228
  • GyaxyBoy
    Mióta megjelent a Starcraft 2 azóta nem félek a Diablo 3 tól sem!
    Bevallom én az SC1 et jó indulattal se tudnám azt mondani, hogy szerettem! :) De a második része... Szerintem nagyon jó!
    Tetszik benne a temérdek fejlesztési lehetőség és a sok egység. Valahogy le tud kötni ez a játék, pedig mostanában ez nem sikerült egy játéknak sem! :)
    Számomra a grafika nem fontos (nekem a dió 2 is tökéletes, mert jó a játék élmény) de itt az is tényleg jó.

Szerintem nagyon nagy játék. És ami nem utolsó, a második rész szerintem nagyobbat fog durranni mint az első rész, és ez sem kis teljesítmény!

Azért DIO 3 jobban fog érdekelni! :)
  • Rage47
    most te a magyarországi eladásokat hasonlítod a Blizzard világszintű összeladásáhóz?! :DDD
  • narumon
    Hát szerintem szegedi 576-ban egymagában állt vagy 100db SC2 a nyitáskor, gondolom a 300db-ot nem az összes 576-ra értetted.
  • vasziszdasz
    Persze persze, az 576 a 300 db-os nyitókészletéből nyilván csak debrecenben kiárúsít 500-at... :DDD D mégha warezt árulnának is, akkor se jönne ki az összeladás 0.1%-a se.
  • Rage47
    sztem nem is érdemes válaszolni nekik, átment divatfikázásba az SC2 téma
  • csuszi
    ne zavarjon:
    - koreában nem fogyott jól. jelenleg eu és usa a 2 húzó terület. cirka 90%.
    - rengeteg fogyott magyarországon (is) nem egy éjjeli nyitóbuliből kellene konzekvenciát levonni. talán meg kellene kérdezni 1-2 boltot. ahogy én pl megtettem, amikor vettem. több száz, csak debrecenben, csak az 576-nál, 1 akkora listáról húzott ki a srác, amiben kereste a neveket több percig.

már megint a tényszerű böfögés tényleges tudás nélkül. reménytelen...
  • vasziszdasz
    Ez lófasz, itt is csak lézengenek az emberek, aminek kb. 10%-a ha vásárolt. Ugyanez Moszkvában. Hát ez a különbség. És ez még mindig nem egy Korea.
  • Ry0K3N
    Ez így igaz, írták hogy az egyik nagyon gyér volt a többinél meg voltak igen szép számban.
  • Drachon013
    Igen. Az szarul volt lekommunikálva. Tény hogy volt egy 7 darabos nyitóbuli. De a Pestieknél kb hajnali 2ig álltak sorba a nézelődök.

http://starcraft2.hu/2010/07/27/promie-motz-jelentkezik-a-cdgalaxistol/
    http://starcraft2.hu/2010/07/28/a-varakozas-pillanatai-az-alleeban/
  • vasziszdasz
    Pedig annyi. Bámészkodóból persze volt sok, csak haza is mentek ingyencuccok után.
  • Stranger666
    kizárt h pesti nyitóbulin 7 db fogyjon.
  • vasziszdasz
    Nem én számoltam, hanem a nyilvántartó program.
  • Stranger666
    7 darab mi? Ne nevettes már. Számoltad vagy te voltál az eladó? Csak a szegedi 576-ban volt 50 előrendelés kb.
  • vasziszdasz
    nyitónuli >> nyitóbuli
    ment >> nyert
  • vasziszdasz
    Mihez képest? A Szokásos 1-2 db-hoz képest lehet, de világszinten még hibaszázaléknak is kevés. Az egyik nyitónulin (3 volt) kemény 7 db fogyott, a többin se lehetett nagyobb az érdeklődés. Aki ott volt, az is csak nézelődni meg ingyenpéldányt nyerni ment. Aki nem ment semmit, az hazament letölteni a netről. Így megy ez.
  • Drachon013
    Ott voltam éjféli nyitáson Budán 576-nál, ott elvittek alsó hangon 400at. Aztán mentünk másnap Euro Parkba a sajátomért és ott is amíg ott voltunk vagy 20at elvittek. Debrecenben is mikor előrendeltem 2 hónapja kb, 3 előrendelés jött be rá amíg ott beszélgettem az eladóval. Szóval, igen Magyarországon is elég jól fogy.
  • narumon
    Azért szerintem magyarországon ez kifejezetten jól fogyott. Persze arányaiban nézve nem sokat változik de magyarországon is elment több ezer ebben biztos vagyok.
  • narumon
    "Na tippelj miért...

1. Kell a lantermet bérelni
    2. Kellenek asztalok / székek
    3. Kell a Switch ugyan úgy
    + 4. Kell net is hogy lehessen játszani."

Hát a világ azon részében ahol szóba jöhet az SC megvásárlása ott van net. Blizzardnál ezzel kalkuláltak, úgy érzem jogosan. Azért elég nehéz pont netmentes helyre szervezni a lan partyt.
  • vasziszdasz
    Vagy shokobant. ^^
  • vasziszdasz
    Volt nemrég hogy 2 nap alatt 1.5 milka eladást csinált az SC2. Ebből hungarisztán kb. 50 db. Ennyire érdekli a Blizzardot is a magyarok nyafogása.
  • vasziszdasz
    Gyakorlatilag a koreai progamerek megszokásai voltak az alapok, nem a többi játékos elvárásai :(
    Mivel az eladások legnagyobb részét ők tették ki, ezért várható volt. Náluk van 2-3 tv ami csak SC meccseket közvetít, az SC májerek ott olyan sztárok mint nálunk a győzike meg az elviszpreszli. Ez van, ott a pénz, tehát oda mennek nyalni.
  • Ry0K3N
    Vagy kibérelsz egy netkávézót -.-"
  • Rotyoka
    Na tippelj miért...

1. Kell a lantermet bérelni
    2. Kellenek asztalok / székek
    3. Kell a Switch ugyan úgy
    + 4. Kell net is hogy lehessen játszani.

Mert azt remélem tudod, hogy az online hájg az nem jelent semmit.
  • Drachon013
    Bocsánatot kérek ezeket nem vettem figyelembe, csak PS3ért és Blizz Cuccokért harapok. Sorry. Egyébként ha mindenki egyetértene nem fórumoznánk :)
  • narumon
    "Oké meg lehet ezt csinálni neten keresztül is úgy hogy mégis 1 lanterembe van x ember, csak sokkal nehezebb és költségesebb "

Miért? Szerintem se nem nehezebb se nem költségesebb.
  • narumon
    "a PS3 igencsak nem lehúzó, mikor én vettem egy normálisabb BluRay mlejátszó többe került."

Arra próbáltam csak rávilágítani, hogy minden erősen szubjektiv. Szerinte fos az SC és nem ér pénzt. Szerintem a Ps3 nem, de ebbe ne menjünk bele ez nem az a forum. A különbség csak annyi, hogy én odaírtam, hogy szerintem ő meg ezt nem tette meg.
  • Rage47
    menj simsezni
  • csuszi
    te csak azzal ne törődj, szép fehérek, lyuk nincs.
    akkor 2-vel jössz;)
    szép napot mentem sc-ézni;)
  • Mike at home
    a coke tönkreteszi a fogaidat
  • csuszi
    tehát 2. ;)
    és ne legyek lusta

"nem oszt nem szoroz, manapság a lan csak arra kell, hogy ne kelljen 8 eredeti a 8 havernak."

" vagy nem az a baj (kétlem hogy a munkahelyeden ne lenne elég a net egy kis sc2-höz), hogy meg kell venni több példányt a munkahelyi sc2-höz?"

felhívnám a figyelmed a TÖBB szóra

szívesen:)
  • csuszi
    vagy inkább funkcionális analfabétizmus esete nem a viccé:)

írtad hogy lan kell. nem értem mire fel. az hogy én azt írtam, hogy kell a 8 eredeti stb. az arra utal, hogy nem elég HOGY TE VESZED MEG EGYEDÜL. nem tudom miért is hitted azt, hogy téged warezozlak le...
    innentől a hsz. többi része elvész a homályban;)

1 coke ide;)
  • Mike at home
    kort nem írtál, azt csak azért írtam, mert ismerem a korosztályunkat
    a vitát azzal indítja, hogy lekisszarozza a másik felet

na jó, egy sör neked
  • Mike at home
    warezolok:

"nagy világ omlott össze benned? vagy nem az a baj (kétlem hogy a munkahelyeden ne lenne elég a net egy kis sc2-höz), hogy meg kell venni több példányt a munkahelyi sc2-höz?" #177

Drachon013 írta nekem:
    "ÉS aztis írtad hogy több cuccból van dupla eredetid a Lan miatt. Csak egyesek nem olvasnak, mert az nehéz :( "

erre a válaszod:
    "nem oszt nem szoroz, manapság a lan csak arra kell, hogy ne kelljen 8 eredeti a 8 havernak."

erre irom, hogy több eredetim van mint neked, erre mi a válasz?

"mondjuk cirka 40-re nem gáz hogy az eredeti game-re, dvd-re és a konfigodra vered?"

ez bizony van rajta sapka, nincs rajta sapka tipikus esete

ez eddig 1 sör :)

• Mike at home
    mennyire lusta vagy :D

• csuszi
    sehol nem írtam kort. idézd. ty.
    és nem írtam warezt sehol neked címezve...ismét idézd. thx again:)
  • Mike at home
    nekem spec a warezt mondtad
    és akorukkal is jöttél, mondom nézd vissza miket irtál
    a sapkát is érteni kéne

nekme nincs bajom a játékkal, nem irtam, hogy szar, olvass vissza
  • csuszi
    akinek nem inge nem veszi magára. bár senkinek nem említettem a korát, a warez pedig a single rinyálóknak szólt.

még mindig fenn áll. mi a bajod a játékkal? minek lan?
  • csuszi
    ez a sapka vicc nem tudom hogy jött ide, de te tudod:)
    pont én kötekednék? aaahhaaahhaa:D
    most rúgjak beléd?
    minek lan?
    mi a baj a játékkal? hadd vesézzem már ki a válaszod, de nem úgy mint Te, hogy mellébeszélek és az örömöm fejezem ki azzal kapcsolatban hogy eddig egy tápigban sem futottunk össze. a sértegetést pedig pláne meghagyom másoknak, én maradok az iróniánál és a lekezelésnél (persze csak miután 21034-szor hallgattam végig a sületlen barmok vagdalkozását tények nélkül). nem, nem vagyok fanboy, részemről egy normális kritika így néz ki:

túl sokat tölt single-ben.
    nem tetszenek az átvezető videók (bár de gustibus non est disputandum)
    kár hogy nem lehet külön állítani a grafikát single-re és multira.

ennyi, igaz ezek tényeken alapulnak, nem úgy mint a remake és a kampány rövid baromságok. nekem ugyan még brutalon mindig nincs kész így 40 óra után, de biztos béna vagyok így diamond ligásan...
  • Mike at home
    egyébként meg ha érdekel miért jöttem a
    - korommal
    - szoftvereim számával
    stb
    akkor kicsit olvass vissza miket irtál csak ebben a témában
    aztán vagy rájössz ügyesen, vagy nem
  • Mike at home
    "de jobb a vga-m, akkor így már egál? "

jaja :)

kezdted volna inkább így, ez a stílus nekem jobban bejön