Szekeres Viktor

Nagy siker a The Expendables

A hazai premier mondhatni még sehol, Sylvester Stallone új filmje, a The Expendables azonban megkezdte hódító útját: az akciósztárok simán elsöpörték Julia Roberts romantikázását.

Egy ideig ugyan kételkedtek páran Sylvester Stallone akciósztárokkal teletűzdelt filmjének sikerében, azonban az elmúlt egy hónapban már csak az volt a kérdés, hogy a The Expendables képes-e 40 millió dolláros nyitóhétvégét produkálni. Nos, a 13,5 millió dollár körüli pénteki bevétel arra utal, hogy nem, de a film startja még így is könnyedén lépi át a 30 milliós bevételt. A kérdés, hogy szombaton hány százalékkal apad a látogatottság, hiszen a The Expendables azon filmek közé tartozik, melyeket sokan az első napon látni akarnak. (Egy újabb bizonyíték hogy akciófilmeknek jól áll az R-es korhatár.)

A további becslések szerint az Eat Pray Love cím Julia Roberts film sem kezdett rosszul, a 9 milliós péntek bevétel nagyjából 26-27 milliós hétvégét sejtet - köszönhetően a remek kampánynak. A képregény-feldolgozás Scott Pilgrim vs The World pedig csak 4,7 millió dollárral indított, ami egy 11 milliós hétvégére lehet elég, s ez pedig a Kick/Ass és a The Losers után ismét csak egy bukott, kevésbé ismert füzetből készült alkotást jelent. Ez a papírforma.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)