1924
  • Probatbicol
    A teszt mindig ezt írja, attól működhet. Nézd meg a browserben a myip.dk-t ahogy a leírásban van, ha proxy címét írja ki akkor jó.
  • csokikutya
    ugyanez ez a problémám nekem is..lehetséges hogy a win 7 áll a dolog mögött?? egyébként most nekem is van 2 bétakulcsom szóljon akinek kell.
  • BaSSeR
    Mennyi felszerelés van a játékban? Pl tudod hogy minden 5. szinten vehetsz egy új páncélt és akk mindenki ugyan úgy néz ki mint te, vagy sok-sok cucc van benne mint pl a wowban ahol akár szintenként lecseréled a teljes cuccodat.
  • balintk
    Amikor chekkeli az IP-t akkor mindig ezt írja ki:
    Error : the proxy server cannot establish connection to www.google.com:80
    Error = 0x04 (Host unreachable).
    Please confirm that the target host address is correct.
    The error may also indicate that the proxy server is not operating properly.
    Test failed.
    :/
  • csokikutya
    hát én az útmutató alapján csináltam de valami nem klappol.. sajnos
  • Ákos90
    és mennyi idő alat találsz jó proxy-t ? ^^
  • Titan
    A 89-es hozzászólásban ott a megoldás!! Én is az alapján játszom!
  • balintk
    Nekem mindig disconected-et ír, bármivel is próbálkozom. Inkább megvárom az EU-st.
  • csokikutya
    Erre a dologra én is kiváncsi lennék.. Én is mindent úgy csináltam ahhogy a leírásban található de meg sem változtatja az ip címet..
  • Ákos90
    Jah és boccs a dupláért de itt az AOL beállításom beállítás pikcs
  • Ákos90
    sziasztok! valaki tudna nekem segíteni belépni a játékba. Probáltam már a Nuclearity proxy cserével de sajnos az nem jött be :( az AOL-osnál pedig honlapon azt írja hogy bannolt ip stbstb. Esetleg az AOL-os verziót valaki részletesen leírná meg köszönném :) Egyébként egy youtube video alapján csináltam az aol-os indítást. Válaszotok előre is köszönöm !
  • csokikutya
    Mert nekem nem igazán akarja megváltoztatni
  • csokikutya
    ő esetlegesen ai ip átbuherálásánál bezavarhat a nod32??
  • balintk
    Megcsináltam a dolgokat a leírás szerint, de amikor belépek a főoldalra, és elakarom indítani a játékot akkor ki ír valami hibaüzenetet. :/
  • Titan
    Nekem mind a 2 van karim... néha a west nem enged tovább a weboldalnál(sok ? hibaüzi).
  • csokikutya
    east vagy west szerveren van a többség??
  • Nuclearity
    89 es postomban van egy guide, ott mehet a ts és a webrádio is.
  • Fpocok
    Na sikerült elindítani, csak a hajónál ledobott a szerver, majd később próbálkozom.

Amúgy AOL en keresztül sikerült belépnem, csak ilyenkor sajna se TSre nem tudok jönni, se a webrádiót nem tudom hallgatni :S
  • Mestro
    Üdv mindenkinek, ha valakinek van felesleges kulcsa és ideadná azt megköszönném.
  • balintk
    Küldtem privátot.
    Melyik szerveren vagytok? East vagy West?
  • Fpocok
    Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek aki küldött... most nekem is van 4, akit érdekel.
    EAST server megy? Csak mert valami autentication failed et ír ki ingame... lehet hogy nem csináltam meg jól azt az aol es cuccot?
  • Titan
    Nem tudjátok, hogy hol találok egy saját ládát, amibe lehetne pakolni, hogy ne az inventorimat terheljem?
  • Fpocok
    Ha esetleg van valakinek egy kulcsa, megköszönném, ha ki tudna segíteni vele... nagyon szeretném kipróbálni.
  • corwus1974
    Engem csapatban is nyugi:)Bár akkor a jelenlétem a lag miatt
    csak jelképes :D
  • Titan
    No, igen. Az a bazi nagy kalapácsos farkas mindig lenyom szólóban(lvl.9-en)..:(
  • Nuclearity
    mivel ez egy mmo lenne és nem single igy (Szerintem) partyval sokkal jobb, élvezetesebb, funisabb az egész, másrészt egyes dungik +pontot adnak ha x perc alatt teljesíted. illetve nagyobb szinten már nem is solozhatoak... ezért másabb, a lagg sem lenne probléma csakhát proxy...
  • Nuclearity
    az az Evie ami majd nemtudni hamarosan jön a játékba :) (mage lesz)
  • Nuclearity
    lassan alszanak az amcsik most nézzétek, meg ha jol tom ugy van (ez nem biztos) hogy ha hostolsz ugymond hozzád csatlakozik a többi, ezért van az h te nem laggolsz ök viszont laggolhatnak, ezért hülyeség az ip block, mert amiatt!!! laggolunk mint mondtam west serveren játszottam már más gamet is és 50 es pingem volt... nem laggoltam... mindegy, valamikor december fele majd mi is megkapjuk....
  • corwus1974
    Éjszaka tök jól ment.Semmi lag lehett partizni.Most meg tényleg diavtítés.
  • Probatbicol
    Én azt vettem észre, hogy nem csak szólóban nincs lagg, hanem akkor sem, ha én vagyok a party leader, az az érzésem, hogy a leader valamilyen szinten host-ként működik, ez lehet a magyarázat arra is, hogy miért extra gáz, ha proxys játékosok akarnak együtt játszani.

Egyébként szerintetek ezek a proxy szerverek milyen gépek? Lelkes amatőrök gépei, mert én 2x egymás után nem nagyon tudok ugyanahhoz csatlakozni?

A játék viszont egyre jobban tetszik, nagyon szórakoztató benne a fizika. Tegnap láttam valahol egy videót 25-ös szint körüliekről, ahol volt egy skill, hogy törmelékből, hordó és deszkadarabokból egy nagy gólemszerűséget varázsolt az egyik játékos :).
  • Tenkory
    Ja akkor nemcsak én laggolok mint az tom, elmondaná valaki h mivel másabb az ha solozva dungizok (ami laggmentes) mint party dungi (laggolok mint az állat)? Nemértem a lagg okát.
  • Titan
    Bezony! Én is partyztam délelőtt, de végig "teleportoltam" a pályát..:(

Nem tudod véletlen, hogy battle pontot mi alapján számolja?
  • Nuclearity
    egyetértek.. ma játszani se tudtam a haverokkal mert egyszerüen nem lehetett hajot csinálni... ha meg engedte, laggoltam mint a retek..
  • csokikutya
    sziasztok ha esetleg vkinek van felesleges béta kulcs a birtokában .. (amit kétlek) akkor szánjon már meg vele mert nagyon érdekel ez a kis játék:) előre is kösz.. csokoládé
  • Titan
    Köszke! Én is valami hasonlóra gondoltam, csak hátha van valami jobb..:)
    Jelenleg lvl. 5 vagyok..:) Egy biztos nem fogok idegrohamot kapni, az olyan küldikkel, hogy menj el a világ végére, ölj meg 50 mobot, gyere vissza, és menj ismét vissza...:)

Iszonyatosan tetszik a harc rendszer! Egyszerű és letisztult. Kicsit hasonlít az AOC-hez de nincs hülyére bonyolítva(bár annak is meg volt a szépsége)...
    Jöhetne már az eu verzió! :D
  • Nuclearity
    gyorsaságot ugy nézek h milyen gyorsan tölti be a myip.dk-t van ami kb pikk pakk van aminél várni kell sokat... én igy szoktam :D
  • tessai
    Sziasztok. Tudna valaki nekem is kulcsot küldeni?
    Kíváncsi vagyok milyen lehet , a videók tetszenek.
    Előre is köszönöm.
  • Titan
    Hol tudom megnézni, hogy milyen gyors a proxy? A leírásban szereplő oldalról kukáztam az ipket..:( Ott esetleg?
  • Nuclearity
    pár hozzá szolással lejebb (a mass wall textem után) van egy utmutato, hogy configold be a proxyt, hogy feltudj csatlakozni a szerverre (az ip block miatt ugye) nem szabad elfelejteni, hogy kell egy beta kulcs ha még nem lett volna eddig neked mert anélkül nem tudsz bemenni majd mivel ez Early acces.)
  • Nuclearity
    nekem nem kell, hogy mmo legyen, a lényeg hogy az ember jól érezze magát, felölem hivhatják kutyaguminak is, ha nekem bejön, teszek rá hogy most pisti divatbol játszik WoW ot, mert az most a menő mmo, vagy julcsi aiont... engem ez hidegen hagy, számomra legyen benne élvezet és akkor máris többet ért mint bármilyen mmo vagy auto vagy játék...stb érted? :)