25
 • levente68
  #25
  Kettő éves hírre irogattok?

  Friss-e vagyol-e? :)
 • narumon
  #24
  "és mi ezzel a probléma? Nem a gugli veri magát hogy "prémium, fantasztikus, minőségi fenomenális, soha nem lehet probléma" hanem egy másik cég ;)"

  Valóban nem a gugli veri magát rá hanem a uzerek... szelektiv-e vagye? :)
 • Sinike
  #23
  Hello Hölgyek, Urak.

  Én arra jutottam, h itthon képtelen vagyok letölteni, vagy frissiteni a marketröl, ám ha átmegyek sógoromhoz 2 utcányira, az ő wifijén egyből jön le minden. Ujrainditás, vagy bármi beavatkozás nélkül, csak másik wifi!!!
  Kérem, aki teheti, probálja ki máshol is, és ossza meg tapasztalatait, mert lehet, hogy csak ilyen egyszerü a megoldás, valami wifi, vagy port beállitás kérdése. És akkor sok embernek segitettünk. :-)
 • Inquisitor
  #22
  Az kimaradt, hogy a szoftvereknek lehet HW követelménye (proci, ram, kamera, stb.), másrészt bizonyos szoftverek csak bizonyos régiókban érhetőek el.
  Ezzel két gond van, az egyik, hogy sok telefonnál hibás az adatbázis, és úgy ismeri fel a rendszer, hogy nem tesz eleget a feltételeknek, pedig de.
  A másik meg az, hogy gyengébb gépen is mehet(nének) kifogástalanul, de a HW specifikációk miatt Marketről nem jön le vagy nem látszik ... ellenben warezban meg felteszik és használják jól.
  Szóval dolgozzanak még egy kicsit ezen is, ne csak a másolásvédelmen.
 • Magnificat
  #21
  jah, továbbá az általam látogatott fórumokon sem hallottam csak egyszer-egyszer, hogy abban a pillanatban nem sikerült letölteni, de kicsit később már ment.
 • Magnificat
  #20
  nem tudom, megnyitottam a magyar és angol nyelvű fórumot (markettel kapcsolatosak, népszerűség szerint rendezve), és korán sem láttam ilyen mértékű köz-problémát. Ha pedig arra keresett rá az illető, hogy pl "Android market download error", akkor naná, hogy csak ilyet talál. Szerintem messze nem olyan rendszeres a helyzet, mint ahogy a cikk beállítja, nekem eddig talán egyszer nem indult el azonnal a letöltés, de az bármi mástól is lehetett... pedig minden nap böngészem a marketet a GT540-esemmel.
 • fergusonpapa
  #19
  anyámnak vodafone 845 van gond nélkül megy.kismilio alkalmazást huztunk már rá.
 • zola2000
  #18
  Jó, de a minimális rendszerigényt a google határozta meg, ha a google több minimális memóriát mondott volna, akkor ahhoz igazították volna az ilyen tmobile pulse/vodafone845 szintű telefonokat (és akkor nem 30 hanem 35 ezerbe kerülne).
 • kvp
  #17
  Utanna neztem es haromfajta problema van:
  -aki megvaltoztatja a google fiokjanak beallitasait, pl. az email cim domain reszet, a utanna nem tud belepni (tehat ez egy nagyon rossz otlet, bar engedelyezett a lada admin feluleten)
  -aki szolgaltatotol vasarolt keszuleket, ott le lehet tiltva par dolog (ez szolgaltatofuggo, akinel ez van arrol a google nem tehet)
  -a kapcsolatok egy reszen a tuzfalban elakad a letoltes (ez lehet szolgaltatoi vagy wifi-s tuzfal is, ki kell kapcsolni)

  A megoldas, hogy a telefon megvasarlasakor kell csinalni egy vadonat uj google-os account-ot, majd utanna ezt nem szabad modositani es mindenkeppen szolgaltatoi modositasok nelkuli keszuleket kell hasznalni, lehetoleg unlimited data plan-el (tenylegesen korlatlan nettel) vagy tuzfal nelkuli wifi-vel. (ez utobbi beallithato rendesen kezzel, csak nem tul egyszeru)

  Az sg-s cikk meg egy kisse pontatlanra sikerult...
 • bracsek
  #16
  a partnereinkkel azért, hogy minél megoldjuk ezt a szituációt
  minél megoldjuk :D :D :D
 • 505thZajcev[PT]
  #15
  Szerintem itt inkabb a kis T-mobile Pulse es hasonloan szar tarsai telefonokkal van a baj, mert a kedves mernokok szuken fogtak a memoriat, es biza ha a 28dik progit rakod fel, es sose torlod a memoriat, akkor biza betellik, es akkor jonnek a hibak. De ez nem a Google hibaja, hanem az aki a fos telefonokat gyartja hozza.
  HTC Hero-val soha semmilyen rommal nem volt problema.
 • z99999
  #14
  (amugy htc herom van, és elégedett vagyok vele.)
 • z99999
  #13
  jah tényleg. mekkora bunkók már, el akarják adni a terméküket, ami mellesleg még mindig minőségi a mai okostelefonok többségével szemben. le a marketinggel!
 • laziga
  #12
  családba van 2db androidos teló működik mind a kettőnél a letöltés is és a telepítés is. Viszont az egyik havernak nagyon nehezen akar szinte minden települni.
 • Gerygrey
  #11
  Nekem ugyan két hete nincs Androidos telefonom, de két héttel ezelőtt még egy pár játékot lerántottam a Marketről minden gond nélkül.
 • hzsolt
  #10
  Mázlis vagy.
  Tegnap például 5x kezdtem bele a lastpass telepítésébe, míg végre települt. Valamint egy rakás programot eleve meg sem talál, olyan is van közötte, amit egyszer már onnan telepítettem.
 • sanyicks
  #9
  és mi ezzel a probléma? Nem a gugli veri magát hogy "prémium, fantasztikus, minőségi fenomenális, soha nem lehet probléma" hanem egy másik cég ;)
 • Teppik Amon
  #8
  Nekem is megy szépen, semmi bajom vele.
 • csulok0000
  #7
  Nekem van egy Pulse-om. Az Market-tel egyedül a T-Mobil Gyári 2.1 Eclair változatával volt bajom. Minden letöltés és telepítés után ki kellet kapcsolni mert egyébként tényleg nem indult el a letöltés. De a különféle 2.1-es romok instabilítása ellenére a Market az ment rendesen. Most megint a régi 1.5-ös android van a készüléken és a Market itt is tökéletes. Tehát ez szerintem csak valami T-Mobil specifikus hiba lesz.
 • dyra
  #6
  szerencsések vagytok, én érzek némi kis fennakadást a szolgáltatásban.
 • RoadkilleR78
  #5
  Ha ugyanilyen tortenne mondjuk az AppStore-al, akkor mar lenne vagy 150 hozzaszolas, hogy mekkora tragyadomb ez az apple. Es az iPhone is mekkora sz*r.
 • Avenger
  #4
  "A legrosszabb az egészben, hogy jelenleg a felhasználók gyakorlatilag semmit sem tehetnek."

  Még jó hogy a marketen lévő programok legalább 99%-a elérhető egyéb forrásból is. :)
 • sedward
  #3
  "Hónapok óta nem működik a Google Android Market"
  Ez egyrészt hülye cím, mert működik, talán néhány németnek baja lehet vele, ha több lenne, akkor már óriási pert akasztottak volna a Google nyakába vagy valami hatalmas botrány lett volna. Azok is talán meghekkelték a telefonjukat vagy hibás készülékük van.
 • kvarga
  #2
  tökéletesen működik.. nem értem a cikket.. mi a baj?
 • tungi52
  #1
  Nekem szerencsére minden tökéletesen működik, lekopogom.

  Amúgy: "Úgy tűnik, hogy az internetes társaságnak még bőven van csiszolni valója szolgáltatásain és ezt mielőbb el is kell kezdenie, ha nem akar lépéshátrányba kerülni konkurenseivel, elsősorban az Apple-lel szemben." - ez aztán objektív, mintha az iOS tökéletes volna.
  Mellesleg:http://mobilarena.hu/hir/toretlenul_halad_elore_az_android.html