49
Jóslatok lényege? elődodult már veled? Igaz volt?
  • karajjj
    elődodult?
  • Fabio Capello
    akkoriban még kicsibe tolta, mostmár egy ötszázast keres minimum... :D:D::D
  • pxxl
    nekem 1x jósolt egy faszi az Örsön. Azt mondta a párom nagyon szeret, és 5 gyerekem lesz. eddig minden ok, még hátra van 4 gyerek :D

am a poén az volt, hogy ugye kártyát húzzak stb stb, és egyik kártya elött azt mondja tegyek a kezébe egy páros számú papír pénzt...mondom rakok ha mond egy páratlant :D aztán persze az a pénz a fizetsége...200 ft volt. am is unatkoztam jó móka volt :D
  • 0Fritz0
    Egyik este esett meg, hogy bezabáltam három gombóc hideg töltött káposztát.
    Már ekkor éreztem, hogy a reggeli békés ébredés hamar görcsökkel kísért gyors sprintbe vált majd át a budi felé.
    S lám így is lett.
    Különös képességemet abban a pillanatban még nem igazán érthettem meg, ám miután némi levegőhöz jutottam és letöröltem gyöngyöző homlokomat, ráeszméltem spirituális erőm nagyságára.
    Szóval ne hagyd magad letéríteni a misztikum igaz ösvényéről, hiszen nem vagy egyedül és lélekben bármelyik palacsintázóba elkísérlek.

(Most viszont megyek, mert a tegnapi resztelt máj furcsán kezd mocorogni és ezt meg a fene sem látta előre...)
  • convi20
    Nekem azt jósolta, hogy sok büntetőpontot fogok kapni, és igaza lett.
  • Sir Quno Jedi
    Ammá igaz, így tehát mindenki jós, még a zorvosok is?!
  • Metalmilitiakid
    Nem igaz, minden jósnőnek igenis van minden ember számára egy biztosan bekövetkező jóslati. Ez valahogy így hangzik: Megfogsz halni!
  • Sir Quno Jedi
    Csak egy idióta hihet benne, hogy egy "jósnő" majd jól megmondja neki a jövőt és akkor neki jó lesz... Uff!
  • Ecocska
    Írjátok le nekem azt ha valaha voltatok jósnőnél vagy akár valami jóslat bekövetkezett osszátok meg velem. Nagyon fontos lenne ez most nekem.