Hónapok óta nem működik a Google Android Market
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Friss-e vagyol-e? 😊
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
Valóban nem a gugli veri magát rá hanem a uzerek... szelektiv-e vagye? 😊
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Én arra jutottam, h itthon képtelen vagyok letölteni, vagy frissiteni a marketröl, ám ha átmegyek sógoromhoz 2 utcányira, az ô wifijén egybôl jön le minden. Ujrainditás, vagy bármi beavatkozás nélkül, csak másik wifi!!!
Kérem, aki teheti, probálja ki máshol is, és ossza meg tapasztalatait, mert lehet, hogy csak ilyen egyszerü a megoldás, valami wifi, vagy port beállitás kérdése. És akkor sok embernek segitettünk. :-)
Ezzel két gond van, az egyik, hogy sok telefonnál hibás az adatbázis, és úgy ismeri fel a rendszer, hogy nem tesz eleget a feltételeknek, pedig de.
A másik meg az, hogy gyengébb gépen is mehet(nének) kifogástalanul, de a HW specifikációk miatt Marketrõl nem jön le vagy nem látszik ... ellenben warezban meg felteszik és használják jól.
Szóval dolgozzanak még egy kicsit ezen is, ne csak a másolásvédelmen.
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
A
-aki megvaltoztatja a google fiokjanak beallitasait, pl. az email cim domain reszet, a utanna nem tud belepni (tehat ez egy nagyon rossz otlet, bar engedelyezett a lada admin feluleten)
-aki szolgaltatotol vasarolt keszuleket, ott le lehet tiltva par dolog (ez szolgaltatofuggo, akinel ez van arrol a google nem tehet)
-a kapcsolatok egy reszen a tuzfalban elakad a letoltes (ez lehet szolgaltatoi vagy wifi-s tuzfal is, ki kell kapcsolni)
A megoldas, hogy a telefon megvasarlasakor kell csinalni egy vadonat uj google-os account-ot, majd utanna ezt nem szabad modositani es mindenkeppen szolgaltatoi modositasok nelkuli keszuleket kell hasznalni, lehetoleg unlimited data plan-el (tenylegesen korlatlan nettel) vagy tuzfal nelkuli wifi-vel. (ez utobbi beallithato rendesen kezzel, csak nem tul egyszeru)
Az sg-s cikk meg egy kisse pontatlanra sikerult...
minél megoldjuk 😄 😄 😄
HTC Hero-val soha semmilyen rommal nem volt problema.
Pszt.
Tegnap például 5x kezdtem bele a lastpass telepítésébe, míg végre települt. Valamint egy rakás programot eleve meg sem talál, olyan is van közötte, amit egyszer már onnan telepítettem.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Még jó hogy a marketen lévõ programok legalább 99%-a elérhetõ egyéb forrásból is. 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Ez egyrészt hülye cím, mert mûködik, talán néhány németnek baja lehet vele, ha több lenne, akkor már óriási pert akasztottak volna a Google nyakába vagy valami hatalmas botrány lett volna. Azok is talán meghekkelték a telefonjukat vagy hibás készülékük van.
Amúgy: "Úgy tûnik, hogy az internetes társaságnak még bõven van csiszolni valója szolgáltatásain és ezt mielõbb el is kell kezdenie, ha nem akar lépéshátrányba kerülni konkurenseivel, elsõsorban az Apple-lel szemben." - ez aztán objektív, mintha az iOS tökéletes volna.
Mellesleg:http://mobilarena.hu/hir/toretlenul_halad_elore_az_android.html