Darkspore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért van dead space 2 a bannernél?
Na mindegy, csak azt akartam mondani, hogy minden elvárásomat túlteljesítette ez a játék. Eszméletlenül jó. Diablót ide oda veri (most nem a topikjában vagyok).
Parasite Eve 2, best game EVER!
már csak arra kéne rájönnöm, hogyan lehet kártyával venni gamet innen, mert csak paypalt enged -.-
továbbá: kicsit érdekes, hogy a cdkexexpress.com-on 20$ a játék, még steamen 50 euró 😮
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Ráadásúl másik gyerekenk egy másik ügyintézõ kerek perce megírta, hogy fos a kód. Én is írtam, hogy ne raboljuk egymás idejét írja meg hogy fos(leírtam, hogy minden jel erre utal sõt a site admin is ezt feltétezi) mind a ketten jól járunk, de nem, a 3. how to install and unstiall manualt küldi a szerencsétlen...
Jah, amugy remélem még bõvitik a lehetõségeket, bár én igy is jól érzem magam ingame 😄
Ami jót tett neki, fõleg ha figyelembe vesszük a legnagyobb erõsséget a Co-Op játékélményt. Ami baxott jó 😊
http://steamcommunity.com/groups/darksporehun/
Király game , csak ajánlani tudom!!
Ts3:
ghosst.homeip.net
9987
pass:omfg
Általában online(99%), nem szokott lagzani bár mostanába nem volt használatban. Akit érdekel jöhet fel!
In-game: Ghosstwalker
Ha lesz egy szabad percem összedobok vmi tucat weblapot, csak hogy legyen hol írkálni és kirakok akkor egy public ts szerot. Jó lenne kiahsználni a 4-es coop lehetõséget, akkor van ennek feelingje amikor 4 faj fajra jelmezõ speckko képeséget tudja pl healer,tank,damage dealer,vazsi.