1924
-
mert koreában is gáz van vele ha jol tudom... :) -
EZ vajon miért nem jön az eu piacra? Szívesen kipróbálnám... -
agree -
Igen, megpróbáltuk fordítva is, meg proxy pipa nélkül is, ugyanaz.
Szép és jó, de majd játszunk vele, ha kijön a rendes játék EU szerverre és már nem laggol. -
forditva néztétek?
finn haverommal toltam ő is volt host én is voltam, semmi gond nem volt (proxyval) viszont a magyar haverommal laggolok mint atom :s
majd ma kiprobálom a proxy pipálást de tegnap elszált a vinyom :S szal most rakosgatok ujra mindent... 500 giga Q.Q -
Végül nekem is sikerült belépnem,de ez valami baromi lagos partyban, pedig kiszedtem pipát proxynál de akkor is -
Srácok... haverommal próbálok partyban instázni, de bárhogyan is hozzuk létre a partit, a leadernek teljesen jó net kapcsolatot ír ki, a másiknak meg egy pálcikát, és laggol mint a szar? Nem lehet rajta valahogy javítani? -
-
nah meglestem 2 amcsihoz mentem, laggom igy is volt de ez betudhato az ő fos netüknek, holnap meglesem ismerösökkel, lényegesebben laggmentesítenie kellene mivel nincs proxy akkor és igy nincs + ping remélem tényleg jo lesz :) -
na ember thanks -
köszi !! isten vagy!!! nagyon megy így -
Probatbicol #190 Figyelem,fontos !! :)
Kiderült, hogy csak a bejelentkezéshez kell a proxy szerver, ha már bent vagyunk akkor ki lehet kapcsolni ( a proxifiert nem szabad bezárni, csak a pipát kiszedni az ip mellől és ok), és így közvetlen kapcsolattal lagmentesen lehet játszani !
Most nyomtam le a gnoll chieftaint 4 fős partiban, teljesen folyamatos játékkal.
Annyi kockázat mondjuk van benne, hogy ha észreveszik, kinézhet egy user ban, de megéri kipróbálni milyen is lesz az igazi játék. -
én már nem vágom de nagyon tetszik a játék:) -
Ákos90 #188 nem azzal akkor még nem volt jó. utána keresgéltem és találtam 1-et és kiprobáltam és jóó volt. nállam játék elején írta hogy másik ip-vel voltam web-en bejelentkezve és másik ip-n játszok . de nem tett semmi rosszat -
az a gáz hogy az oldal szerint át sem váltotta az ip-met.. lehetséges hogy kivették volna az ip blockot??
-
Azzal az ipvel amit #179ben adott meg? -
nekem is működik és nem vágom miért:D -
Ákos90 #184 Nah működik nekem is végre! fogalmam sincs mi volt eddig a probléma de mostmár működik hála az égnek! köszönöm a türelmeteket! :D Meg érte ennyit szenvedni egy ien jóó játékért! -
Megpróbáltam a proxis dolgot vagy 6ot, de egyikkel sem engedett be, cserébe olyan lassú lett a FF, hogy örültem, ha betölti az oldalakat... :S -
érdekes...ITT be tudsz lépni a jelszavaddal? Ha igen, akkor mi van ha innen indítod? -
Ákos90 #181 Sajnos ezzel se működött itt a hiba üzenet amit ír a játék kép -
nah én ehhez vagy hülye vagyok (esélyesebb) vagy pedig a gépemnek nem tetszik valami.. -
Próbáld meg ezt: 67.84.23.117 port: 27977 !
Most néztem, ennek jónak kell lenni! -
Ákos90 #178 Igen csak USA ip-t -
Milyen nemzetiségű ip-t írsz be a proxyfierbe? CSAK US és Canada jó! A port is megfelelő? -
Ákos90 #176 no akkor elmodnom hogy csinálom ha valaki talál benne hibát szoljon!:D Elindítom a proxifier-t fel megy az adott proxy listás honlapra elkezdem probálgatni az ip címeket és ahol bejön a myip.dk-s honlap azzal az ipével amit beírtam a progiba akkor utána elindítom a vindictus.exe-t betölt minden és bejelentkeznék és kiírja a hibácskát :( utána meg probálom még 1X tovább gondolkozik de ledob a szerverről. -
Ákos90 #175 be van regisztrálva a kulcs -
Regisztráld be a béta kulcsot. :D -
Ákos90 #173 grat! Hogy csináltad?:D nállam eddig mindig azt írja a játék hogy authen..... Failed. -
Na sikerült. :D -
én konkrétan nem is a weblaprol inditom a gamet, hanem magában a játékban jelentkezek be, nekem ugy kényelmesebb, nekem akkor volt response hiba üzi ha a, lassu volt a proxy b, nem ment a proxy. -
ez azt jelenti h az a proxy épp nem megy, keress másikat, nekem 2 proxy van ilyen esetre de ált csak 1 et használok, és ninsc gondom.
virusirto ill tüözfal sztem a legértelmesebb ha kinyomjátok, valoszinüleg bezavarhat -
Kipróbáltam úgy, ahogy írtad és amint rámegyek h. Start Game ezt írja ki: Response from server delayed.
You have been disconected the server. :/ -
Köszi, majd kipróbálom. Amúgy 19 órakor újra menni fog a szerver. -
hat szintenként van új páncél szet és fegyver, a hat szint között is van elvétve néhány cucc amit lekraftolhatsz, de altalaban nem eri meg a set bonus miatt -
Én úgy csinálom, hogy a leírásban szereplő oldalról nézek (IP cím mellett check-el) egy olyan IP címet ami max 3-4 mp alatt bejön! Mindenképpen jelen esetben US vagy Canadai ip kell! Ha megtaláltam az ideális proxy címem, akkor azt bemásolom a proxyfierbe, majd okézom.
Ha a játék oldala nyitva van a böngészőben, akkor azt be KELL ZÁRNI, majd az asztalról elindítani a játékot!
Beírom a jelszót és választok west vagy east közt!
Ha jó proxyt találtam, akkor a játék indítás után bejelentkező oldal kb 3 mp alatt bejön...
Van olyan, hogy vagy 1 percet kell várni, de ilyenkor mindenképpen egy gyorsabb proxy címet kell keresni!
Nekem win7 64 bit alatt tökéletesen megy!
Még egyszer köszönet ezért, Nuclearity-nek! _O_
-
Ákos90 #165 sajnos nállam se nagyon akkarja :( De azért probálkozom :D a remény hal meg utoljára -
áhh nekem nem is változtatja meg az ip címet
..És sajnos nem tudom mi lehet a problémája .. tűzfal ki van kapcsolva de nem hajlandó átváltani... -
Most úgy csináltam, hogy először a játékot indítottam el, aztán pedig a proxyt, és most elindította, csak bejelentkezésnél azt írta h. server down. -
Azt írja, csak sajnos amikor weboldalon indítanám a játékot mindig valami hibát ír ki. :(