183
Action-RPG a spore alkotóitól
-
falloutfan #143 helosztok. saját lényt nem is lehet csinálni csak a meglévőket lehet tuningolni vagy mivan ? csak mert akkor egy kicsit sem hasonlít a sima spore ra :S -
#142 Aki ért hozzá elmodaná mire jó az a sok kis szines gömb ami a pályákon esik ill lehet e modosítani vhogy a fegyokat pácélokat vagy ahogy esik úgy pufan ergo nem lehet sehogy sem statot modosítani. -
#141 lol -
Ghosstkiller #140 lol:D -
#139 Azért az röhej, hogy máshol is beszélnek a gamról akik megevették és az első hsz az, hogy ,,ne ferdíts még crack sincs" ez MO :D -
foxxi #138 -
Ghosstkiller #137 Jah és akinek van steamje:
http://steamcommunity.com/groups/darksporehun/ -
Ghosstkiller #136 Hey!
Király game , csak ajánlani tudom!!
Ts3:
ghosst.homeip.net
9987
pass:omfg
Általában online(99%), nem szokott lagzani bár mostanába nem volt használatban. Akit érdekel jöhet fel!
In-game: Ghosstwalker -
#135 Ts jó ötlet, menetközben pötyögni rossz. Én is eténként tolom nappal tanulás van. :S
Ha lesz egy szabad percem összedobok vmi tucat weblapot, csak hogy legyen hol írkálni és kirakok akkor egy public ts szerot. Jó lenne kiahsználni a 4-es coop lehetőséget, akkor van ennek feelingje amikor 4 faj fajra jelmező speckko képeséget tudja pl healer,tank,damage dealer,vazsi. -
foxxi #134 Pedig gyakran fent vagyok. Lehet pont elkerültél. Velem együtt tegnap már 4en voltunk :) -
Gabesz026 #133 Ja és még valami ha van mikrofonotok közben skypolhatunk is de tudok szerezni ts3 szerót is ha kell. Ez csak 1 ötlet de nem lenne rossz. -
Gabesz026 #132 Hát én nem tudom én rajtad kívül 1 magyarral sem találkoztam még de veled is csak egyszer Cutter9500 a nevem ha valakinek lenne kedve játszani esténként fennt vagyok kb. 1/4 9-ig aztán sajnos melo van de hétvégén többet vagyok.
Amúgy érdemes 4 pályát végigvinni egyszerre a mai termésem 4 rare item :) -
foxxi #131 Oksa, ingame megtalálsz ;) -
#130 jah mivel álam vizsgára készülök valamint egyik ucsó vizsgámra kell vmi ami nem túl gondolkodtató, eléggé szorakoztató, de még se olyan mint az 1X1 erre tökély ma még nem coopolok de holnap estétől tolhatjuk :) -
foxxi #129 Akkor jól gondoltam, hogy tetszeni fog :D -
#128 CDKeyexpress.com innen, nem a legolcsóbb kb 500 pénzel drágább mint amit még néztem, viszont itt volt paypal, ami nekem fontos. Kb 60 perc mulva volt keyem szal már tolom, és végre vmi ami leköt a torchlight után. :D -
#127 honnan rendelted? -
foxxi #126 Hidd el, jól jártál
Ha "közösködni" - ( co-op )van kedved, megtalálsz ingame: Foxxyka néven -
#125 nah megvettem én is amint megjön a key és lejön a game mehet egy kis hent :D -
#124 hol érdemes megvenni ahol azonnal küldik a serialt és occó és megbízható ?:D
-
foxxi #123 Csinálok este gameplayt co-op-ról :) -
foxxi #122 Bizony, baxottul addiktív a játék, és inkább ingame van az ember. Főleg ha a társaság is jó
A csaták után iszonyat eltud telni az idő, felkészűlni a kövi csatára, közben "építeni" a karikat, venni a cuccokat, upgrade-ket stb... már este is van
Van XFire communityje is, jó magyar
Xfire DarkSpore Hungarian Community
Van Steam is ( majd kikeresem - ha addig nem írja be a készítője ) -
#121 Lehet olyan jó játék hogy el vannak vele foglalva ! xD
Föleg a 4-es CO-OP miatt ! xD -
#120 De páran megvették és azok se írnak ide... -
#119 Azért nem ir ide senki mert még nincs crack a WRZ verzióhoz és még csak kevesen vették meg eredetiben ! -
#118 Látom szar lett a game, ha senki se ír ide... -
Jowanson #117 Hol lehet legolcsóbban megvenni a játékot? Letölteni még jobb lenne. Steamen az 50eurot kicsit borsosnak találom érte, thehut meg game.co.uk-n 25 angol font már jobban hangzik. -
foxxi #116 Abbahagyhatattlan. Később részletezem -
#115 Milyen a játék? Valami vélemény? -
#114 Off/Warez topik ha kellene :) -
foxxi #113 Foxxyka néven megtaláltok ingame -
Gabesz026 #112 Najó csak 20 perc volt! -
foxxi #111
Biztató! Jó lesz az a co-op -
Gabesz026 #110 Nekem ma kihozták de ez nevetséges mikor elindítom már egy órája tölt valamit. :)
-
Essencia #109 Holnaaaap;) nagy kockulás várható!!! -
foxxi #108 Holnap hozzák -
#107 tikk-takk, tikk-takk, tikk-takk -
foxxi #106 ala dio2 -
kolbaszosfank #105 Ez havi előfizetős vagy 1x megveszed aztán tolhatod (ala. DIo2) ?
Thx -
Essencia #104 Na már csak 3 nap;)))