26
  • annabella2
    hmmm:S pedig kiváncsi lettem volna rá..de nem lehet megnézni. kár érte.
  • Tower Guard
    Ez a videó már nem érhető el Lucasfilm Ltd szerzői jogi követelése miatt.

bazzeg neeee
  • bippo
    Nem kell. Még szerencse. Majd a fanatikusok megteszik helyetted is. Ők duplát szarnak majd.
  • nessboth
    ÖSsze ne szarjam már magam ettől a jelenettől...
  • cylonflatus
    Tessék
  • bippo
    Baromi bonyolult megkeresni. Írd be a youtube keresőjébe, hogy : return of the jedi lightsaber missing scene. Biztos kidob olyanokat, ami még nincs letiltva.
  • azirafael
    eltávolították! Valaki másik linket tud adni?
  • kalapos01
    Pedig hidd el, sokkal jobb lenne neked is, ha így tudnál örülni egyes dolgoknak.
  • bippo
    Pont ezért hívják őket fanatikusnak.
  • NovaTerra
    Hihtetlenek ezek a fanatikusok, úgy tapsolnak. Egy perc ócska jelenet, de ők, mintha Messiást látnák. Én szeretem az SW, de nem élvezek 1 perc DV-től.
  • bippo
    Amúgy amikor piszkálja a fénykardot, tök olyan, mintha nem is Mark Hamill lenne. Ez újraforgatott jelenet? Vagy tényleg régi felvétel, csak én látom kicsit másnak a fickót?
  • bippo
    Milyen effektes jelenetváltásokra gondolsz?
  • bmw
    Hat jo lenne ha csinalna uj reszeket es ne a regit toldozza foltozza osszevissza.
    Lehet ha meghal akkor biztosabb, hogy lesz meg tobb resz mintha el Lucas bacsi...
  • blessyou
    nem étem Lucas rajongását mostanság ezekért az effektes jelenetváltásokért. A Sithek bosszújában is folyton átcsúszott, átnyílt stb.

Szerintem nem jön ki jól, szükségem lenne arra az egy másodpercre, hogy kissé felmérjem a jelenetet. Így olyan kapkodóssá válik.
  • bippo
    Úgyis csak extraként lesz rajta, azt meg nem mindig szinkronizálják. Gondolom most sem fogják.
    A film meg nem lesz újravágva, így a szinkron 1-1ben mehet rá.
  • clx457
    Szerintem Kovács Nórát meg lehet még játszani,úgy ahogy Stohlt is.És nagyon remélem hogy Hollósi Frigyest is!
  • RoyalPredator
    :DD Nem baj hogy már nemtudom hányadik ujítást adják ki, de akkor a filmet is szabják át. Tegyék bele azokat a kivágott jeleneteket! MIND! MEGÉRDEMELJÜK!

És tényleg csináljon újjabb filmet, amíg még él.
    Vagy a sorozatból mutasson már valamit!

Egyébként a szinkronhangokkal baj lesz, magyar verziónál. Stholl buci részegen zúzza majd, meg leia is szemilis lesz :D
  • Silenzio
    A legjobb filmje mellesleg még mindig nem a SárVárSZ, hanem... a...
  • Silenzio
    Nyomorult zombik. Amúgy állat, miért maradt ki? 55 másodperc egy 132 perces filmben nem b@szik semmit. Eszembe jutott a Robot Chicken vagy a Family Guy (?) idevágó mondata: megyek, kiszabadítom Hant, csak előtte valamiért várok úgy 3 évet... Ez a jelenet legalább felvezette volna ezt a szánalmas hiátust.
  • Wolfman017
    úristen sok star wars fanatikus hogy tud örülni ennek az 1 percnek:D
  • xido
    Ha lenne szíve is a rajongók felé,Peter Jacksont követné és vagy 1 órát összekotorna,feldigizne és belevágna és úgy adná ki...
  • semmikozod
    Ez teccik teccik nagyon teccik.
  • bladesoft
    Meg kell szereznem!!!!
  • bippo
    Mit értesz ezalatt?
    Magában a filmben semmi újdonság, bővített rész nem lesz. Csak ráraknak egy rakat még nem látott extrát.
  • mynameisbence
    Minek csináljon ha a régit is megveszik az emberek? Am remélem ez nem olyan lessz mint az avatáros "bővített" változat
  • Cefet
    Zsír, de újabb filmeket is csinálhatna már...