2091
Bioshock: Infinite
-
#51 CoD-sorozatban azért már láttunk nagyon durván összerakott scriptelt jeleneteket, szóval én elhiszem.
Egyébként én most hallok először a játékról, kb. fél év esett ki a gamer világ nagy történéseiből, eseményeiből.
Az elsőt imádtam, a másodikkal elvoltam egy ideig, csak kevés volt az újdonság.
De ez...ez valami beszaratósan jónak tűnik. Egyébként egy idő után én is azt éreztem mindkét BioShock-játéknál amit Ken Levine mondott a videointerjúban: hiába van sokféle tonik meg plazmid, ha úgyis mindenki csak pofánlődösi az ellenfeleket a shotgunnal, electro bolt vagy incinerate után. Inkább legyen kevesebb plazmid/tonik/fegyver, de azokat kénytelen legyen használni is a játékos. -
#50 -
#49 Pár újítás:
* Lecserélték a teljes AI-rendszert.
* UE3 Animációs rendszer helyére a Natural Motion's 'Morpheme' tech került.
* Az összes FPS engine - CryEngine 3, UE3, id Tech 5 - szilárd és mozdíthatatlan pályákon kóricálásra tervezett. Ezt az Infinite esetében sürgősen el kellett felejteni. Megszületett a "Floating Worlds" tech: tehát a talaj bármikor kieshet a lábad alól.
* Új renderer került a régi helyére az egyedi vizuális megjelenítéshez: Deferred Lighting lett a lelke. Ezt láttátok az Uncharted 2, CryEngine3 és Killzone 2-ben.
* Új hangrendszerük az AudioKinetic's WWise tech lett. 5.1 állítható dynamic range és teljesen dynamic mixing rendszer. Hangterjedési rendszer került be, most már a folyosókon pontosan visszhangzik a hang és a szél is viszi a hangot.
* Multi-Core támogatás. Minél több core, annál jobb. Ennek örül a PS3 és a 360, de főleg a hardkór PC konfig.
HW-ról -
#48 Nemtom ez atomdúrva -
#47 Jaja. Álgameplay videó. Összedobnak mindent egy helyre, hogy jól nézzen ki. Sokkal inkább techdemónak nevezném. -
#46 Na ez jóféle! -
#45 Aztaleborult... ha csak fele ennyire lesz jó a játék, ismét történelmet ír a Bioshock név:) Egyszerűen zseniális... -
#44 ez fullscript gameplay, elsö résznél is ilyenneloperáltak megjelenés elött! messze nem lesz ilyen, nem a grafra gondolok , hanem hogy ez az álgameplay már majdnem filmszerü! meggyőző az tény de pont ez a lényege :) -
#43 xbox gameplay és gyönyörű. Eszméletlen hangulatos. -
#42 Eddig az első két percet néztem meg, de ez valami hihetetlen szép... Lesznek ebben a részben is vizuális orgazmusok bőven... -
#41 10 perc gameplay!!!!!
Ez igen! -
#40 Anyám, ez ismét zseniális lesz:) -
#39 Bioshock gameplay 13:55-nél -
#38 Exkluzív: BioShock Infinite interjú magyar felirattal
Ken Levine, a játék kreatív igazgatója nyilatkozott a 2010-es Gamescom alkalmából - a BioShock Centrum pedig lefordította Nektek! -
#37 Gameplay videó hamarosan! -
#36 3 új kép -
#35 Sztori interjú -
#34 Kötekedj csak [mondta üveges tekintettel, miközben szája széle gonosz mosolyra hajlott] -
#33 Csak a 2-ben volt vonat. Csak hogy kötekedjek. :) -
#32 Ejh, ebbe belegabalyodtam:) Igen, előtte:) -
#31 BS1 előtt játszódik, nem után :) -
#30 Ez jó:) Sok mindent tisztázott. Infinite a BS folytatása lesz, majdnem 50 évvel a BS1 után játszódik az 20. század elején. Egy a kor legmodernebb technologiájával épült városban Kolumbia felett. Ismét görlhánting lesz, tehát meg kell mentenünk Elizabeth-et akár az életünk árán is, mert ő jó fontos:) Vonattal közlekedünk a városrészek között, ahogy eddig is.
A többi info pedig puszta USA történelem. -
#29 Új trailer
Az első csak elemezve. -
#28 2 új kép:
-
#27 Szerintem a BIO előtag a génmanipuláció miatt jött képbe az első bioshock kapcsán. A cím is az Biológiai Sokk. Ez gondolom csak a mesterségesen előállított mutáns szörnyekre vezethető vissza :D Szal ezért BIOShock. -
#26 A Bio gondolom a természetes elemeket takarja, mint a víz, föld,levegő, etc. SZóval nem kifejezetten a vizes részeknek szabad csak ezt a címet adni. Egyszerűen azért adják ezt a címet neki,mert így már hozzáköthető egy játékhoz, és már abból van fogalmunk, hogy mire számíthatunk az új részben. -
gregtom6 #25 Ez egy hülyeség, ezt te is tudod. -
gregtom6 #24 Tuti nem ez fog történni, mivel le van írva a főoldalán is, h semmi köze nincs hozzá.
Csak azért lett ez is BioShock, mert itt is génmanipulációs cuccok lesznek.
És enyhén felháborítónak tartom, h ennek is BioShock nevet adtak, úgy, h semmi köze nem lesz a másik kettő BS-hoz.
A System Shock-ok scifisek voltak, a Bio Shockok vizesek, ennek meg Infinite Shock, v ilyesmi lehetett volna a címe, mert már a Bio-t ellőtték.
Nagy hiba ez a címválasztás, és bosszantó. -
#23 Ja mondjuk lehet, de az is lehet talán, hogy mint a 2-ban a kis picsák így mindent szépnek látnak :D És talán mi is ebben így szépnek láttuk a videón láthatót:P
Vagy pedig simán tényleg szép a videón látható mert nem láttam rajta ronda embert:D -
#22 Szerintem ez a világ ami a trailerben volt gyönyörű, elsővel játszottam az tetszett a második annyira nem érdekelt. -
#21 Vicces, hogy már most kijelentitek azt, hogy semmi köze az eredetihez, már ami a sztorit illeti :)
Aztán ha találkozunk az első rész szereplőivel gyerekként majd nézünk nagyokat :D -
#20 wohoooo..+fav -
#19 Nincs semmi köze szerintem a régi Bioshock-hoz történetileg. Gondolom itt nem adam lesz,hanem vmi más, Big Daddy is csak hasonló,de nem az, csak legyen vmi ami összeköti ezt a frencsájzt. Hasonlóan mint pl Final Fantasykban mindíg van chocobo meg Cid nevű karakter,pedig mindegyik rész teljesen más világban játszódik :) -
bannernak? kezdetlegesnek. -
#17 Ez dúrva nekem bejön:P
És így az adam genyókat a levegőbe tenyésztik vagy mi?:D -
#16 első király volt, a másodikat megvettem, közel sem olyan jó mint az első volt, még végig sem toltam (ha olyan érdekes lenne, már meglenne), a 3-ikat nem fogom megvenni..... -
#15 Azért igazán adhattak volna más nevet is neki. Semmi köze az eredeti történethez. -
#14 Több képek, infók, tréler -
#13 Érdekes ez a Trailer! Azok a rugby labdás léghajó vagy mi a rák az csöppet vicces! -
#12 akarom mondani feldobják a sorozatot :)