2091
Bioshock: Infinite
![10804749371363831955.jpg](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1080474937/10804749371363831955.jpg)
-
de hát itt hal feje van,xd nemár.valami szexit akkor már :DDD -
Bocs, ha találsz előnyösebb képeket, szólj megváltoztatom a képet. :D
Szerintem aranyos, nincs baj az arcával...:) -
Milyen feje van a csajnak. Nem előnyös :D -
No problem, csak neked kizárólagossan:
-
hát jólvan,értem én.de ő nem is ribi :DD -
El felejtettem hogy nem kell elnézést kérned, ez természetes mindenkinek eltérő az izlése... :)
Itt nekem nem tud az élénk szín érvényesülni, valahogy ez a régies -szépia stílust érzem inkább a játék, témához közel. :) -
Nehéz olyan alakot képet, színben, stílusban találni ami összhangban lenne a háttérrel.
Persze rá lehet baszni bármit, de nekem így inkább. :)
Nem minden játékból lehet olyan jót. Nagyban függ a játéktól, és a neten összevadászható képek, képrészletek, stb alapanyagokból.
Itt a fő problémám hogy 1 normális a játékhoz erősen köthető karakter vagy kreatura nincs...
Sajna.
Van sokkal szebb mnkám, de azok a téma miatt szépek, láttad a tegnapit? -
semmi gond, magamnak csináltam, nekem nem hiányzik az a ribi. :D -
Tudsz te ettől jobbat is. -
mondanám hogy nemrossz,de.hol van elisabeth?ez így a-a:) bocsi -
Bioshock Infinite:
-
Harbinger #400 Aha, ez még szebb. -
Amúgy azon gondolkodtam, hogy ez a háromajtós szekrény védi a kiscsajt koncepció valamiféle fétis lehet az Irrationalnél. Songbird nyilván Mr. Bábülsz helyett van ebben a játékban... -
szerintem is,színben illik a bannerbe:) és hát ha még szépíteni akarunk,a szövegdobozba is lehetne rakni egy little bird-t vagy valamit.:) -
mester1987 #397 Háttérnek tökéletes! -
nemrossz,és ez?kép -
Harbinger #395 Háttérnek én ezt ajánlanám. -
inkább még legyen valami háttér.és jó is lesz így:) -
mester1987 #393 +1 (vagy kérjétek meg DarkSectort, tehetséges benne) -
jó lesz,tetszik:) -
Nem hinném. Legtöbbször külön lemezen adják limited vagy collector's editionökhöz. DLC-ként ritkább az ilyesmi. Amúgy meg szerintem lesz belőle vagy flac vagy valami komolyabb mp3 is. Nem az az upscaled kamu. -
Hoz_Hun #390 Király banner!
Így csöcsörészős balkéz nélkül is. :D -
Harbinger #389 Gondoljátok a score is lesz később letölthető DLC-ként? Engem még az izgat WAVE formátumban lesz-e, mint a ME3-nál. Manapság mi a trend?
A banner jó, jobb mint amit én csináltam anno. Igaz, akkor eme art még nem volt. -
...és tényleg -
Először nem tudtam mi nem stimmel ezzel a képpel. Aztán rájöttem, hogy Booker bal kezét elfelejtetted Elizabeth kannáira Photosopolni.
Amúgy jó. -
+1 -
Bannernak?
-
mester1987 #384 lehet picit én mentem messzire, de ez a 3 fejlesztés pénzért...hááát...
Na mindegy. -
Nemtom mire gondolsz, de a DLC-k (legyen szó bármilyen játékról) idővel mindenki számára elérhetőek lesznek a legtöbb játék esetében.
Az extrát az exkluzivitásért fizeti az ember. Van aki csak akkor tudja kiverni, ha neki előbb van meg valami mint a másiknak.
Ha meg ingame real money vásárlásra gondolsz, az nem lesz még egy jó ideig pc-n. Mókás is lenne. És most nem a Diablo 3 féle RMAH-ra gondolok, hanem a " megkapod a játékot "ingyen", de vegyél goldot/energy packet hogy játszani tudjál" c. lehúzásokra. PC-n ez nem működőképes szerintem. -
betegség -
és tényleg...szerencsére még idöbe vagyok a változtatáshoz. -
hihetlen ez a játék:) wááááá.annyira tetszik^^ -
mester1987 #379 ...vagy már létezik a mikrotranzakció régóta több letölthető DLC-vel?! -
mester1987 #378 Mi a frásznak Upgrade Pack DLC formában?
Be akarják vonzani a mikrotranzakciót is állítom!!!
Mivel 3 vigort ad, szóval 3 új fejlesztés/képességnek felel meg. -
Creating Elizabeth: The Women That Brought Her To Life -
Szerintem gépigénnyel nem lesz gond, legalábbis merem remélni. -
Szerintem a kenyérpirítón is jól fog futni. SWAT 4-ből és a Bioshockból kiindulva. -
Harbinger #374 Annyiért vinném, vagy lehet aPremiumot viszem is, de 28k...
Egyébként dual-core-on és egy GT 440-en azért aránylag jól fog futni? Bár 8600 GT-vel se volt olyan Unreal3 játék, ami nem ment volna. -
Hát nemtom...ha arra gondolok, hogy tavaly májusban 15k-ért vettem a premier napján Diablo 3-at, amihez extraként csak az Error 37-et adták...akkor ez számomra nem tűnik olyan rossz vételnek. -
Muszáj leállni.Mindig megfogadom ,hogy nem költök már játékra ,de sosem tudom megállni.
Tavaly is 160k-t költöttem játékra idén is már 40K-nál tartok :(
Azért az a nem semmi hogy már elég régóta nem töltöttem le warezt pc-re ami vicces :D
(Konzolra persze azért még kalózkodok rendesen)