1924
-
#321 Amikor beírod a Proxifernél az ip-ét ott check ha 3-4 másodperc alatt nem megy le az ellenőrzés akkor felejtős meg az 27xxx portok is.
kb igy néz ki ha jó 3
- a két rulez-t firefox.exe és a vindictus.exe bepipál klicc az asztalon az ikonra
- ha bent vagy a gaméban ott állsz a faluban akkor már kiléphetsz a weboldalról is és kiveheted a pipákat .
Csibe (lv10) néven futok a Westen valaki van arra felé -
maverik990 #320 Lassú a proxyd szerintem.
Engem mindig beenged elsőre. :) -
Tomy Lee #319 Ma egyszer sem engedett be:(
Akkor most uninstall/delete azt hagyjam az egészet?? -
Jowanson #318 Tudna valaki mondani egy olyan proxy-t amivel működik a marketplace?
Amit én használok az autentikálni próbál amikor megnyitom a marketplace-t ami értelemszerűen nem jön össze. -
Kheled #317 elég gyakori lesz.van hogy 20x enged be és utánna 5perc múlva megint kidob -
Tomy Lee #316 Most ez miért nem enged be?"start game" után disconnected kiírással nem enged tovább.
Már jelszót is változtattam de semmi -
stefanov #315 én úgy csinálom, hogy az ip cim marad bepipálva, a proxy rulesnél veszem ki a pipát a vindictus.exe mellett, így minden müködik -
overkill666 #314 Köszi a választ Probatbicol. Viszont így valóban nem működik a marketplace része a játéknak, annyi baj legyen. -
maverik990 #313 A Proxifier-hez tud valaki cracket vagy serialt? -
maverik990 #312 Van magyar klán az East szerón?
Ha van akkor írjátok már le a nevét pls! -
Probatbicol #311 Nem, hanem proxy settings, ip cím mellett pipa kiszed és ok -
overkill666 #310 Sziasztok!
A játék alatti proxy kikapcsolást, a proxifier "rules" menüpont alatt kell végrehajtani? Ha nem, akkor valaki elmagyarázhatná pontosan hogyan kell csinaálni.
Előre is köszi a segítéget.
ui.: Tényleg nem csinált még senki magyar GUILD-et, vagy csak én nem találok semmi infót róla?
-
Probatbicol #309 Ez a 10 perces limit valami béna védelem akar lenni az account lopás ellen.Nem mintha aki feltörte az accountot nem tudná kivárni azt a 10 percet...
-
stefanov #308 nemhogy ki lehet kapcsolni, hanem mindenképp érdemes, mert tényleg csökken a lagg nem kis mértékben. Én már akkor kinyomom, mikor tölti a fogadót. Az AH-t is simán meg tudom nyitni, elö szokott fordulni, hogy belogolás után 10 percig nem engedi, merthogy más IP-röl csatlakoztam. Ez afféle büntetés lehet, nem jöttem rá, mi értelme. Ugyanigy a mailbox is 10 percig hozzáférhetetlen. Ja és ha jól emlékszem, mikor elöször nyitottam meg az ah-t, át kellett engedni a tüzfalon, mert böngészös ablakot nyit, v mi -
Jowanson #307 Sziasztok
Kb 1 hete tolom az East serveren, bejön a játék. Csak a random droppoktól van tele a hócipőm kicsit.
Az AH-t (market) sikerült már valakinek működésre bírnia?
Ha proxy mögül próbálok meg keresni, akkor feljön egy windows-os authenticate ablak ( ezt a proxy csinálhatja?), proxy nélkül meg valami érthetetlen dolgokat ír ki egy fehér ablakba a két IP-vel együtt (az én IPm meg a proxy IP-je). -
Probatbicol #306 Ez így van, és még kiegészíteném két dologgal:
1. ha már bent vagy a játékban, ki lehet kapcsolni a proxyfierben a proxyt, csak a belépéshez kell, úgy jelentősen lehet csökkenteni a lagot. Úgy vettem észre, hogy a faluban kell kikapcsolni, mert amikor kilépsz a dockhoz, akkor fogja ténylegesen kikerülni a proxyt. Az AH ilyenkor nem működik.
2. ha magyarok játszanak egymással az 1-es pontban említett kikapcsolt proxyval, akkor ugyanolyan folyamatosan lehet játszani mint szólóban. 2-en próbáltuk csak, de működik. -
stefanov #305 partyban is lehet lagg nélkül, vagy még elviselhetö laggal játszani, csak olyan partyt kell találni, ahol a host tényleg észak-amcsi és nem proxyn nyomja. Az esetek 80%-ában azért lehet ilyenhez join-olni -
#304 A poxifierhez nem tud valaki generálni nekem egy kulcsot? Nekem nem engedi a gép és nem lehet ezt nálam kikapcsolni...:( -
Ákos90 #303 27.-én berakják a játékba Evie-t! :D Az Az 27.-től meg csodálhatjuk a Mage kasztot :) -
Kheled #302 véégre újra jólett nekem is. nem 80as portot használtam.mert azokkal sose ment de szerencsére megadta magát.ezzel az új kasztal szeretnék már játszani:) kiváncsi vagyok rá. illetve még azt bánom hogy ha új hajat,sminket. vagy ép szép outfitet akarok venni az ugye mind real pénzbe kerülnek:( pedig nagyon szépen átlehetne alakítgatni őket -
maverik990 #301 Valaki tudna Magyar klánokat mondani az East szerón? -
#300 persze hogy volt, ezek magán emberek proxyjai ha jól tudom, és nem non stop vannak benyomva, a lagg progléma csak teamben jelentkezik, soloban nincs, de amint teamben vagy játszhatatlan a játék sajna, soloba meg uncsi... :)
és a proxy miatt dob ki a dokkoknál is -
Shiki #299 Na.. hát nálam ez a proxy se mükszik.. talán 5 percig volt jó. aztán meg semmitse csinált vele a progi mintha a progi maga is gázos lenne..
már kezdem elvesziteni a reményt hogy komolyabban is neki áljak játszani.
Amugy akinek van egy jó oldala ahol jofajta proxy-k vannak vagy egy jó proxy-ja akk azt ha megossza velünk akkor megköszönöm. :) -
Shiki #298 Köszi a proxy-t kiprobálom és én is az East on vagyok! Heny névvel. -
stefanov #297 am van vmi magyar guild, vagy merre vagytok? kezd random grouppokkal unalmas lenni, összefuthatnánk már ingame. East serveren vagyok: Xeyowin -
stefanov #296 216.52.207.73:80 HTTPS
Nekem ez megy már 3 napja. Amúgy nálam is az szokott lenni, hogy a legtöbb proxy kb 5 percig, esetleg 1-2 óráig megy. Nehéz jót találni -
Kheled #295 háát igen.beütéskor még felismeri.de ha bármit megnyitok már hibásnak jelzi -
Shiki #294 Kheled: Probáld meg ugy hogy a proxy rules-ben visszaálitasz mindent az eredetire. nekem ugy ment most az elöbb. De sztem azok a proxy-k amiket találok nagyon instabilak.. -
Kheled #293 nekem most már nem megy...:( -
Shiki #292 Volt valakinek olyan problémája már hogy a proxy valamikor müködik valamikor meg nem?.. -
Kheled #291 még idén. talán -
stefanov #290 azzal ne foglalkozz, nekem még egyszer sem jelzett ott mást, csakaz eredeti ip-m -
#289 Az Eu-ba mikor várható a game? -
Shiki #288 nekem most vaamiért nagyon nem akar menni minden proxyra hibát jelez... már nem tudom mit csináljak. idegesitö.. -
Kheled #287 nah nekem sikerül megoldani. egyszerűen letöröltem a proxifiert.újrainditottam a gépet.feltelepítettem megint.és most müködik! -
Shiki #286 Jah meg error-ok tömkelege vár utánna. -
Shiki #285 hát igen. igy kéne lennie.. de amikor nálam a proxyfier zöldet jeez akkor valamiért bebuggol vagy nem tudom mert nem cseréli le az ip cimem megnézem a myip.dk-t és azt irja h t-online.hu .. xd -
stefanov #284 Nálam ez mindig működött eddig, a többi megoldás nem biztos:
-Proxy List
-80-as port legyen és HTTP
-proxifierben se felejtsd el igy beállitani
-aztán check. ha minden zöld, elvileg jó
-Proxy Rulesnél vindictus pipa ki
-Vindictus belog
-ha betöltötte a játékot, proxifier pipa be, kicsit vársz, game start
-ha bentvagy, pipa ki -
Shiki #283 az valószinü rossz proxy miatt van vagyis ilyesmit olvastam elözö kommentekben.Bár tudom ez soha se fog normálisan müködni.. de azért nem értem lenyomok 3-4 mecset utánna meg egy fura szerver hibával ledob.. oylasmi mint a DC csak hosszab szöveg. :P -
Kheled #282 ha van vmi megoldás szólj:) most az a poén hogy bármely ipcimet használok azt blokkolja, és a játék else indul.sőt belassul.netem sincs addig amig a progi megvan nyitva