Contagion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In space no one can hear you scream.
De biztos jobb lesz, ha kijön a végleges és megkapja a steamworks támogatást.
Parasite Eve 2, best game EVER!
In space no one can hear you scream.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Zombisjátékdömping FUCKYEAH!!!4
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

"Az ingyenes Zombie Panic Half-Life és source mod fejlesztõi egy nagyobb projectbe fogtak a Monochrome LLC cégér alatt. A Source motort használó, független fejlesztésû új játékukban a ZP két ismert karakterét (Eugene és Marcus) viszik tovább, ezúttal hangulatos, jól megírt single playerre számíthatunk, miközben a zombik invázióját próbáljuk túlélni barátunkkal. Nem áll rendelkezésünkre elég töltény és fegyver a feladathoz, így kreatívabb módszerekhez kell folyamodni, hogy az eddig nem látott rémségeket legyõzzük. A Contagion világában a játékhoz írt soundtrack segít majd elmerülni."
Hivatalos weboldal: www.contagion-game.com

Arab money