1924
-
Tenkory #241 Proxifier esetén keress másik proxyt, AOLnál meg konfiguráld be pontosan.
A szerverek futnak. -
#240 Hali!
Minden frankón mükszik ill. majdnem, belép, start game-re klikk és...DC!
Simán csak nincs épp szerver vagy kell még valami?
Amúgy west v. east? -
HidaRaidon #239 Hali! Nekem is kéne egy kód, valaki tudna adni egyet? Előre is kösz! -
tttmelis #238 Hali valaki tudna küldeni 1 beta key-t ide ----> [email protected] -
#237 Most már én is tudok adni kódot. -
#236 Jöhet -
DonZsooo #235 Mar nem kell kaptam egy ujat es mukodik! Igy mar nekem is van ket kodom! Akinek kell kuldjon pm-et!
-
DonZsooo #234 Koszi eltudod kuldeni pm-be? -
Tenkory #233 DonZsooo ha szükséged van kulcsra én szívesen tudok adni. -
DonZsooo #232 Koszi de sajnos nem jo:s vagy rossz v valaki mar hasznalja... -
#231 mindjárt küldök 1 et pm be -
DonZsooo #230 Hali! Van meg valaki ek kodja ? Esetleg acc ha nem akar mar jatszani? :) megkoszonnem en esetleg hostolhatok kanadabol;) -
#229 Másik proxy-t kéne keresned! -
#228 Na kipróbáltam ezt is. Abszolút nem indul el, már a böngészőt sem hozza be csak egy error-t. -
#227 Hát nekem ez nagyon magas. :D -
Ákos90 #226 beállítás itt a beállításról kép -
Ákos90 #225 shade és akiknek nem indulna a játék ajánlom a proxyfier-ben beállítani a programok listáját hogy meik programok használhatják a proxy-t és utána ha a proxy-t beálítotad utána az eredeti ikonal elindítod a játék. ha bejön a honlap fél siker :) be loginolsz rányomsz a kiválasztott szerverre és ha betöltött a játék 100% siker. Nállam így tökéletesen működik. -
#224 Volt lejebb az a leírás azt használtam, nálam az tökéletesen nem működik. -
Probatbicol #223 Érdekes nekem az aol-os módszerrel nem ment, de proxyval mióta ezt a kikapcsolós módszert használom, teljesen jól lehet játszani. Pont most mentem vagy 6 partit zsinórban, abból 1 volt laggos, de még az is messze a játszható kategórián belül. A legjobb eredmény meg az volt mikor 3 és 4 vonás között ingadozott a 'térerő', ott teljesen folyamatos volt a játék.
Közben arra is rájöttem, hogy ha kilépés előtt ismét visszakapcsolom a proxyt, akkor legközelebb nem fog reklamálni, hogy eltérő ip-címről jelentkeztem be. -
Tenkory #222 Pedig nem nehéz, AOL konfigurálása nagyon könnyű és még proxykat se kell keresgélni. Próbáltam több progival de teljesen fölösleges kínlódni, mindegyikkel ugyanúgy laggol. Egyszerűen bejelentkezek AOLba, kapok egy ipt és hajrá...laggmentes proxyt nemfogsz találni. -
#221 kész? áthozzák majd usából, kapunk mi is egy CB-t egy OB-t a cb lesz mondjuk 1-2 hetes utána 2-3 hét csend majd beinditják az early accest itt is 2 hétre, természetesen semmit nem változtatnak de ezek kötelezöek... és mondanom sem kell hogy ezt valamikor decemberbe fogják kezdeni (kétlem, hogy hamarabb...) szóval még jóideig szopunk mi Europaiak... -
#220 Hát, ma két óráig próbáltam elindítgatni, már kipróbáltam mindent, nekem nem megy, feladtam. Majd az eus...csak legyen már kész. -.- -
#219 Voltak eddig is. 10perces Atk és Def buffot ad, + tölti a hpd. De csak a medvénél van értelme használni. Esetleg még a 10 tüzrakás titlét is megszerezheted, bár túl sok bonuszt nem ad. -
Probatbicol #218 Ezek a tábortüzek eddig is benne voltak a játékban, csak nekem nem tűnt fel, vagy új dolog? Csak mert patch ugye nem volt. -
#217 ...hát pedig én karácsony környékén már partyzni szeretnék eu szerveren..:D -
#216 csak ne NC Westes soon legyen, mert akkor soha az életbe nem jön ki euba... igysem hiszem, hogy idén megkapjuk... -
#215 Az lesz, de mikrotranzakciós(vagymijharák) lesz benne... -
#214 Francba...akkor inkáb megvárom amíg nemlesz az véglegesbe. Remélem free lesz, csakmert mindenhol azt olvastam. -
#213 még európában nincs Vindictus.. sajnos..Eu-s hivatalos oldalvindictus eu
amerikában van béta teszt ahová csatlakoztunk páran csak hát ip block van.. -
#212 Nem vágom. Minek kell ezeket? Nem EU szerver van? Meg én nem is így töltöttem le. Még amikor olvastam egy hírben, hogy jön a vindictus eleve az első pár sorban volt, hogy európába. Nekem mostmár teljesen összekavarodott. -
#211 igen néhányan játszunk vele bár így csak arra jó hogy megnézd magát a játékot.. de a játékélmény a hatalmas lagg miatt nem az igazi:).És hogy is játszunk??: 89-es hozzászólás:) -
#210 De ti most akkor már játszotok vele vagy mi? De hogyan? -
#209 blockolják az usa és canadai ip ket is :D -
unusual #208 Evvel nem vagy egyedül! :) -
Probatbicol #207 Tökéletesítik az ip-blockot :) -
#206 Na, kíváncsi leszek, hogy mi kerül be 7 órás leállás után.. -
Cence89 #205 valaki tudna küldeni privátba egy beta key kulcsot légyszi?
elöre is köszönöm -
#204 nem a grafkoja, a fejlesztö vagy üzemeltető cég szerencsétlenkedett valamit. ha jol tudom -
#203 Mi gaz van vele?Tenyleg jolnez ki. -
#202 Skacok!
Nincs ebben a játékban láda amibe lehet pakolni, hogy ne az inventorym terheljem?
Ill. a sapka láthatóságát hol lehet kikapcsolni?