Viszik a hamis táblagépeket a kínaiak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
YouTube-on van mindenféle videó a témában.
Ráadásul nem is próbálkoztam még ilyen tabletekkel és az androiddal komolyabban.
Ha minden igaz és jól értettem, akkor az android verzióknak vannak hardverkövetelményei is (mintha olvastam volna valahol a 2.1 és 2.2 kapcsán), ha ez igaz, akkor nem biztos, hogy egy 1.6-ossal szállított kínai tabletre lehet tenni mûködõ 2.2-es androidot.
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
Mondjuk a napokban újra megnézve már írják némelyiknél a 2.1-es androidot is 8-10" közötti cuccokra és lehet már látni komolyabb arm procival szerelteket is, 2-3 hónapja még a 600-asok mentek kiegészítõként egy 500-as grafikus chippel.
Ja, a kínaiak "ingyen" szállítanak magyarországra általában (valószínûleg benne van az árban).
De amúgy usb-s modem van
de legalább az ára korrekt
Csoró nép csak ilyet tud venni...
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Normálisabb, modernebb os-el jó lenne.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy lépsz be pl. a BIOS-ába , konfigurálni ezt-azt ??
zSeKo
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
A kínaiak árulnak olyan olcsó netbookot, amelyiken a Winds CE oprendszer fut.
Kb. 15k ft-ba kerül, van wifije, és aszem 2 gigá tárhelye. De mindjárt meg is nézem!
íme:
Screen Size: 7"
Widescreen Display: Yes
Max Resolution: 800 x 480 px
OS Language: English
Operating System: Windows CE 6.0
CPU: VIA ARM-WM8505
Chipset: WM8505
CPU FSB: 300MHz
Memory: 128 MB
Flash Disk: 2GB Built-in
External Memory: SD/MMC card (32GB Max.)
LAN: RJ45, 10/100Mbps
WLAN: 802.11b/g Wifi / Wireless LAN
Speaker: Internal Speaker x 2
Touchpad: Yes
Keyboard: 80-key keyboard
Ports: 1 * USB Host
1 * USB hub for Keyboard
1 * USB hub for Mouse
1 * RJ45 LAN
1 * 3.5mm Microphone
1 * 3.5mm Headphone
1 * SD/MMC card slot
AC Adapter: AC 100~ 240V US plug power adapter
Battery: Internal 7.4V, 1000mAh Lithium-ion
Manufacturer's Warranty: 12 Months excluding physical damages (see specifications for terms and details)
ár: 90 dolcsi.
<#nevetes1>#nevetes1>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ne terjesszük a hibás szóhasználatot. Helyesen: "a Google Android rendszere fut rajta" 😊 Tudom hogy az is tök értelmesnek tûnik, de akkor is tény, hogy a szoftver fut a hardveren és nem fordítva. (Bocs, kétszer van elrontva a szövegben, ebbõl gondolom hogy már nem elírás.)
Ha pl. nem dobnak piacra vmi olcsó e-book olvasót, 75%-unknak soha nem lesz.
Lol. Van vagy két tucat féle kínai Androidos Tablet, van kisebb meg nagyobb is az iPAD-nál, 80 dollártól úgy 250-ig. Drágábbak tudnak HD videólejátszást és még Flasht is. És kb. mindenki tudja mi van benne csak itthon lehet 5x áron eladni õket 😊
Amúgy az eredeti MacBook alján lévõ Made in USA felirat az milyen már, mikor ott van kicsivel alatt, hogy Assembled in China?