1924
-
lammaer #1924 A bastardswordos csajszi volt, de jól érezted, meguntam.
Eljutottam level 94ig, látom az endgame contentet, és őszintén, azért farmolni a bossokat hogy utána mégjobban farmolhassam a bossokat nem vonzó számomra. Tudom, sajnos a legtöbb MMO ilyen, ezért is keresgélek mostanság - de úgy tűnik elmegyek megint szingleplayer játékok irányába, nagyon ötlettelenek ezek az MMO designerek. -
Sixtail #1923 "Állítólag tavaly bevezettek egy új rendszert, hogy s3-as pályákra már csak korlátozottan tudsz bemenni, hacsak nem fizetsz."
Huhh? Ez honnan jott? o.o
Kaptunk egy uj rendszert (fatigue), de nem tavaly, hanem iden, es az minden palyara ervenyes. Ez csak azokat zavar, akik egesz nap szeretnenek farmolni valamit, de ilyen jatekosokbol mar nem igen talalni sokat. :D
Vannak meg vindi jatekosok elegen. Ejjel is lehet talalni partykat, en altalaban akkor raidezgetek.
Meg minding lehet s2 ex-raideket farmolgatni, de hala a fatness rendszernek (fatigue), VVIP nelkul kifogysz fatness-bol kb percek alatt.
Ha tobb karaktert is felhuzol lvl 90-re (hogy megkapd az ingyen cuccokat), akkor mindegyikkel farmolhatod s2 palyakat. Talan ez a legegyszerubb modja a fatness kicselezesenek, habar meg ez is gyorsan leszivja a pontokat.
Szerezhetsz egy honapos ingyen VVIP-t az Alienware NA oldalan, ha erdekel. Kell hozza VPN, mert csak NA IP cimmel mukodik. Keress ra ott vindi-re, es kovesd az utasitasokat. Par perc egy honap ingyen VVIP-ert nem rossz.
@lammaer
Melyik class a karaktered? Jatszol meg, vagy meguntad? :D -
#1922 Itt már el kell kezdeni megtanulni a boss harcok menetét.
Régebben a gyengébb felszerelésű játékosok S2-ben farmoltak amíg meglett a pénz/anyag a fejlesztésekhez és persze csinálták az S3 napikat.
Keress egy fejlettebb guildet, mert a tagság is ad bónuszokat és ott jobban képben vannak az aktuális lehetőségekről.
-
lammaer #1921 No, meglett a level 90 és valóban, innentől kezdve létezik a csoportos tartalom - legalábbis mostmár lehet csatlakozni meccsekhez ahol vannak emberek, és jó esetben még a saját sztoriküldetésekhez is csatlakozik egy-két ember.
Megérkezett az ingyenes +12es fegyver és páncélcsomag is, innentől kezdve viszont nem tudom mi a teendő. Egyértelmű, hogy még ezzel a felszereléssel is harmatgyenge vagyok a raidekben, jó esetben sikerül megütni az 1-8% sebzést a bosson hogy egyáltalán rewardot kapjak és hát a HP potionokat is dönteni kell magamba hogy ne dögöljek meg a raidekben.
Tehát akkormost neki kéne esni gondolom a felszerelés fejlesztésének. hogy egyre táposabb és táposabb legyek, de annyi opció van hogy hogy lövésem sincs merre tovább...
-
lammaer #1920 Köszi rákukkantok -
lordbalu #1919 Guild wars 2 alapjátéka ingyenes s akció orientál game, s elég sokan szoktak fent lenni -
#1918 S3-ig nem is fogsz nagyon csapatot találni (de még utána sem biztos), mivel egészen addig szólózhatóak lettek a pályák.
Utána meg egyből kemény lesz az élet. A raideken tavaly még mindig lag volt 10+ embernél.
Állítólag tavaly bevezettek egy új rendszert, hogy s3-as pályákra már csak korlátozottan tudsz bemenni, hacsak nem fizetsz.
Ennek érdemes lenne utána nézni. -
lammaer #1917 Vajh tologatja e még ezt valaki?
Én speciel most találtam rá, olyan MMOt kerestem amiben akció harcrendszer van, tehát nem kizárólag azon múlik a győzelem hogy milyenek a karakter statjai, hanem a reflexek is számítanak, a harcban védekezni, elugrani kell és ténylegesen számít is az hogy mit csinál a játékos.
Előzőleg a Black Desert Onlineot nézegettem, ami szintén ilyen jellegű harcrendszerel rendelkezik, de sajnos az esetek 99%ban thrasmobok ellen kell harcolni, ami kb 1 ütés/lövés = temetés elven működik, úgyhogy pl a kötelező storyline rémunalmas.
Itt - bár az elején járok - minden sztori küldetésben (ami általában max 5-10 percig tart) van egy vagy több boss, ahol nem lehet csak úgy adik kapok modon leéllni bunyózni. Afféle Dark Souls light.... fontosak a kombók, amik szintén reflex alapúak, egymásra épülő mozdulatsorokat lehet előhozni, amik egyre nagyobb és nagyobb sebzéseket okoznak.
Hab a tortán hogy nagyon szépen kidolgozottak a karakterek (minden van ami a szemnek ingere :D ).
Hogy hosszútávon mennyire köt majd le nem tudom, de egyelőre bejövős. Ami aggodalomra ad okot hogy elég üres a játék - mármint aktiv játékosok vonatkozásáan. A global chaten nem pezseg az élet, és eddig 8 óra alatt 2x sikerült partit találni ahol végre közösen lehetett küldetéseket tolni. Bár ez utóbbi lehet azért van mert még relative alacsony szintű vagyok...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.04.04. 17:15:54 -
#1916 Vindicitus Hungary Discord elérhetősége:
https://discord.gg/u48MGAV -
#1915 Én szerdán raktam fel ismét, s ma kezdek újra neki.
Discord-om van, de nem szoktam használni. :( -
#1914 hello, ha minden igaz a játék még simán elfut a gépemen
gondoltam megint előveszem, de jó lenne nem egyedül
vki még discord -ra, aki elölről kezdi éppen?
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.08.23. 22:41:45 -
unusual79 #1913 Üdv mind. Elkezdtem újra a gamet. ;) Elég sok újítás van,tetszik meg minden. Viszont miként lehet DX11-ben játszani,esetleg tudja valaki? -
Entrust #1912 http://klanmoral.url.ph/ -
#1911 ÚÚ de régen játszottam ezzel. Majd belenézek ismét. -
Entrust #1910 Hali!
Kisebb társasággal elkezdtünk Vindictusozni az EU szerveren. Alapítottunk egy magyar klánt, amely a Klanmoral névre hallgat.
Bárki csatlakozhat szinttől/kortól függetlenül.
Ingame: Guild/Join Klanmoral -
Daem #1909 Sziasztok!
Már senki nem játszik ezzel a játékkal ? :(
Én nem rég kezdtem és nekem tetszik nagyon, csak szeretnék még más magyar játékossal is játszani!! :/ -
dragger2 #1908 csá kitud olcsón void reaper helmet et? -
ceb1t #1907 eladó vindictus karaktert keresek eu szerveren! írj itt! -
#1906 Az mi hogy letöltöttem a telepítőt és nem telepíti valami hiba végett? -
#1905 Szevasztok!
Újra kezdtem a gamét és Keresek egy jó guid-ot pm me!
MissKellyHun ch99
(regi kari DrakoHun)
-
#1904 Na az milyen hogy nem irtam be secondary passwordot régebben és most néhány hónap pihenő után elővenném megint és kéri azt a crimson blade pass-t.Mit irjak be? lol ezek se normálisak -
Horzsoló #1903 Sziasztok! Visel néven nyomulok, jelenleg lvl l7 vagyok. Ha hasonló szintű vagy vegyél fel barátnak egész nyugodtan. Csáó! -
#1902 auto tunnel gg, ezzel kb barmit lehet tolni neten, tuzfal, meg korlatozas nelkul -
#1901 lehet -
Jowanson #1900 sziasztok
a US szerveren lehet még valahogy játszani (proxy/vpn) vagy teljesen esélytelen? -
perseus99 #1899 éreztem hogy el fogják érni a limitet :D de mikor írtam akkor még nem volt kiírva... -
Pupuci #1898 In just one day, we’ve accumulated over 1,560 Likes, and 1,126 comments! All of you have just confirmed how badly you want to play Kai. Therefore, as we promised, Kai will be updated on 29th August, 2012. Congratulations, and thank you all for your enthusiastic participation! -
perseus99 #1897 szeptember 5.-én jön Kai :D -
jozsi3 #1896 Unknown Area episode10 van csak ,ha nem hogy lehet megkapni ezeket a battle questeket? -
#1895 Np, sry amiert lolban nem jelentkeztem, de meghalni sem volt idom.Valamikor majd visszaterunk ra, felteve hogy meg jatszod. -
#1894 Köszönöm Pedro! Ritka a normális fórumozó de te közéjük tartozol! Sokat segítettél mivel teljesen kezdő vagyok a játékban,és hová máshova is fordulhatnék mint a magyar fórumra... -
#1893 Szerveren belul van egy rakas csatorna, azok kozott tudsz valtani, elvileg volt egy vagy ketto ahol a magyarok gyulekeztek, de mar meg nem tudnam mondani melyik volt. -
Pupuci #1892 Pontosan annyira volt megerőltető, mint neked összeszedni a gondolataidat és normálisan megkérdezni, hogy mit akarsz, mielőtt idefostad a kínodat. -
#1891 Szégyeld magad mit képzelsz te magadról?idejössz infót kérni? várod hogy segítsünk? Fuuu most nagyon ideges lettem le is törlöm a játékot -
#1890 Jaj,nagyon szépen köszönöm. Remélem nem volt megeröltető hogy segítettél valakinek :) -
Pupuci #1889 Hol kérdezted, hogy mennyi EU szerver van?
Felmentél az európai weboldalra? Mert ha ezt mnegtetted volna, akkor látnád, hogy egy szerver van, és meg is kaptad volna a felnemtett kérdésedre a választ. -
#1888 És akkor az EU-n belül csak egyetlen szerver létezik amin a magyarok vannak? Mert erre még mindig nem kaptam választ... :) -
Pupuci #1887 Az US szerveren csak proxval tudsz játszani ami macerás.. -
#1886 szevasztok! Melyik szerveren vannak inkább magyar játékosok? EU vagy US? (feltételezem EU de aztán ki tudja... :)) -
perseus99 #1885 ez a mercenari suprise vagy micsoda mi akarna lenni? látom hogy +10 - +5-ös cuccokat kapnak belőle emberek