1924
  • Anthrax
    irtam pmet :D
  • Krysael
    1 darab kulcsom még van, akit érdekel PM
  • Titan
    OFFLINE..:(
  • Fpocok
    Bár már későn írók, de ha esetleg van valakinek kulcsa, akkor megköszönném, ha tudna adni. Már régóta várok erre.
  • WhiteRiC
    Persze, én és a haverjaim is játszunk a US-West szerveren. Egyetlen hátránya, hogy egymással nem tudunk partyzni, vagyis tudunk, de csak akkor, ha a party leader amerikai. Máskülönben élvezhetetlenül lagol.
  • Krysael
    És működik is rendesen valakinek?
  • WhiteRiC
    Ezzel a megoldással tudtok játszani, és nem kell megvárnotok az Eu szervereket.:
    http://www.youtube.com/watch?v=Ctkhc3H04JM&feature=related
  • Rowlend
    Nem igazán értek ehhez az IP Blockhoz, de nem lehet esetleg Fake IP-vel valahogy kijátszani?
  • Makee
    Érdekes egy játék, talán a Dungeon&Dragon volt ilyen eddig amivel játszottam.Nincsenek nagy bejárható területek, vagy legalábbis eddig nem láttam, a városból egyből a dungiba teleportál.A grafika és az animációk eszméletlen jók, lehet rombolni a környezetet is.A harc egyelőre elég fura skillek nélkül, különböző kombókat kell nyomni, elugrani a támadások elől különben, a mobok simán leütik az emberről a páncélt.Így elsőre inkább tűnik egy verekedős/kardozós játéknak amit lehet többen játszani mint mmo-nak.

Pár kép a trainig küldiből:

• Makee
    EU ip-vel nem lehet belépni az tuti, írták is hivatalos oldalon valahol, hotspotshieldet tegnap kipróbáltam, kaptam is US ip-t, de már a vindictus oldal alig akart bejönni, szóval nem akartam így játszani, úgyhogy ma befizettem egy privát vpn-re, 5$/hó és megy eddig faszán.
  • Titan
    Így van! Lökd az igét, majom! :)
  • fejnelkuli
    Ird mar le lecci,hogy enged be?Latod,hogy irja tobb ember,hogy az EU ip-el nem engedi be oket. Helyette itt jatszod a fejed screenshot-al!
  • gyonax
    Kell Hotspotshield, vagy enged EU ipvel?
  • Makee
    Jah, kép lemaradt.
  • Makee
    East nekem se ment, de a west szerver pöpec.

• lordbalu
    Nekem is csak a hajóig jelentkezik be, utána brühühü. :(
  • jetyke87
    Sajna ne, de azért nézegetem néha, ha meg nem akkor várnikell eu verzióig, addig is lotro, ha már free...:)
  • Titan
    Nem vagy egyedül..:((((
    Valakinek sikerült már belépni?
  • Rowlend
    Vége a karbantartásnak és sajnos így sem megy.Úgy látszik várni kell EU szerverre
  • Anthrax
    szóval senkinek nincs egy kallódó béta kulcsa ?:P
  • jetyke87
    Én NEM tudok csatlakozni , hajnalban buli utan is próbáltam , a legtöbb frissítés utan van , de diconect van MinDig .
    Valkiesetleg tud tippet adni, hogy csatlakozhatnék? Hotspot Shield-el sem megy,sőt azt használva a menüig sem jutok el.
  • Titan
    Még nem sikerült belépnem, mert elkezdte a frissítést és nem volt időm kivárni...mennem kellett melózni... :(
    Majd 5 fele tudok érdemben referálni..
  • Makee
    Meló után kipróbálom majd a játékot, remélem addig befejezik a karbantartást.Ha megcsinálják, érdemesebb lenne az East szerveren nyomni, sokkal közelebb van hozzánk.
  • Anthrax
    Van valakinek egy felesleges kulcsa ?:P
  • Nuclearity
    ezekszerint neked megy?
  • David9317
    Itt OB-ra is kell kulcsot kérni? :O:O:O
  • Probatbicol
    Van valaki aki egyáltalán be tudott lépni valamelyikre? Most karbantartás van, de nekem előtte sem ment semmilyen módon.
  • Rowlend
    Vélemény? Nyomjatok képeket :) Nekem még csak most kezdi tölteni.
  • lordbalu
    Remek akkor majd én is oda nézek be az este.
  • Titan
    én west-et választottam, mert az east-el valami kapcsolati problémát írtak..
  • lordbalu
    Melyik servere mentek west, east?
  • Titan
    Elindult a Béta!
  • Titan
    No, elfogyott a két kulcsom...
  • Titan
    Akinek kell kulcs, akkor PM nekem! még 2 van...
  • Rowlend
    Hát igen, köszi szépen :)
  • domez128
    Sziasztok!Ha van valakinek felesleges Beta kulcsa akkor megkaphatnám?Nagyon szeretném kipróbálni mert nagyon ígéretesnek tűnik.Előre is köszönöm.
  • Titan
    Igen, megkaptam! Ennek eredményeképpen kaptam egy e-mailt, amiben további 2 kulcsot kaptam! Ha jól értem, akkor most nekem is van 2 feles...

Bár a szerverek még nem mennek..:(
  • gyonax
    A 2 bétakulcs elkelt(Rowlend, Titan)
  • Makee
    Köszi, majd holnap ránézek, bár szerintem beta első napon már az is kész csoda lesz ha be tudunk loginolni.
  • gyonax
    Ha jól emlékszem, akkor az ijji-s ip restrictes játékoknál a HotspotShield nevű progi működött.