Az első Heroes of Might & Magic 6 képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A képek alapján sajnos nagyon úgy fest, hogy inkább egy "kiegészítõt" kapunk az 5-höz, mint egy új, jobb epizódot, én legalábbis ugyanazt azt az igénytelenséget látom, mint az 5-ben, beállítva egy újabb Heroes-részt a csak grafikára építõ, kreativitástól mentes, agyatlan játékok közé.
Ettõl függetlenül szerintem túl lehetett volna szárnyalni az eddigi bármelyik epizódot, csak akarat kérdése. Íme a minimum, amit én elvártam volna, néhány talán sikerülhet is közülük:
- hexarácsot vissza, a csatatér, és a lények normális méretét is - látom ez már alapból nem jött össze 😞
- normális harci köröket vissza (mindenki csak egyszer gyühessen má'), és a hõsök automatikusan kezdhessenek
- arányos, nem eltúlzott grafika, itt elsõsorban a 3-mal példálózhatnék
- legalább 8 vár már az alap verzióban, késõbb jöhet több is
- minden lényt vissza a 3-ból
- kevésbé faj-orientált várak, sokkal inkább típus, vagy területi összefüggés szerint, szintén, mint a 3-ban (a Gyûrûk urás/Warcraft-os vonás nem áll jól a heroes-nak, jó lesz az minden faj egy bizonyos szörnynek).
- 3 szintes szörnyek (nem választható, hanem 2x-es upgrade)
- 5 szintes skillek, csak hogy legyen hová fejlõdni, de egymástól függetlenek.
- 5 szintes mage-guildek és kikötõ lehetõség minden várba
vicces hogy egyesek hogy bele tudják lovallni magukat saját kis szubjektív véleményükbe

Az 5-ös hol volt jó? Komolyan? "Kellemes volt", mirõl beszélsz? Játszottál egyáltalán vele? Rakás lósz4r az egész, élvezhetetlen pályák, hót gyenge küldetés sorozat, semmi újítás, mindemellet a sima játék patch és kiegészítõk nélkül kb játszhatatlan. Az elõzõ kommentelõ beszólása is kib4ssza a biztosítékot, a kettõ után az 5 képviselte a csúcsot? D:😄😄😄😄😄 hát itt már csak röhögök. Annyira látszik, hogy amerikaiaknak csinálták, nehogy egy kicsit is gondolkodni kelljen. Heroes 5 = 0 élvezet, köszönjük Nival.
Nekem a 2 után az 5 képviselte a csúcsot, bár képzettségrendszere érdekes volt, ahogy a lények is igazán csak a kiegek után lettek jók, gondolok itt az alfajokra. Bár az a megoldás jobban tetszett a 4. ben hogy ha felépítetted az egyiket akkor a másikat már buktad, max egy másik városban azt húztad fel. Több volt a lehetõség a taktikára.
Az 5 jó volt?? Ne szórakozzatok már!! Egy totál lebutított 3-as volt, óriási csalódás volt. Az alapjáték meg kimagaslóan csapnivaló volt, annyit kellett pecselni, a kiegészítõkkel viszont már tényleg elment.
A 4 minden hibája ellenére élvezetes volt, fõleg a campaign rész, ami köröket ver az 5re.
Sajnos a Heroes 3 (mestermû) óta eléggé döglõdik a sorozat, nagyon remélem a Blach Hole-s fiúk kijavítják ezt az egész elrontott 5ös részt és visszatérnek az õsökhöz, és végre legyenek normális NAGY pályák, legyen normális skillrendszer, legyenek új egységek, és ami a legnehezebb legyen jó hangulata!
remek, ebben is akkora a vár hogy elfoglalja a fél pályát

a 4 gáz volt, az 5 jó. most ez? háát... tök jó hogy magyarok fejlesztik (ha tényleg a Black Hole), de én inkább egy nagyon jó HoMM-ot szeretnék mint adóbevételt ...

A 4 nem volt nagy etvasz, de az 5 egész kellemes lett szvsz.

2006-ben jelent meg a Heroes V 2005-ben debütált az is igaz.
Vannak ám még képek dögivel.

http://gamekapocs.hu/jatek/4758/heroes_of_might_magic_vi/album/9027/kepek_screenshotok
Lost Lont
Szerintem nem kellene a Heroest rúgdosni, csak egyre lentebb süllyed tõle. A Might & Magicben lenne potenciál, azt kellene _jól_ folytatni inkább. Szerintem.

Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.

http://www.heroworld.net/news.php?id=957
tudsz egy linket a trailerhez? mer' én nem találom...

"Remélhetõleg valami trailert is hoznak a Ubisoft illetékesei."
Van trailer.

A cikk egy fontos dolgot nem említ. Még pedig azt, hogy magyarok fejlesztik, a Blackhole (AoE,WH:Mark of Chaos). Ez igen nagy szó, hogy az ubi nekünk adta a jogot.
IMYke2.0.0.0
Az elmúlt évek, és a kiadott részek fényében, 3. résznél kellett volna abbahagyni a sorozatot. A csúcson...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ez így küllemre gagyibb mint az 5 :0 bár egy képünk van még csak
ok, kinézet nekem tökmindegy, heroes fílinget adja, az a lényeg
én az 5öt is imádom
de esz háromdééé geccy!! 6535353 poligon hádé ezernyócvanpé pisix éjfiniti direktiksztizenegy!! 😄

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

curse
felesleges

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

Aradebil2
2 és 3 a legnagyobb,valszeg már sosem lesz annyira jó a sorozat:S

Fresh Duke
Próbálkozni szabad! 😄
De tényleg a 3 a best.

A heavy cost. I pay it gladly.

A HoMaM III egyszerûen a stílus csúcsa. Felülmúlni nem lehet, kár is próbákozni 😊