2091
Bioshock: Infinite
-
mester1987 #331 -
#330 AMD Never Settle kupon. Prohardveren talán még találsz, de a nagy részét már elkapkodták február vége óta. -
#329 AMD kupon kod! 3-3,5K-ért lehetett szerezni vagy még mindig lehet!
Én a Tomb Raiderrel együtt vettem 7k-ért! -
#328 3k? Mégis hol? -
#327 hát ez tuti nem lesz zsákbamacska:)jaja annyiért meg főleg jó -
#326 Jaja, örülök, hogy sikerült lecsapnom rá 3k-ért:) Egyre kevésbé tűnik zsákbamacskának:) -
Harbinger #325 Először Shepard-nek olvastam. XD
Úgy látom itt is világítorony lesz az elején -
#324 ez egy kibaszott epic játék lesz alig várom ^^ -
#323 -
mester1987 #322 -
Harbinger #321 Szerintem is jó a 2, bár nekem minden tetszik ami BioShock. Maga a z atmoszgéra fantasztikus. A 2 kicsit más stílus, de jó. Ahogy a Minerva's Den is.
Remélem az Infinite is hozza a szintet. -
#320 Pedig a 2 is teljesen jó....kivi leszek erre az újra....:)
Már várom hogy induljon a buli, kulcs megvan, csak teljenek a napok szépen :) -
#319 A második unalmas lett valóban. Azt nekem sem sikerült végigjátszani. Az első része viszont "alapmű":) -
#318 Az első rész után jegeltem a szériát de ez most nagyon jónak tünik. -
#317 Ez kb. olyan volt, mint hogy a FIFA nem fog túltenni a Need for Speed-en. Semmi köze egymáshoz a két játéknak. TR jó játék, de erősen túl van hájpolva. TR egy látványos interaktív film minimális játékélménnyel. Bioshock pedig egy FPS maximálisan ami játékélményre koncentrál és nem arra, hogy a játékos QTE-t nyomogasson minden sz*rnál, meg fél percenként átvezetőket bámuljon.
Ismétlem, a TR egy igen kellemes alkotás, de túlszárnyalni abszolút nem nehéz. Max a saját szűk kategóriáján belül. Bár abban is Alan Wake pl. jobb volt szerintem, de ez már szubjektív. -
#316 össze sem lehet hasonlítani őket, egyébként meg szerintem simán :) -
#315 De kategóriában külön-külön igen,én szerintem! :) -
#314 tomb raideren nem nagyon fog túltenni azért... -
mester1987 #313 Az eddigiek alapján: Game Of The Year! -
#312 -
#311 sajna nállam az 1 se fut,nem is értem mindennel játszottam eddig,tomb raiderrel is,kicsit érdekes:) -
#310 Dark Souls 2 jönne már...:) -
#309 nem PC-n érdekel az természetesen.nem lesz nagyon játszható gép addigra,nekem legalábbis.ha a IV-ből indulunk ki:)ezért van a Konzol -
mester1987 #308 Az még odébb van PC-n. -
#307 jaja várjuk:)
és már azthiszem egy darabig ez lesz.utána a GTA V :) -
#306 Nah hamarosan hamarosan buli van :d -
#305 13 perc gameplay -
Harbinger #304 Gondolom ez elkerülhetetlen volt, de ha olyan jó kis DLC-t hoznak majd ki, mint a Minerva's Den.... -
#303 Érkezik a Season Pass -
#302 -
mester1987 #301 PC Guru előzetes! -
preziosi #300 -
#299 -
Harbinger #298 Közbe ráböktem a steam-re, majd jött egy leírás meg hogy lépjek be Steammel. Ergo maradt a PC DVD logó.
Elég nehéz ez apuzzle, a tizenvalahanyadiknál el is akadtam. :D -
#297 Itt
-
#296 Hol ennyiért köll nekem is...
-
#295 Előrendelve.. 3500Ft-ért:) -
preziosi #294 azt a platformot kell megjelölnöd, amire megrendelted. -
Harbinger #293 Előrendeltem a játékot és a minap meg az Industrial Revolution kódom. Azt kérdezném, hogy bajba vagyok milyen platformot jelöljek be. Van ugye PS3, Xbox360, PC DVd és Steam logó is.
Én P-s vagyok és PC DVD rendeltem elő, de a játék SteamWorks lesz, ergo minden út Rómába vezet. -
mester1987 #292 Ezeket nem idén jelentették be. Csakmert én azt írtam.