Contagion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
-75% a steamen, 3,5 euró.

Parasite Eve 2, best game EVER!

denevérember
És hányan lehet játszani egyszerre? Coop-ra gondolok most. + Hogy mûködik a pvp? Milyen játékmódok vannak? Vagy ez egy nyitott világ több játékossal? Egyszerûen nem tudom elképzelni,de egyre jobban érdekel... Lehet benevezek rá én is 😊

In space no one can hear you scream.

Fpocok
http://steamcharts.com/app/238430#7d

De biztos jobb lesz, ha kijön a végleges és megkapja a steamworks támogatást.

denevérember
Hmmm érdekesnek tûnik,de az hogy nem sokan játszák az mit takar?

Fpocok
Még annyi, hogy tetszik ez a telefonos megoldás, amit beleraktak. PvP-ben meg tudod csörgetni a közelben lévõket, így tudni fogod, hol van 😄

Fpocok

Fpocok
Én megvettem, amikor kijött. Kicsit bugos, nem sok minden van benne. Most nem is játszák olyan sokan. Ha kijön a végleges, akkor lesznek modok meg pályák, akkor tuti jó lesz. Azt mondanám, hogy egyelõre nem éri meg az árát.

denevérember
Mi a helyzet a játékkal? Valakinek van tapasztalata?

SötétBarom
Aha..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

FSpofon

Arab money

FSpofon

Arab money

SZilaJMaGGoT
Hát ha a négeren múlik akkor sztem a fehér srác lesz a hõsnõ, a feka nem hiszem, hogy hagyja magát... XD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Rowlend
Hol a hõsnõ? Az mindig kell

GET OVER HERE!

SZilaJMaGGoT
Hol írják, hogy doboz? Szerintem steam-only lesz.

MR ME
<#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Jano
<#wow2> <#gonosz1>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

FSpofon
dobozka

Arab money

SZilaJMaGGoT
Az art alapján igéretes, ha nem cseszik el a gameplay-t akkor végre lesz egy jó (single)zombis játék... 😊

Pistike 007
a vak is aszonta'

MR ME
de

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

SötétBarom
+fav

Zombisjátékdömping FUCKYEAH!!!4

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Gurren
ennyi erõvel a Left4Dead meg egy Killing Floor kopi.

Terensz
Csapatban kell zombikat ölni? Korszakalkotónak hangzik, bár egyedibb lenne, ha 4 fõs és nem pedig 2 fõs túlélõ-csapatunk lenne <#idiota>

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

OrioN the S
szar lesz.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

MR ME
akár még jó is lehet

grebber
Hu ez nagyon várós!

Next PC upgrade: 2022

FSpofon

"Az ingyenes Zombie Panic Half-Life és source mod fejlesztõi egy nagyobb projectbe fogtak a Monochrome LLC cégér alatt. A Source motort használó, független fejlesztésû új játékukban a ZP két ismert karakterét (Eugene és Marcus) viszik tovább, ezúttal hangulatos, jól megírt single playerre számíthatunk, miközben a zombik invázióját próbáljuk túlélni barátunkkal. Nem áll rendelkezésünkre elég töltény és fegyver a feladathoz, így kreatívabb módszerekhez kell folyamodni, hogy az eddig nem látott rémségeket legyõzzük. A Contagion világában a játékhoz írt soundtrack segít majd elmerülni."

Hivatalos weboldal: www.contagion-game.com

Arab money