1924
  • Shiki
    most a proxy-kal bibelödök.. de mostmár ott tartok hogy amit a proxy checker le okéz, azt az ipcimet valamiért nem kapom meg.. szoval megnézem a myip-s oldalon és az eredetim van.. nem értem én ezt már.
  • Kheled
    nemtudom.de nekem már else indul a játék irtam neked egy pm-et is:) bár ha neked is ez a gond.akkor nemtom mi lehet
  • Shiki
    igy van pontosan ugyanez nálam is! Ez a proxynak a problémája lehet? hmm..
  • Kheled
    nekem is ez a gond:), általába akkor irja ki hogy dockoknál vagyok
  • Shiki
    Hali!
    rendszeresen kapok a játékban egy hiba üzenetet ami a szerverrel kapcsolatos.. nem tudok velemit kezdeni mert ha az OK-ra kattintok visszadob a főmenübe és léphetek be megin.. Ha valaki tudja a megoldást és esetleg le is írná megköszönném. :)

Sajnos képet nem tudtam beilleszteni mert 30napig nem tudok.
  • Kheled
    nah semmi:) néha kidob.de aztá ha ujrainditom a game-t akkor jó lesz.viszont igen probáltam egy partyba menni.de ott rettenetesen laggolt.ugyhogy marad a solo:)
  • Kheled
    nah köszi.sikerült bejutnom nekem.is . tökszép és tényleg nem laggol annyira.viszont ami zavaró hogy kicsit nehézkes a kamera.meg ha egeret akarom mozgatni ugye.de gondolom meglehet szokni.illetve beállítani.viszont most játék közbe kivágott.és nem is enged vissza:(
  • Shiki
    van utmutato kicsit visszább. Én az utmutato szerint csináltam és mükszik faján.
  • Kheled
    magyarul mit tegyek hogy játszhassak én is az Us-szeron:),illetve hogyan
  • Shiki
    mit akarsz átt irni?
  • Kheled
    bocsi hogy megkérdezem tudom levolt irva.de már annyi link meg megoldás volt hogy akkor hogyan is tudom átirni?
  • Shiki
    Nah. kiprobáltam ezt a játékot.. müködik tökéletesen nem is laggolok talán csak egy nagyon picit, nem tul észrevehetö. ütköztem már hibákba de megoldodtak idövel :) ajánlom mindenkinek hogy probálja ki nagyon ottvan minden nézetböl a játék! köszönöm azoknak akik a proxy-s modszert megmutatták és publikálták! majd ütközünk a game-ben. bball jo játékot!:)
  • Shiki
    hát szerintem igen. mert elvileg ezzel a proxy cserélö progival kanadai vagy amerikai proxy-t kapsz igy beléphetsz a játékba.
  • Kheled
    hm nekem nemindul akkor ezt a proxys dolgot kéne megcsinálnom?
  • Shiki
    már le lehet! mindenkinek jójátékot!
  • Kheled
    nah lehet tölteni
  • Kheled
    jaah akkor jó azthittem van vmiféle launcher ami majd automatikusan letölti ha van vmi
  • Shiki
    Open beta kliens még nem került ki a kezükböl szoval nem hiszem hogy valahonnan hozzájuthatsz. De lehet tévedek.
  • Kheled
    le lehet valahol tölteni most a játékot? mert azt irja ki az oldalon a downloadnál,hogy coming soon. irtátok holnap indul, esetleg nemlehetne előbb leszedni, hogy nekelljen várni annyit majd:)
  • Shiki
    oks ty a válaszokat! am proxifierel kiprobálom mind1 h NA vagy nem
  • Probatbicol
    Viszont Ámerikában még kora reggel/délelőtt van, (LA-ben reggel 6) úgyhogy itt legfeljebb holnap fogunk játszani.
  • Fpocok
    Tökmindegy. Megint csak NA lesz, szóval fejeltős.
  • Shiki
    mikorra nyit az ob? 13.ka van és délután xd
  • Nuclearity
    persze EU verzsönről még mindig semmi hír... -.-
  • Probatbicol
    Én ezzel a proxy kikapcolós módszerrel tök jókat játszottam, nem mondom, hogy nem volt lag, attól függ, milyen party leadert fogott ki az ember. De voltak teljesen jó partik is.
    Viszont kipróbáltuk egy másik magyar sráccal, kikapcsolt proxyval ketten teljesen lagmentesen tudtunk játszani, mindkettőnknek maximális minőségűnek mutatta a kijelző a kapcsolatot. Szerintem amikor már az instában van a csapat akkor a szerverhez nem is nagyon van forgalom csak egymáshoz.
  • Nuclearity
    szerintem igen, és fog is...
  • Anthrax
    Azóta is játszhatatlanul lagol us ?
  • Nuclearity
    természetesen nem kell ujra regelned
  • Shiki
    tudom. csak az open beta-ra készültem fel.:P Am arra kiváncsi lennék hogy azok akik nem nyertek belépést a cb-k re azoknak ujat kell regelni az open beta ra vagy jo a régebbi acc is. xd
  • Probatbicol
    Azért sok energiát ma már ne ölj bele, mert éjjel leállítják a szervereket és csak 13-án indulnak újra.
  • KaszaN
    Europába?
  • Shiki
    köszi a válaszokat és bocsi az értelmetlen kérdésekért!
  • Titan
    Proxy lista!
  • Shiki
    Na visszanéztem a forumban is. Hol tudok keresni olyan proxy cimet ami kell? valaki tud adni egy oldalt?
  • Probatbicol
  • Shiki
    Hali. kell valami ahhoz hogy az aki akar europábol is játszhasson ezzel a játékkal? mert útánna olvastam és nem egy helyen kiemelik hogy csak Amerikában és környékén játszható, a többi IP címet tiltják.
    Az aki játszott a zárt bétákkal huzamosan, leirhatná hogy kellet e valami vagy sem! válaszokat előre is köszönöm!
  • Norberto88
    Sziasztok!
    Valaki tudna nekem egy beta key-t küldeni? erre az e-mailre: [email protected]
  • Titan
    Open béta indul október 13-án...
  • maverik990
    Hali!
    Valaki tudna egy beta keyt küldeni előre is ksözi.
  • Shiki
    Hali!
    Valaki tudna nélkülözni egy béta key-t nekem? Előre is köszi!