2091
Bioshock: Infinite
-
mester1987 #451 Jaja az meg a másik, hogy van a 15 ezres én meg 9000-el számoltam és azt számítottam át dollárba. -
#450 Számítani azt lehet, de mivel rengeteg előrendelő akció van és csak úgy tolják mellé az ingyen játékokat én gyanítom ,hogy nem igazán van túl sok előrendelő. -
#449 Vazze, ezt a számot nagyon nehéz elhinni. -
mester1987 #448 *Ha csak itt nálunk. -
mester1987 #447 Elírtam, az csak 36 millió dollárba xD -
mester1987 #446 Ha 1 millió forintba számolva már az azt hiszem 4xese :D -
#445 Az meleg, nagyjából a Diablo 3 és a GTA IV fejlesztési költsége együtt.
Biztos számítanak egy jó 8-10 millió eladott példányra. -
mester1987 #444 Drága mulatság a BioShock: Infinite :O -
#443 Azok a lehúzós népek akik megvettek a pakkot és kb a tripláját akarták visszaszerezni.
-
#442 Akárhogy is nézem 1000HUF / Bioshock 1 vagy 2 ára. Ami a te 500 Ft-odnak a 4x-ese.
És ezekből sincs már, drágábban persze találtam. -
#441 Lehet találtam is olcsó Bioshock 1-2-t.
POSTA? Minek az STEAM kulcsokról beszélgetünk. Nem kell nekem a doboz. Dobozos játékot már csak Collector's Edition-öst veszek, többi STEAM. -
mester1987 #440 De hanem Pesti vagy akkor csak postával tudod megoldani javaráészt, az úgy meg néha drágábba vevőnek, mint az egész játék (pl. ha régebbi) :D -
#439 Most nem állok le neked harvearaprón keresgélni.
Én is tavaly év végén 500ft-ért adogattam ezeket mert a 2K pakkok fillérekért voltak. -
#438 Ki mondta, hogy én el akarnám adni a mellé kapott játékokat? Pont hogy érdekel mind a három. Később be is fogom szerezni őket. Ha tudsz nekem ezekre linket adni alig várom. Bio 1-2-t egy ezresért most megveszem, ha STEAM-es persze. -
#437 GMG-s pont ugyanannyi, ha nem több kicsivel mint amit én mutattam. Csak rosszul írtam a linket, mert nem az EUR-os árat kell nézni, hanem a GBP-set. Amivel már jóval olcsóbb. -
#436 Bocs, a co.uk-s oldalt nézd. Ott 10.600-ra jön ki összesen, amiből 3k-t coinba visszakapsz.
Kuponost veszek végül én is.
De XCOM és régi Bio-k miatt elég csábító. -
Hoz_Hun #435 De hát ez tök jó kép!! A jelenlegi banner nekem is tetszik, de attól ez is frankón néz ki. -
#434 Profi Megérte a több ezer órás Paint gyakorlás -
#433 ez nagyon jó let -
#432 Napi troll. -
#431 Ha már mindenki bannert készít, gondoltam én is postolom a saját munkámat.
Nem vagyok még túl jó Photoshoppal, de azért láthatóan sokat fejlődtem már a korábbi munkáimhoz képest.
WEhh...na megyek aludni, berugtam.
-
#430 Jeebus, volt egy osztálytársam kb. 20 éve, neki volt ilyen buta feje szegénynek... -
mester1987 #429 #424 #425: Elég faszák lettek. -
Harbinger #428 Messze nem. Akkor már inkább a GMG-s vagy a Konzol Szervíz. -
#427 Szerintem közel se!
15xxx Ft-ért megkapod a játékot!
4xxx-et vissza kapsz coinokba
Amit adnak mellé játékokat Bio 1-2 1000ft meg az xcomot-ot eltudod adni 3k-ért (ha vannak hülyék még akkor esetleg többért)
Tehát így is 7000ftba kerül a game! Sok érte!
3500Ft-os kuponnál nincs jobb vétel! -
#426 Egyik legjobb akció! -
#425 610x155 egészen pontosan, de ezt majd beméretezi (mármint azt a 620-as képet) elvileg amikor berakod...
ez a pontos méret:
-
#424 620x200
-
#423 raktam be háttért szerintem az jó.szövegdobozt is csinálunk,valami halványat persze,csak valaki mondja meg a méretét:) -
#422 Srácok, béna vagyok vagy miért nem találok ps3 gameplay videókat? már bőven kellene lennie nem? -
#421 Összébb húztam. :D
-
#420 Nem kell cserélni banner-t, magam szórakoztatására csináltam...:D -
#419 A mostaninál jobb banner nem kell, szvsz, inkább valami háttér kellene mellé. -
#418 UUUU pedig VADÁLLAT az a kocsi, nagyon keményen néz ki szerintem. :)
és megpróbáltam 3D-síteni kicsit, és amolyan mozgóvá tenni. :D -
#417 A botox utóhatása :D -
#416 Persze, az jó is, az mondjuk más kérdés, hogy nekem maga a kocsi nem jön be de a banner ettől még jó. -
#415 Tudom, én sem magamra írtam, hanem hogy a csaj aranyos, nekem nem tűnik bénának...:P
Na látod az lehet, de én ahonnan kivágtam ez az arány volt. -
#414 Igazából az a baj, hogy szét van nyújtva. Nézd meg bannert, ugyanaz a kép, de sokkal vékonyabb az arca. -
#413 Nem téged fikáztalak ezzel... de tényleg elég gáz itt :D -
#412 Mutass valami használhatót, amiből ki tudok vágni, vagy kisebb változtatásokkal beintegrálni ebbe az alap képbe.:)