10317
  • Murder3
    ez meg annyira nem hasonlít egy démonra sokkal inkább díszbuzi....
  • Zóanagyvarázsló
    Én sem estem hanyatt tőlük, de éppen Agrael piros tüskés bazári páncélját pozitív példaként felhozni... Egyik kedvenc hősöm, de nem az öltözködéséért, szerintem kifejezetten snasszul néz ki.
  • Ams
    H5 11 necro hőse közül 2 felel meg a "rohadó húsú zombi urak, zölden vagy pirosan fénylő csontvázak vagy test nélküli szellemek" über necro kategóriának...
  • Ams
    Charna, Galthran, Tamika, Vokial, Septienna és Vidomina; mind necro hősök h3-ból akik nem "rohadó húsú zombi urak, zölden vagy pirosan fénylő csontvázak vagy test nélküli szellemek"...

a #436 szerinted nem hangulatos, necro-s?

Vagy trollkodsz, mert eddig még csak elégtelenkedtél...
  • Murder3
    Nem de ha Megnézzük a tipikus nekrókat azért a rohadó húsú zombi urak, a zölden vagy pirosan fénylő csontvázak vagy a test nélküli szellemek hősei.

Amúgy ez a púder azért modntma h vámpír mert a többi élőholt ugye vagy rohadó zombi vagy bőrtelen csonti vagy egy ilyen fehéres vámpír inkább.

Ezzel értem a szándékot h miért ilyen faparincsok, de ugyanakkor rohadtul hangulatromboló.

• TreDoR
    Engem inkább Mark Hamilre emlékeztet.
  • Pio
    Az első srác kábé olyan, mint Clark Kent a Smallville-ben, csak barna a haja. :)
    Irinának azért fehér a bőre, mert egyszer meghalt, aztán feltámasztották, ahogy azt lentebb írtam, tehát élőhalott.
    Csak azért, mert egy fantasy világban valakinek fehér a bőre még nem vámpír, vagy valamiről lemaradtam? O_o

TreDoR: Agraelt végül is látjuk maszk nélkül, de ugyan akkor ő nem is inferno-s hős, hanem dark elf, szóval nem ad összehasonlítási alapot.
  • TreDoR
    Lehet, hogy Agrael is így nézett ki, csakhát rajta mindig helm volt XD
  • Murder3
    Haladjunk sorba.
    Ok a heavenes srác rendbe van ott el lehet fogadni.
    Inferno-s srác az 1 díszbuzi kb.És nagyon jól néz ki démonnak!!!egy Agrealla összehasonlítva is.....pff
    a 2 nekrós meg hát...Hol vannak azok a tipikus nekró hősök?Ezek csak kipúderezett emberkék még ha az eggyik vámpír akkor rendbe de midn2 az?

• Pio
    Ez is alátámasztja a dolgot.

Itt pedig egy félig kész naga modell, bár ez túl sok információval nem bír. :)

• TreDoR
    A heroes 5-ben szerepel egy ilyen épület modellje naga temple néven:

• Pio
    Hopp, efölött elsiklott a tekintetem, ezzel együtt eléggé összeáll a kép, egyre több jel mutat a nagákra, mint ötödik, vadiúj frakcióra.

Ezek voltak a H5 fejlesztéséről kikerült koncepciók a nagákkal kapcsolatosan:

• syberia2
    ez a hapi néha magyarul is beszélhetne:)
  • Ams
    qft
  • Pio
    Német riportfilm, benne gameplay, mondjuk csak a már látott jelenetek:

• Gurren
    itt most nem a grafikát kell nézni, hanem a karakterdizájnt. az pedig teljesen rendben van.
  • Pio
    Azért azt vágjátok ugye, hogy ez egy silány minőségben scannelt kép valami lengyel magazinból, ahová ki tudja, hogy milyen forrásból került be ez a kép... :)
  • Lacee
    lehet hogy a játékban majd jobban fognak kinézni, de ez a kép rettentő béna szerintem is - ilyen cgi fejek az imperium galactica 2-ben is lehettek volna, pedig az tíz éve jelent meg...
  • Pio
    Csak Neked :)

syberia2: a szellemsrác az a tag, aki a CGI videóban meghal, stimmel a páncél és a haj is. Sajnos róla még nem tudjuk, hogy kicsoda. :(
  • Andrews2007
    No úgy látszik hogy marad az egész Heroes sorozatot zeneileg aláfestő Paul Romero. Még több operaszerű, még több kórusos zenei részekkel és mandarin nyelvű szövegekkel ugyanis ahogy ő fogalmaz a játék egy része Kínában fog játszódni, még egy bizonyíték a NAGAK-ra melyeket kínaias keleti stílussal képzelnek el sokan. Ők lehetnek talán az új féle 5. nép.
    A szerződés kötéshez közel állnak , reméli nemsokára sikerül megkötni.

Got this tidbit of info from Romero himself:

"We are currently negotiating the contract for HMMVI and hopefully the company will accept my terms! If so, there WILL be more opera, choral parts WITH lyrics in Mandarin, since part of the new game takes place in China!

Paul Anthony Romero"

Found last sentence curious; likely the game just borrows elements from chinese culture possibly for one of the factions.

These sound pretty good to me and Romero is definitely the man for the job.
  • Ams
    Mi ocsmány rajtuk? Tök jól néznek ki.

Főleg Svetlana.
  • Kheled
    3 feje van nézd meg jobban
  • Pio
    Kis sztori infó ugyan abból az újságból, ahonnan a képek vannak:
    Azt már tudni lehet, hogy 5 testvérről fog szólni a történet és az apjuk halála utáni viszályokról.
    Most úgy néz ki, hogy Irina lesz az, aki megöli, de maga se tudja, hogy miért teszi. Anton apjuk halála miatti bosszúból végezni fog Irinával akit ez után valaki nekromantaként fel fog támasztani.
    Cyrylről lehet még tudni annyit, hogy meg fogja szállni egy démon, emiatt fog az oldalukon harcolni, de majd időről időre sikerül felszabadulnia a tudatának és ekkor azon fog ügyködni, hogy megszökjön/megszabaduljon valahogy.

Úgy néz ki van új infó ebben a cikkben bőven, reméljük valaki majd megszán minket és ír róla egy részletesebb beszámolót. :)
  • Gurren
    semmi baj nincs velük
  • Murder3
    béna hősök.....
    ezek lesznek a kampányhősök?
    szánalom tetőfoka lesz akkor....
    ocsmány mind...

• Andrews2007
    A 3 fejű kutya úgy látom 2 fejű lesz akkor? :) Ez a fejlesztett változata, volt róla sima kép is ott nincs páncélja.
  • syberia2
    ciril nagyon hülyénnéz ki
  • Pio
    Passz, arról nem szól a fáma... :(
  • syberia2
    És az a szellemsrác?
  • Pio
    Néhány szereplő:

balról jobbra: Anton (haven), Cyryl (inferno), Irina (necro) és a már ismert Svetlana (necro)

És még két új kép egy lengyel újságból:

• Andrews2007
    Én már a 2. kiegben vagyok és még jobbnak vélem mint az előző kieget.
    Van egy prológus pálya is tök jó.
  • Fantusz
    Gondolom a kiegészítő rövidebb kampányai miatt is egyszerűsítettek rajta, s behozták a képességcsere lehetőségét.

A VI-ban lesz hasonló lehetőség?
    Nem kötelező a skillwheel szerint fejleszteni a karaktereket, de jópofa dolog - pontosan azért mert nem kötelező.
  • Murder3
    Az amúgy hogy van hogy írja a játék h az élőlényeket nem lehet feltámasztani, mégis fel tudják őket?

Kiegbe láttam, de akkor az alapba mért támasztható fel?
    vagy a sylvian lények h a francba nem élőlények?
  • Zóanagyvarázsló
    A TotE-féle skillwheelt csak régebben nézegettem (össze is zavart, mikor újra elővettem az alapjátékot, hogy a következő rész előtt képbe kerüljek a sztorival), az általánosságban jobbnak tűnik az alapénál, és a Howl of Terror is kötelezőnek tűnik az alapján. Viszont az a Tremors tényleg kár bele.
  • Pio
    Szerintem valami mmorpg-kben megszokott talentrendszer-féleség lesz a következő részben. Én legalábbis így bírnám elképzelni azt, hogy előre láthatsz minden képességet, pontosan tudhatod, hogy mihez mi kell és szintenként kapsz 1 pontot, amit elkölthetsz.
  • TreDoR
    Jah, igen. Az alapjátékban nem kell a War Machines.
  • TreDoR
    Jólvan, takarodjál máshova trollkodni.
  • Zóanagyvarázsló
    War Machines nem is kell az Arcane Omniscience-hez, a Sorceryt viszont szeretem, minél gyakrabban kerül sorra a hősöm a hülye lények helyett, annál jobb :)

A Howl of Terror amúgy tényleg nem rossz, skirmishben meg is szereztem, de kampányban Markallal nem tudtam bevállalni, mert a számára nem túl hasznos Leaderhippel kezd, ha pedig nekem kell Dark Magic (szeretem ezekkel gyakorlatilag az egész ellenséges sereget kivonni a forgalomból, tuladjonképpen a HoMM IV legütősebb order spelljei vannak itt összegyűjtve pár átkon kívül :) és Summoning Magic (Raise Dead) is, akkor már nem jöhet össze. Így is sajnálom, hogy a Sorcery már nem fért bele.

Én élvezem a különböző mágiaosztályokat expert szinten használni, alig várom, hogy megkaphassam egy valakivel mindet egyben :) Aztán lehet, hogy majd csalódok, én csak most csinálom a nekró kampányt - régebben inkább csak skirmisheltem, de minden hőstípust még nem is próbáltam.

Az Urgash's Call pedig azért kedvenc, mert a cerberus és a nightmare (sőt az imp is) már a csata elején szóhoz jut, és szépen lehet is gate-elni a táraikat az íjászok arcába, illetve el lehet állni az utat a nagy helyet igénylő sárkányok elől. Persze kampányban erre rásegít Agrael kezdeményezést turbózó specialitása.

Van mit alakítani ezen a skillrendszeren, de én annak örülnék, ha ezt finomítanák a hatodik részben, egyelőre nem hangzik jól számomra, hogy teljesen átgondolják.
  • jazzy
    Nem tippelgetsz hanem szidod mint valami ovis, jaj elvették ezt elvették azt olyan rossz lesz jaj sírok.. további jó sírást kívánok neked a többieknek pedig normális beszélgetést -fav.
  • TreDoR
    Szerencsére nincs is rá szüksége. ;) Viszont a kampánya utolsó pályáján kipróbálható.