Itt a Jedi visszatér még sohasem látott jelenete
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a videó már nem érhetõ el Lucasfilm Ltd szerzõi jogi követelése miatt.
bazzeg neeee
bazzeg neeee
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Nem kell. Még szerencse. Majd a fanatikusok megteszik helyetted is. Õk duplát szarnak majd.
ÖSsze ne szarjam már magam ettõl a jelenettõl...
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Baromi bonyolult megkeresni. Írd be a youtube keresõjébe, hogy : return of the jedi lightsaber missing scene. Biztos kidob olyanokat, ami még nincs letiltva.
Pedig hidd el, sokkal jobb lenne neked is, ha így tudnál örülni egyes dolgoknak.
Pont ezért hívják õket fanatikusnak.
Hihtetlenek ezek a fanatikusok, úgy tapsolnak. Egy perc ócska jelenet, de õk, mintha Messiást látnák. Én szeretem az SW, de nem élvezek 1 perc DV-tõl.
Amúgy amikor piszkálja a fénykardot, tök olyan, mintha nem is Mark Hamill lenne. Ez újraforgatott jelenet? Vagy tényleg régi felvétel, csak én látom kicsit másnak a fickót?
Milyen effektes jelenetváltásokra gondolsz?
Hat jo lenne ha csinalna uj reszeket es ne a regit toldozza foltozza osszevissza.
Lehet ha meghal akkor biztosabb, hogy lesz meg tobb resz mintha el Lucas bacsi...
Lehet ha meghal akkor biztosabb, hogy lesz meg tobb resz mintha el Lucas bacsi...
nem étem Lucas rajongását mostanság ezekért az effektes jelenetváltásokért. A Sithek bosszújában is folyton átcsúszott, átnyílt stb.
Szerintem nem jön ki jól, szükségem lenne arra az egy másodpercre, hogy kissé felmérjem a jelenetet. Így olyan kapkodóssá válik.
Szerintem nem jön ki jól, szükségem lenne arra az egy másodpercre, hogy kissé felmérjem a jelenetet. Így olyan kapkodóssá válik.
Úgyis csak extraként lesz rajta, azt meg nem mindig szinkronizálják. Gondolom most sem fogják.
A film meg nem lesz újravágva, így a szinkron 1-1ben mehet rá.
A film meg nem lesz újravágva, így a szinkron 1-1ben mehet rá.
Szerintem Kovács Nórát meg lehet még játszani,úgy ahogy Stohlt is.És nagyon remélem hogy Hollósi Frigyest is!
😄D Nem baj hogy már nemtudom hányadik ujítást adják ki, de akkor a filmet is szabják át. Tegyék bele azokat a kivágott jeleneteket! MIND! MEGÉRDEMELJÜK!
És tényleg csináljon újjabb filmet, amíg még él.
Vagy a sorozatból mutasson már valamit!
Egyébként a szinkronhangokkal baj lesz, magyar verziónál. Stholl buci részegen zúzza majd, meg leia is szemilis lesz 😄
És tényleg csináljon újjabb filmet, amíg még él.
Vagy a sorozatból mutasson már valamit!
Egyébként a szinkronhangokkal baj lesz, magyar verziónál. Stholl buci részegen zúzza majd, meg leia is szemilis lesz 😄
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
A legjobb filmje mellesleg még mindig nem a SárVárSZ, hanem... a...
Nyomorult zombik. Amúgy állat, miért maradt ki? 55 másodperc egy 132 perces filmben nem b@szik semmit. Eszembe jutott a Robot Chicken vagy a Family Guy (?) idevágó mondata: megyek, kiszabadítom Hant, csak elõtte valamiért várok úgy 3 évet... Ez a jelenet legalább felvezette volna ezt a szánalmas hiátust.
úristen sok star wars fanatikus hogy tud örülni ennek az 1 percnek😄
Ha lenne szíve is a rajongók felé,Peter Jacksont követné és vagy 1 órát összekotorna,feldigizne és belevágna és úgy adná ki...
Ez teccik teccik nagyon teccik.
Meg kell szereznem!!!!
Mit értesz ezalatt?
Magában a filmben semmi újdonság, bõvített rész nem lesz. Csak ráraknak egy rakat még nem látott extrát.
Magában a filmben semmi újdonság, bõvített rész nem lesz. Csak ráraknak egy rakat még nem látott extrát.
Minek csináljon ha a régit is megveszik az emberek? Am remélem ez nem olyan lessz mint az avatáros "bõvített" változat
Zsír, de újabb filmeket is csinálhatna már...
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?