Nagy siker a The Expendables

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kalapos01: Ha egy film megérdemli, megnézem moziban, ha egy játék megérdemli, megveszem eredetiben! Szerintem így korrekt, én ezzel szavazok, és mivel sajnos egyre kevésbé veszik figyelembe az ízlésvilágomat, úgy érzem egyre fontosabb a szavazatom! 😊 Ja, és nem érzem magam szerencsétlennek emiatt...

Úgy megörültem, amikor írta, hogy már megtalálható több változatban is.
Keresem, keresem, de csak kamerásak vannak. Nálam az nem játszik.
Ne cikizzétek már "kalapos01-et csak azért mert a szarral is beéri 😄
grebber
Élvezetes lehet kamerás fost nézegetni!Grat hozzá.

Next PC upgrade: 2022

yesname
Ennyire ostoba faxt. Szót sem érdemes az IQ70-esekre vesztegetni.
Jajj! Mégis megtettem. Sorry, My mistake 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

<#violent><#kocsog>

Warezról nem hallottál, szerencsétlen? Minek fizessek, ha ingyen is láthatom? Már szedhetõ több verzióban is, megvan a ma meg a holnap esti program újranézéssel.
tücsökpöcs, nem megmondták, h egy igazi férfi a moziban nézi meg?

Így van kedves barcames, és lehet lopni...
Heheh..szerintem nem tudnal 5 filmet felsorolni Jet Li-tol...Stathamtol se😛 De csak fikazd oket...(ajanlom figyelmedbe pl a Snatch-et vagy a Once Upon a China-t...)
a te nickneved is, a többi fórumozó pedig felhúzza ezt a cikket<#mf1><#gunyos1>
szerintem teljesen jó, ha valaki beismeri, hogy nem érdekli mások véleménye és akkor is megnéz egy filmet, ha sokak szerint rossz (nyilván nem erre célzok).

plusz az is korrekt, hogy valaki nem szégyelli, hogy neki bõven elég, ha benne van egy vagy pár kedvelt színész, stallone vagy jennifer aniston, a minõség nem lényeg. a hollywoodi stúdiók is erre apellálnak, az "adam sandler van benne? akkor nézõs!" hozzáállásra.
Statham és Li mindig egyet jelent a szarral. Remélem a többi faarcú azért felhúzza kissé ezt a nevetséges filmet...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Igy van meg kell nezni, ugyis mindig sza..tam a kritikakra...
kötelezõ, ilyen nevekkel nem lehet kihagyni egy filmet 😄

Bevétel szempontjából biztos siker lesz...kritikákkal már nem áll olyan jól...ettõl függetlenül alapfilm.
nálunk mikor lesz...:S
nem baj 1-2 nap és fent lesz már valahol😄

bertino
<#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Eddig is tudtuk hogy siker lesz, csak a kis nyomik mondták hogy nem😄
Hát igen, az elõzetes sokat segített