Megjött Spielberg és Peter Jackson közös filmjének plakátja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kívülállóként a vitából: Mindketten teljes mellszélességgel állítják a maguk igazát. "Bukni fog!" "Akkor sem fog!" Ennyi erõvel nem csak winnie-re mondhatod, hogy jós... Azért az éremnek mindig két oldala van <#kacsint>#kacsint>
A filmrõl magáról: Én már hosszú-hosszú ideje várom. Ez a poszter nem rossz, sõt! Nagyon más, mint a megszokottak, de nekem személy szerint e miatt -is- nagyon bejön. Elvileg minden adott a sikerhez. Klasszikus képregény, Spielber + Jackson húzóneve, nagyon jó bemutatóidõpont. Neves, elismert Box Office elemzõk is sikert jósolnak neki. A papírma tehát ez, a meglepetés pedig a bukás-közepes szereplés lenne. Meglátjuk! 😊
A filmrõl magáról: Én már hosszú-hosszú ideje várom. Ez a poszter nem rossz, sõt! Nagyon más, mint a megszokottak, de nekem személy szerint e miatt -is- nagyon bejön. Elvileg minden adott a sikerhez. Klasszikus képregény, Spielber + Jackson húzóneve, nagyon jó bemutatóidõpont. Neves, elismert Box Office elemzõk is sikert jósolnak neki. A papírma tehát ez, a meglepetés pedig a bukás-közepes szereplés lenne. Meglátjuk! 😊
felteszek 500 ft-ot, hogy Shia LaBöff lesz a címszereplõ(akit mellékeen rühellel)
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Nem is tudtam hogy te még jósolni is tudsz!
Tényleg összezavarodtam idáig nem is olvastam olyan hírt hogy ne élõszereplõs lenne, most ez komoly? pedig annyira kíváncsi voltam a megvalósításra.
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
bukni? a tintin sikerre van ítélve. eleve, mert klasszikus, meg mert animáció, de hogy még mocapes is...
Nos, Mr. Spielberg, egyszer bukni is kell...
De nem baj, ezután akár jöhet megint sikeres film is.
De nem baj, ezután akár jöhet megint sikeres film is.
Nem úgy volt még az elején,hogy élõszereplõs lesz,és nem ilyen animációs mozi?
Valószínûleg azért ez a plakátja, mert a régiek így ismerik és talán még nem is készült új kivitelû figura hozzá.
nem mert 2 (v több) részes sztori volt
Miért, nincs benne a vége?
Egyetlen egy tintin képregényem van, s az pont Az egyszarvú titka, nemrég elõkerült a lomok mélyérõl😊 A filmbõl végre megtudom 20 év után ,hogy mi a vége😄
Hogy lenne már gyanús?
Az a 15 éves gyerek csinálta, aki videót forgatott gagával vagy kivel.
Az a 15 éves gyerek csinálta, aki videót forgatott gagával vagy kivel.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
<#idiota>#idiota> Hát nem is tudom... Nekem gyanús, hogy nem EZ lesz a plakátja. 😛
"természetesen 3D-ben kerül majd bemutatásra" - Ezen a plakáton az eredeti rajzolt Tintin van. -.-
"természetesen 3D-ben kerül majd bemutatásra" - Ezen a plakáton az eredeti rajzolt Tintin van. -.-