1924
-
Redmarlboro #361 egyetértek...
magyarok között próbálta már valaki kisilabizáni miként érhető el a legjobb összeköttetés a party hoster és a többi játékos között?
-
Probatbicol #360 Nem csak a proxy miatt van lag, hanem mert a játék úgy működik, hogy a parti leader gépe lesz a szerver, hozzá csatlakoznak a többiek. És ha a parti leader:
- netkapcsolata szar
- torrentezik a háttérben ezerrel
- európai játékos és nem kapcsolta ki a proxyt :)
akkor az egész partinak lagos lesz, és ezen nem segít majd az európai Vindictus sem sajnos -
Redmarlboro #359 most olvastam, hogy ez a lag nem a proxy miatt van.(nem mondom, hogy nem tesz rá egy lapáttal)
nézzétek meg a fórumokat! az amcsik is a lag miatt sírnak.
ők is ugyanazt élik át, mint mi. remélem kitalálnak valamit a fejesek...
-
Redmarlboro #358 http://www.youtube.com/watch?v=4uIEKEqQl0Y&feature=player_embedded
új class video.
december 14én teszik fel koreai serverekre.
aztán jön az archer. -
Shiki #357 Van felvétel magyar klánba 16 os vagyok Fiona karakterrel az East szerveren. ha van akk aki akar felvehet barátnak :P nevem : Heny -
Shiki #356 elvileg a proxy rules ben kéne beaddolni a vindictus-t de amint megteszem a vidictusban nem lesz amerikai ip-m. De nélküle mükszik tegnap (nem akarok hülyeséget mondani) olyan 4-5 órát folyamatosan végig toltam lagg volt de azon kívül semmi gond nem volt. -
GyalogGalopp #355 + mi ez a proxy rules?
megnéztem azt a kis fülecskét de csak egy "loopback" nevű izét lehet ki meg be pipálni -
GyalogGalopp #354 az a baj hogy nem kapcsolom ki :S -.-"
beállítom a progit (Proxifier) és kb. addig műxik amíg egy instát végigtolok, utána kiír valami hibát és nem mehetek uj instába, viszonnt npc-kel ugyanúgy tudok beszélni, kraftolni, tradelni...
ez ilyenkor mi?
ha a proxy a szar akkor az npc-kel sem tudnék kereskedni -
Shiki #353 GyalogGalopp csak akkor kell ujra proxykat keresgélned h ha enm kapcsolod ki a progit a játékban.. ha kikapcsolod akkor enm kell és egész élvezhetö nem annyira laggos. :) -
Shiki #352 Ezzel énis igy vagyok.. xd Meg alig találok olyan proxit ami viszonylag hosszab ideig müködöképes marad..
Redmarlboro: kösz a proxy-t de nálam ez se mükszik Xd
Nem tudom mivan.. lehet valamit én rontok el. :p -
GyalogGalopp #351 nekem az a bajom a proxy-kkal hogy max 20 percig jók és valami iszonyat idegesítő hogy egy dungit végigtolom utáéna kezdhetem előröl ezt a proxy-s szarozást
szééét vet az ideg.....
valaki pls segítsen -
Redmarlboro #350 5-ös -
Redmarlboro #349 nézzétek meg ezt
24.77.172.248
27977
2 napja folyamatosan megy -
Shiki #348 Hali.
Csak 1 kérdésem lenne.. az mitöl van hogy, ha a proxyfier azt irja ki egy proxy-ra h OK zöldel és minden spasszol.. akkor elfelejti átváltani az ipcimem arra a proxy ipcimre..? Ez nagyon érdekelne.. nem tudom mit rontok el. :S -
GyalogGalopp #347 köszi a google-s infot,
viszonnt ami kikészít ez az állandó proxy vadászat! ÁÁH :S
nem tudtok véletlen olyan oldalt ahol olyan proxy-k vannak amikre nem kell fél órákat vadászni? -
Redmarlboro #346 elvileg East-en
gyakorlatilag még egy magyarral sem találkoztam:) -
unusual #345 Sziasztok. Érdeklődnék melyik szerón van több Magyar? :) -
Probatbicol #344 Az elég olcsó poén lenne, hogy keresd meg a google-n, ugye? :)
Egyébként azt jelenti, hogy a teszt a proxyn keresztül próbálja elérni a google-t az adott porton. Ha ez hibát jelez attól még simán működhet. -
GyalogGalopp #343 Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy mi ez a Google.com:80?
ahogy a proxy-t tesztelem akkor adja ki hibának
lehet vele valamit kezdeni? -
#342 Én csak pár mmo-t ismerek, de mindnek van eu szervere és külön amcsi. :) -
faber #341 :( Szomorú. Elsőre nem tetszett, de aztán szívesen játszottam volna vele...de ha csak jövőre jön, akkor lehet, kimarad, DA2 - Torchlight2 -D3 mellé már nem biztos, hogy befér :) -
Probatbicol #340 Én egy kicsit pesszimista vagyok, a honlapjuk még mindig egy nagy nulla, a facebookon az utolsó bejegyzés aug. 21. Ráadásul alig van olyan ázsiai mmo, ahol megél külön eu szerver. Szerintem meg akarják várni, hogy az amcsi verzió nyereséges lesz-e.
-
#339 elvileg még idén, gyakorlatilag szerintem csak jövőre -
faber #338 Arról nem tud valami infót, hogy EU mikor indul? Korábban én is vacakoltam az amcsi szerverrel, de miután fél nap tökölés után haverral összehoztunk nagy nehezen, hogy tudjunk együtt játszani, olyan bitang lagg volt, hogy inkább ráhagytuk.
-
#337 köszi. Sikerült, de a proxi sajna még a 12 megabites netet is lelassítja, így laggol a game. -
NinjaAssassin #336 Mért nem engedi elinditanni a játékot? azt irja kihogy [NGM]??? ??? ???
de csak internetröl máshol elinditja de ott meg nem enged be a szervere mit kéne csinálnom hogy jó legyen? -
maverik990 #335 http://sockslist.net/list/proxy-socks-5-list/
innen tudsz keresni ip-ket.
Amúgy levan irva a 89-es kommentbe részletesen hogy kell megcsinálni. -
NinjaAssassin #334 éN A REGISZTRÁCIÓNÁL LE RAGADTAM VALAKI TUDNA SEGITENi? HOGYAN KELL AZOKAT A SZÁMOKAT OTT LEIRNI? MERT MÁR MINDENHOGY PROBÁLTAM DE NEM MEGY:s -
#333 Csatlakoznék én, ha tudnám, hogy csináljak Amcsi IP-t. -
maverik990 #332 Aki az East szerveren játszik, csatlakozzon a Steel of Brother klánhoz(Magyar).
Minnél többen vagyuk annál több Crimson Tokent kapunk ingyen November 9. ig tart az event! -
dantesward #331 Tegnap este én is le töltöttem a játékot és abszolút nem sikerül belogolnom pedig nagyon kíváncsi lenék rá valakinek valami tipp ? -
38tibi38 #330 Áh igen az észak amerikai oldalon:( Köszi azért. Majd az Európai mikor várható? -
#329 Az sme mindegy, hogy hol regisztráltál.
NA vagyis északamerikai portálon?
Mert nekem az Az sem mindegy, hogy hol regisztráltál.
NA vagyis északamerikai portálon?
Mert nekem az EU euorpai oldalon csak egy hamarosan jön felirat van angolul, meg két link. -
38tibi38 #328 Hali. Még mindig tart ez a szar béta kulcsos izé? Mert most is azt irja hogy disconnected from the server.... -
Stief #327 Sziasztok, ha most én letöltöm a vindictust, tudok vele játszani Magyarországon? Mert úgy tudtam hogy még nem jelent meg! -
Jowanson #326 A "Shadow Fang Helm" itemet kell megszerezned és megkapod a bonus misson-ért járó BP-t. Ha jól emlékszem az insta végi boss dob(hat)ja. -
#325 Valaki megtudná mondani hogy a bonus mission-t hogy érem el ?
Esetemben pl a "+15pt Obtain Shadow Fang Helm" kellene egy crafthoz.
-
maverik990 #324 Elméletileg most nem megy az East szeró. Kivan írva az oldalra. -
#323 Alapból az east-en akartam menni (mégis csak közelebb van),de pont nem működött így kerültem a west-re és most se műkszik nekem. -
maverik990 #322 Ha valaki akar csatlakozni klánba East szerveren "Steel of Brother" nevezetű klán magyar!
Ravenmor(lvl 34 full blood prince set)