2091
Bioshock: Infinite

10804749371363831955.jpg
  • mester1987
    Jaja az meg a másik, hogy van a 15 ezres én meg 9000-el számoltam és azt számítottam át dollárba.
  • Shep
    Számítani azt lehet, de mivel rengeteg előrendelő akció van és csak úgy tolják mellé az ingyen játékokat én gyanítom ,hogy nem igazán van túl sok előrendelő.
  • wedge31
    Vazze, ezt a számot nagyon nehéz elhinni.
  • mester1987
    *Ha csak itt nálunk.
  • mester1987
    Elírtam, az csak 36 millió dollárba xD
  • mester1987
    Ha 1 millió forintba számolva már az azt hiszem 4xese :D
  • Cumshot
    Az meleg, nagyjából a Diablo 3 és a GTA IV fejlesztési költsége együtt.
    Biztos számítanak egy jó 8-10 millió eladott példányra.
  • mester1987
    Drága mulatság a BioShock: Infinite :O
  • grebber
    Azok a lehúzós népek akik megvettek a pakkot és kb a tripláját akarták visszaszerezni.
  • HeadHunter86
    Akárhogy is nézem 1000HUF / Bioshock 1 vagy 2 ára. Ami a te 500 Ft-odnak a 4x-ese.
    És ezekből sincs már, drágábban persze találtam.
  • HeadHunter86
    Lehet találtam is olcsó Bioshock 1-2-t.
    POSTA? Minek az STEAM kulcsokról beszélgetünk. Nem kell nekem a doboz. Dobozos játékot már csak Collector's Edition-öst veszek, többi STEAM.
  • mester1987
    De hanem Pesti vagy akkor csak postával tudod megoldani javaráészt, az úgy meg néha drágábba vevőnek, mint az egész játék (pl. ha régebbi) :D
  • grebber
    Most nem állok le neked harvearaprón keresgélni.

Én is tavaly év végén 500ft-ért adogattam ezeket mert a 2K pakkok fillérekért voltak.
  • HeadHunter86
    Ki mondta, hogy én el akarnám adni a mellé kapott játékokat? Pont hogy érdekel mind a három. Később be is fogom szerezni őket. Ha tudsz nekem ezekre linket adni alig várom. Bio 1-2-t egy ezresért most megveszem, ha STEAM-es persze.
  • HeadHunter86
    GMG-s pont ugyanannyi, ha nem több kicsivel mint amit én mutattam. Csak rosszul írtam a linket, mert nem az EUR-os árat kell nézni, hanem a GBP-set. Amivel már jóval olcsóbb.
  • HeadHunter86
    Bocs, a co.uk-s oldalt nézd. Ott 10.600-ra jön ki összesen, amiből 3k-t coinba visszakapsz.
    Kuponost veszek végül én is.
    De XCOM és régi Bio-k miatt elég csábító.
  • Hoz_Hun
    De hát ez tök jó kép!! A jelenlegi banner nekem is tetszik, de attól ez is frankón néz ki.
  • Seth
    Profi Megérte a több ezer órás Paint gyakorlás
  • drop
    ez nagyon jó let
  • DarkSector
    Napi troll.
  • Cumshot
    Ha már mindenki bannert készít, gondoltam én is postolom a saját munkámat.
    Nem vagyok még túl jó Photoshoppal, de azért láthatóan sokat fejlődtem már a korábbi munkáimhoz képest.
    WEhh...na megyek aludni, berugtam.

• Cumshot
    Jeebus, volt egy osztálytársam kb. 20 éve, neki volt ilyen buta feje szegénynek...
  • mester1987
    #424 #425: Elég faszák lettek.
  • Harbinger
    Messze nem. Akkor már inkább a GMG-s vagy a Konzol Szervíz.
  • grebber
    Szerintem közel se!

15xxx Ft-ért megkapod a játékot!
    4xxx-et vissza kapsz coinokba
    Amit adnak mellé játékokat Bio 1-2 1000ft meg az xcomot-ot eltudod adni 3k-ért (ha vannak hülyék még akkor esetleg többért)

Tehát így is 7000ftba kerül a game! Sok érte!

3500Ft-os kuponnál nincs jobb vétel!
  • HeadHunter86
    Egyik legjobb akció!
  • DarkSector
    610x155 egészen pontosan, de ezt majd beméretezi (mármint azt a 620-as képet) elvileg amikor berakod...

ez a pontos méret:

• wedge31
    620x200

• Myselor
    raktam be háttért szerintem az jó.szövegdobozt is csinálunk,valami halványat persze,csak valaki mondja meg a méretét:)
  • kill3r21
    Srácok, béna vagyok vagy miért nem találok ps3 gameplay videókat? már bőven kellene lennie nem?
  • DarkSector
    Összébb húztam. :D

• DarkSector
    Nem kell cserélni banner-t, magam szórakoztatására csináltam...:D
  • jarlaxxe
    A mostaninál jobb banner nem kell, szvsz, inkább valami háttér kellene mellé.
  • DarkSector
    UUUU pedig VADÁLLAT az a kocsi, nagyon keményen néz ki szerintem. :)
    és megpróbáltam 3D-síteni kicsit, és amolyan mozgóvá tenni. :D
  • Shep
    A botox utóhatása :D
  • Shep
    Persze, az jó is, az mondjuk más kérdés, hogy nekem maga a kocsi nem jön be de a banner ettől még jó.
  • DarkSector
    Tudom, én sem magamra írtam, hanem hogy a csaj aranyos, nekem nem tűnik bénának...:P
    Na látod az lehet, de én ahonnan kivágtam ez az arány volt.
  • Fpocok
    Igazából az a baj, hogy szét van nyújtva. Nézd meg bannert, ugyanaz a kép, de sokkal vékonyabb az arca.
  • Fpocok
    Nem téged fikáztalak ezzel... de tényleg elég gáz itt :D
  • DarkSector
    Mutass valami használhatót, amiből ki tudok vágni, vagy kisebb változtatásokkal beintegrálni ebbe az alap képbe.:)