49
Jóslatok lényege? elődodult már veled? Igaz volt?
-
karajjj #9 elődodult? -
#8 akkoriban még kicsibe tolta, mostmár egy ötszázast keres minimum... :D:D::D -
#7 nekem 1x jósolt egy faszi az Örsön. Azt mondta a párom nagyon szeret, és 5 gyerekem lesz. eddig minden ok, még hátra van 4 gyerek :D
am a poén az volt, hogy ugye kártyát húzzak stb stb, és egyik kártya elött azt mondja tegyek a kezébe egy páros számú papír pénzt...mondom rakok ha mond egy páratlant :D aztán persze az a pénz a fizetsége...200 ft volt. am is unatkoztam jó móka volt :D -
#6 Egyik este esett meg, hogy bezabáltam három gombóc hideg töltött káposztát.
Már ekkor éreztem, hogy a reggeli békés ébredés hamar görcsökkel kísért gyors sprintbe vált majd át a budi felé.
S lám így is lett.
Különös képességemet abban a pillanatban még nem igazán érthettem meg, ám miután némi levegőhöz jutottam és letöröltem gyöngyöző homlokomat, ráeszméltem spirituális erőm nagyságára.
Szóval ne hagyd magad letéríteni a misztikum igaz ösvényéről, hiszen nem vagy egyedül és lélekben bármelyik palacsintázóba elkísérlek.
(Most viszont megyek, mert a tegnapi resztelt máj furcsán kezd mocorogni és ezt meg a fene sem látta előre...) -
convi20 #5 Nekem azt jósolta, hogy sok büntetőpontot fogok kapni, és igaza lett. -
#4 Ammá igaz, így tehát mindenki jós, még a zorvosok is?! -
#3 Nem igaz, minden jósnőnek igenis van minden ember számára egy biztosan bekövetkező jóslati. Ez valahogy így hangzik: Megfogsz halni! -
#2 Csak egy idióta hihet benne, hogy egy "jósnő" majd jól megmondja neki a jövőt és akkor neki jó lesz... Uff! -
Ecocska #1 Írjátok le nekem azt ha valaha voltatok jósnőnél vagy akár valami jóslat bekövetkezett osszátok meg velem. Nagyon fontos lenne ez most nekem.