissza előzőkhöz 2 kari csak a cb-ben van, ha meg néztek pár videót a Mabinogi Heroes-ról(gyengébbek kedvéért koreai Vindictus)
    akkor lehet látni hogy jóval több karakter is van, ha valaki utána akarna nézni google jóbarát...
  • jetyke87
    Ez fee mmorpg (nem lesz, hanem az), fizetős tartalom bitos lesz, de maga a játék free mindenhol.

Vindictus Official Website Ha már a google nem megy. De egyébként ez a játék hivatalos besorolása: FREE fast action fighting massively multiplayer online game

Vindictus EU website
  • KaszaN
    Remélem.
  • Rowlend
    Nem akarom őt megkérdőjelezni, de ingyenesnek titulálták mindenhol.
  • KaszaN
    Egy ismerősöm aki híreket ír játékokról ő mondta, hogy elég valószínű.
  • Hikaru
    Ha jól tudom a Nexonnak nincs havidíjas játéka (ebből arra tudok következtetni, hogy nem is lesz).
  • KaszaN
    Hát én egyre inkáb várom. Csak aztnem bírnám ha havidíjas lenne. Bár biztos azlesz.
  • jetyke87
    Episode 6
  • jetyke87
    Transformation

Vindictus Raids Special

• KaszaN
    Komoly! A férfinél a hajak mindegyike egyenesen pocsék szerintem. Csajnál már egész jók.
  • jetyke87
    Igen a honlapon kinn is van a 2 karakter és egy rövid videó mindkettőről, de az ingame videókban pll staffal van s harcol, varázsol, gyógyít, de olyat is láttam ahol Lann felélesztett egy hullát, szal ezért nem értem, hogy itt, hogy megy, de a videókban mindig nők a varázslók.
    mage: http://www.youtube.com/watch?v=SUeXcfyd5B0
    karakterkészítés (Lann/Fiona) http://www.youtube.com/watch?v=7llfuwyvNy4
    Gonosz karaktere skillek http://www.youtube.com/watch?v=jzZHOJLMJYU&p=839934F7D69316B5&playnext=1&index=6
  • KaszaN
    Ez még mindíg 2. :D De a Lann az komoly lehet.
  • Hikaru
    Lann - offenzív karakter, dual fegyverekhez ért.
    Fiona - defenzív karakter, kard+pajzs=tank.
  • KaszaN
    Nekem valaki mondott olyat, hogy 2 féle kari lesz benne, nő és férfi. :D Aztán lehet, hogy a semmiről kell valamilyen irányba fejlesztened a karit.
  • jetyke87
    ÉN valamilyen mágia használó leszek, nemtudom itt mik a lehetőségek, de amit videókban láttam az bejön és szerencsére a varik közelharcban sem rosszak. A videók alapján elég jó lesz, már várom, a bossfightok meg kifelyezetten tetszenek, nem csak a tank magárahúzza és onnantól a támadosok, spellek, healek megfelelő ritmusban történő elsütésével lenyomjuk 10-20-30...stb perc alatt a bosst félék, hanem szaladgálás, elugrás, védekezés, trükközés, egyszóval akciódús. Remélem hamar indul az OB.
  • KaszaN
    Én tesztelős fajta vagyok, szóval egyértelmű, hogy mindegyiket kipróbálom ha van rá lehetőség. :) De a szerveres jóötlet. Majd ha kijön beírjuk ide, hogy magyarok oda mennyenek.
  • jetyke87
    Ha indul az OB jó lenne, ha egy szerón kezdenénk többen és együtt nyomulnánk. Tipp, hogy melyik szeró legyen?
    Egyébként itt, hogy működik a kasztosodás, ki milyen karit fog csinálni?
  • KaszaN
    Ja, de ha minden jólmegy 3-4hét és nyilt béta. Remélem...
  • David9317
    Akkor elvileg ma vége a CB-nek? :O
  • Titan
    Szerintem is...Terra online-ig el lesz vele az ember..:)
  • Rowlend
    Már jó ideje várom a játékot és a videók alapján iszonyú jó lesz :)
  • gyonax
    Ez számomra is ígértesnek tűnik, csak jöjjön már az Open Beta:)
  • Gurren
    nekem videók alapján nagyon nem tűnik tucatmmorpg-nek. de ha ismersz ehhez hasonlókat, linkt!
  • Kicsikiraly
    Ez valami ilyen sablonszöveg, ahol minden játékhoz kicserélik a dátumot, a nevet és a fejlesztő cég nevét?

TucatMMORPG-k FTL.