Darkspore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és még valami ha van mikrofonotok közben skypolhatunk is de tudok szerezni ts3 szerót is ha kell. Ez csak 1 ötlet de nem lenne rossz.
Hát én nem tudom én rajtad kívül 1 magyarral sem találkoztam még de veled is csak egyszer Cutter9500 a nevem ha valakinek lenne kedve játszani esténként fennt vagyok kb. 1/4 9-ig aztán sajnos melo van de hétvégén többet vagyok.
Amúgy érdemes 4 pályát végigvinni egyszerre a mai termésem 4 rare item 😊
Oksa, ingame megtalálsz 😉

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Skynet85
jah mivel álam vizsgára készülök valamint egyik ucsó vizsgámra kell vmi ami nem túl gondolkodtató, eléggé szorakoztató, de még se olyan mint az 1X1 erre tökély ma még nem coopolok de holnap estétõl tolhatjuk 😊

Akkor jól gondoltam, hogy tetszeni fog 😄

Skynet85
CDKeyexpress.com innen, nem a legolcsóbb kb 500 pénzel drágább mint amit még néztem, viszont itt volt paypal, ami nekem fontos. Kb 60 perc mulva volt keyem szal már tolom, és végre vmi ami leköt a torchlight után. 😄

Tatyla
honnan rendelted?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hidd el, jól jártál <#alien>

Ha "közösködni" - ( co-op )van kedved, megtalálsz ingame: Foxxyka néven <#alien>

Skynet85
nah megvettem én is amint megjön a key és lejön a game mehet egy kis hent 😄

Skynet85
hol érdemes megvenni ahol azonnal küldik a serialt és occó és megbízható ?😄

Csinálok este gameplayt co-op-ról 😊

Bizony, baxottul addiktív a játék, és inkább ingame van az ember. Fõleg ha a társaság is jó <#alien>

A csaták után iszonyat eltud telni az idõ, felkészûlni a kövi csatára, közben "építeni" a karikat, venni a cuccokat, upgrade-ket stb... már este is van <#alien>

Van XFire communityje is, jó magyar <#alien>

Xfire DarkSpore Hungarian Community

Van Steam is ( majd kikeresem - ha addig nem írja be a készítõje )

wesker24
Lehet olyan jó játék hogy el vannak vele foglalva ! xD

Föleg a 4-es CO-OP miatt ! xD
BoneDragon
De páran megvették és azok se írnak ide...

wesker24
Azért nem ir ide senki mert még nincs crack a WRZ verzióhoz és még csak kevesen vették meg eredetiben !
BoneDragon
Látom szar lett a game, ha senki se ír ide...

Hol lehet legolcsóbban megvenni a játékot? Letölteni még jobb lenne. Steamen az 50eurot kicsit borsosnak találom érte, thehut meg game.co.uk-n 25 angol font már jobban hangzik.
Abbahagyhatattlan. Késõbb részletezem <#alien>

BoneDragon
Milyen a játék? Valami vélemény?

pxxl

All hail the double x!

Foxxyka néven megtaláltok ingame <#alien>

Najó csak 20 perc volt!

Biztató! <#alien> Jó lesz az a co-op <#alien>

Nekem ma kihozták de ez nevetséges mikor elindítom már egy órája tölt valamit. 😊
Holnaaaap😉 nagy kockulás várható!!!<#eplus2><#eplus2>
Holnap hozzák <#alien><#ticking>

shaba23
tikk-takk, tikk-takk, tikk-takk
ala dio2

Ez havi elõfizetõs vagy 1x megveszed aztán tolhatod (ala. DIo2) ?
Thx
Na már csak 3 nap😉))
lolSL

Zomil
az utolso pálya még mindig a 3-4-es?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

lolSL
újra megy a nyílt beta a steamen

lolSL

Zomil
Kár, h csak a 3-4-es pályáig lehet elmenni a 4-1-es már zárva van 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jeffjohnson
Ebben ez a koncepció

Zomil
Nagy kár 😊

Az a baj, h számomra nem ér a játék 10k Ft-ot...olyan 5-6k körül már meggondolnám 😊
Viszont egész jol hozza a diablos filinget, bár jobban örülnék ha rá lehetne koncentrálni csak 1karakterre 😊

Jeffjohnson
Nem. Viszont az ellenfelek és az obeliskek igen.

Zomil
Még 1 kérdés eszembe jutott:
A pályák random generáltak?

Zomil
köszi 😊
kilépés-belépés után már megadta csak igy most buktam 200pontot...

lolSL
elõzõ betaban néha volt hogy a köv belépés után adta csak meg
kitolja a hõsök statjainak a korlátját (pl a Mind 30 helyett már 35-ig mehet ha olyan testrészt adsz rá, elõtte a 30 fölötti pontok elvesztek)

Zomil
Kiprobáltam a játékot elég érdekes darab 😊
Viszont lenne 1 kérdésem:
Az inventory-ra kattintva megvehetem az elsö upgrade-et az upgrade store-bol névszerint a hero genetic upgrade-et. Rákattintok megveszem, le is vonja a bal oldalrol azt a 200dns pontot, de mintha nem kapnám meg...vagyis még mindig oda van irva alá sárgával, h elérhetö a fejlesztés és megint meg tudom venni...ezt többször meg lehet venni? vagy ez most valami bug? meg amugy mire jo ez? 😄

Gurren
ez a bejelentkezés után van. olyan, mintha nem tudna beléptetni.

lolSL
ea account bejelentkezést

If you have an Nvidia card, go to your Nvidia control panel. Under the program settings for Darkspore, set all options to application controlled.

Gurren
itt most mit kéne látnom? középen megy az az animáció és ennyi 😞

lolSL
BETA a Steamen péntekig (Click here-re kell nyomni a steam telepítése után hogy letöltse)

Jeffjohnson
Thanks to everyone who has participated in the Darkspore beta! We’ve received really positive feedback about the game, as well as some suggestions of things you’d like to see. We’re really close, but in order to make the best game possible, the team has decided to take additional time to incorporate more of your feedback. Darkspore will now be available in NA April 26 and across EU/APAC beginning April 28. The beta will not be available this weekend, but we’re excited to announce that we’ll have more betas where you’ll have a chance to experience new game updates. We’re also planning an open beta for everyone in April, so you can invite any friends to play with you to check out the game and have the opportunity to provide further feedback. Thanks again for your support, and we’ll see you in the game!

Jeffjohnson
"We'll have an update for you tomorrow! (And it's all good 😊 )"

Ma ezzel kapcsolatban lesz bejelentés.

lolSL
Jeffjohnson
"-Skilleket az elsõ pár küldi alatt megkapod onnantól minden lény minden skilljét alkalmazhatod."

1 Hõsnek 6+2 skillje van:

-1 alap minden bal ill. jobb klikknél ezt használod
-2 saját csak ezen a hõsön használható
-1 csapat amit bármelyik hõssel használhatsz feltéve, hogy az adott hõs benne van a squadban
-1 passzív ami nem elnyomható skill és minden hõsnek különbözõ és csak akkor "aktív" ha éppen õt használod pl: csökkenti a bekapott sebzést v.mérgez minden ütésed stb
-1 Overdrive ez is minden hõsnél különbözõ és csak adott hõssel alkalmazható. Ez egy tölthetõ skill minden megölt lény után töltõdik valamennyit miután feltöltõdött használható többnyire nagyon erõs skill de csak pár másodpercig használható utána tölteni kell. Pl: növeli a criticalt ,vagy minden ütés több mérget tesz fel stb.

+2 skill ami a squadban lévõ hõsök csapat skillje.