1924
-
#41 Ha valakinek nem jut kulcs, nekem is van még egy pluszba.Már csak amcsi IP-t kellene szerezni. -
gyonax #40 Kösz a fülest, regisztráltam, van két extra, akinek kell, írjon privit(holnap tudom leghamarabb küldeni). Az első két küldő fogja kapni:) -
#39 Beta kulcsot osztanak az mmorpg.com-on.Ha valakinek kell most csapjon le rá, du-tán is volt már egy adag de pillanatok alatt elfogyott. -
Probatbicol #38 Azt, hogy USA-n és Kanadán kívüli ip címről nem is enged játszani. Lehet persze trükközni, de részemről ha így van akkor egyelőre felejtős, lehet lesni ezt:
http://vindictus.nexoneu.com/ -
#37 Az mi? Nemnagyon játszottam még nexon játékkal. -
Tenkory #36 van rajta ip block... -
Probatbicol #35 csak nehogy ezen is ip blokk legyen, mint más nexon játékokon -
#34 Hát mind1, majd kiderül mi lesz. :P -
#33 Ez a gond nem mindig áll fenn, most hirtelen nem tudok példát mondani, de volt hasonló eset és remekül ment. -
#32 Meg? De hogyan játszanál ha laggol ezerrel?:/ -
#31 Mondjuk ebben igazad van, de nekem az USA is megteszi -
#30 Nemcsak korea létezik. Ottvan még az USA is. Megszívtam már olyan szerverrel, laggolt mint a rohadalom. (nemtudtam, hogy az) -
#29 Vindictus csak itt lesz, Koreában más címe van. -
#28 És európában???? -
#27 Király! :D -
#26 Szeptember 15.én indul a nyílt béta. -
Torteliii #25 Kicsit vissza előzőkhöz 2 kari csak a cb-ben van, ha meg néztek pár videót a Mabinogi Heroes-ról(gyengébbek kedvéért koreai Vindictus)
akkor lehet látni hogy jóval több karakter is van, ha valaki utána akarna nézni google jóbarát... -
jetyke87 #24 Ez fee mmorpg (nem lesz, hanem az), fizetős tartalom bitos lesz, de maga a játék free mindenhol.
Vindictus Official Website Ha már a google nem megy. De egyébként ez a játék hivatalos besorolása: FREE fast action fighting massively multiplayer online game
Vindictus EU website -
#23 Remélem. -
#22 Nem akarom őt megkérdőjelezni, de ingyenesnek titulálták mindenhol. -
#21 Egy ismerősöm aki híreket ír játékokról ő mondta, hogy elég valószínű. -
#20 Ha jól tudom a Nexonnak nincs havidíjas játéka (ebből arra tudok következtetni, hogy nem is lesz). -
#19 Hát én egyre inkáb várom. Csak aztnem bírnám ha havidíjas lenne. Bár biztos azlesz. -
jetyke87 #18 Episode 6 -
jetyke87 #17 Transformation
Vindictus Raids Special
-
#16 Komoly! A férfinél a hajak mindegyike egyenesen pocsék szerintem. Csajnál már egész jók. -
jetyke87 #15 Igen a honlapon kinn is van a 2 karakter és egy rövid videó mindkettőről, de az ingame videókban pll staffal van s harcol, varázsol, gyógyít, de olyat is láttam ahol Lann felélesztett egy hullát, szal ezért nem értem, hogy itt, hogy megy, de a videókban mindig nők a varázslók.
mage: http://www.youtube.com/watch?v=SUeXcfyd5B0
karakterkészítés (Lann/Fiona) http://www.youtube.com/watch?v=7llfuwyvNy4
Gonosz karaktere skillek http://www.youtube.com/watch?v=jzZHOJLMJYU&p=839934F7D69316B5&playnext=1&index=6
-
#14 Ez még mindíg 2. :D De a Lann az komoly lehet. -
#13 Lann - offenzív karakter, dual fegyverekhez ért.
Fiona - defenzív karakter, kard+pajzs=tank. -
#12 Nekem valaki mondott olyat, hogy 2 féle kari lesz benne, nő és férfi. :D Aztán lehet, hogy a semmiről kell valamilyen irányba fejlesztened a karit. -
jetyke87 #11 ÉN valamilyen mágia használó leszek, nemtudom itt mik a lehetőségek, de amit videókban láttam az bejön és szerencsére a varik közelharcban sem rosszak. A videók alapján elég jó lesz, már várom, a bossfightok meg kifelyezetten tetszenek, nem csak a tank magárahúzza és onnantól a támadosok, spellek, healek megfelelő ritmusban történő elsütésével lenyomjuk 10-20-30...stb perc alatt a bosst félék, hanem szaladgálás, elugrás, védekezés, trükközés, egyszóval akciódús. Remélem hamar indul az OB. -
#10 Én tesztelős fajta vagyok, szóval egyértelmű, hogy mindegyiket kipróbálom ha van rá lehetőség. :) De a szerveres jóötlet. Majd ha kijön beírjuk ide, hogy magyarok oda mennyenek. -
jetyke87 #9 Ha indul az OB jó lenne, ha egy szerón kezdenénk többen és együtt nyomulnánk. Tipp, hogy melyik szeró legyen?
Egyébként itt, hogy működik a kasztosodás, ki milyen karit fog csinálni? -
#8 Ja, de ha minden jólmegy 3-4hét és nyilt béta. Remélem... -
#7 Akkor elvileg ma vége a CB-nek? :O -
#6 Szerintem is...Terra online-ig el lesz vele az ember..:) -
#5 Már jó ideje várom a játékot és a videók alapján iszonyú jó lesz :) -
gyonax #4 Ez számomra is ígértesnek tűnik, csak jöjjön már az Open Beta:) -
#3 nekem videók alapján nagyon nem tűnik tucatmmorpg-nek. de ha ismersz ehhez hasonlókat, linkt! -
#2 Ez valami ilyen sablonszöveg, ahol minden játékhoz kicserélik a dátumot, a nevet és a fejlesztő cég nevét?
TucatMMORPG-k FTL.