Bioshock: Infinite

← ElőzőOldal 42 / 42

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
MerlinW
Anyám, ez ismét zseniális lesz😊

[merlinw.org]

foxpal
grebber
Exkluzív: BioShock Infinite interjú magyar felirattal

Ken Levine, a játék kreatív igazgatója nyilatkozott a 2010-es Gamescom alkalmából - a BioShock Centrum pedig lefordította Nektek!

Next PC upgrade: 2022

grebber

Prince23
Prince23
MerlinW
Kötekedj csak

[merlinw.org]

Evin
Csak a 2-ben volt vonat. Csak hogy kötekedjek. 😊

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

MerlinW
Ejh, ebbe belegabalyodtam😊 Igen, elõtte😊

[merlinw.org]

Atkamon
BS1 elõtt játszódik, nem után 😊

MerlinW
Ez jó😊 Sok mindent tisztázott. Infinite a BS folytatása lesz, majdnem 50 évvel a BS1 után játszódik az 20. század elején. Egy a kor legmodernebb technologiájával épült városban Kolumbia felett. Ismét görlhánting lesz, tehát meg kell mentenünk Elizabeth-et akár az életünk árán is, mert õ jó fontos😊 Vonattal közlekedünk a városrészek között, ahogy eddig is.

A többi info pedig puszta USA történelem.

[merlinw.org]

zzeN
Új trailer
Az elsõ csak elemezve.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

zzeN
2 új kép:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

HöfEE
Szerintem a BIO elõtag a génmanipuláció miatt jött képbe az elsõ bioshock kapcsán. A cím is az Biológiai Sokk. Ez gondolom csak a mesterségesen elõállított mutáns szörnyekre vezethetõ vissza 😄 Szal ezért BIOShock.

Seth
A Bio gondolom a természetes elemeket takarja, mint a víz, föld,levegõ, etc. SZóval nem kifejezetten a vizes részeknek szabad csak ezt a címet adni. Egyszerûen azért adják ezt a címet neki,mert így már hozzáköthetõ egy játékhoz, és már abból van fogalmunk, hogy mire számíthatunk az új részben.

PSN ID.: Beegabor

Ez egy hülyeség, ezt te is tudod.

Tuti nem ez fog történni, mivel le van írva a fõoldalán is, h semmi köze nincs hozzá.
Csak azért lett ez is BioShock, mert itt is génmanipulációs cuccok lesznek.
És enyhén felháborítónak tartom, h ennek is BioShock nevet adtak, úgy, h semmi köze nem lesz a másik kettõ BS-hoz.
A System Shock-ok scifisek voltak, a Bio Shockok vizesek, ennek meg Infinite Shock, v ilyesmi lehetett volna a címe, mert már a Bio-t ellõtték.
Nagy hiba ez a címválasztás, és bosszantó.

foxpal
Ja mondjuk lehet, de az is lehet talán, hogy mint a 2-ban a kis picsák így mindent szépnek látnak 😄 És talán mi is ebben így szépnek láttuk a videón láthatót😛
Vagy pedig simán tényleg szép a videón látható mert nem láttam rajta ronda embert😄

ronihun
Szerintem ez a világ ami a trailerben volt gyönyörû, elsõvel játszottam az tetszett a második annyira nem érdekelt.

...

Neogan
Vicces, hogy már most kijelentitek azt, hogy semmi köze az eredetihez, már ami a sztorit illeti 😊

Aztán ha találkozunk az elsõ rész szereplõivel gyerekként majd nézünk nagyokat 😄

One man\'s hero, is another man\'s demon...

nan76
wohoooo..+fav

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Seth
Nincs semmi köze szerintem a régi Bioshock-hoz történetileg. Gondolom itt nem adam lesz,hanem vmi más, Big Daddy is csak hasonló,de nem az, csak legyen vmi ami összeköti ezt a frencsájzt. Hasonlóan mint pl Final Fantasykban mindíg van chocobo meg Cid nevû karakter,pedig mindegyik rész teljesen más világban játszódik 😊

Prince23

bannernak? kezdetlegesnek.

foxpal
Ez dúrva nekem bejön😛
És így az adam genyókat a levegõbe tenyésztik vagy mi?😄

Frank99
elsõ király volt, a másodikat megvettem, közel sem olyan jó mint az elsõ volt, még végig sem toltam (ha olyan érdekes lenne, már meglenne), a 3-ikat nem fogom megvenni.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

gman906
Azért igazán adhattak volna más nevet is neki. Semmi köze az eredeti történethez.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Prince23
grebber
Érdekes ez a Trailer! Azok a rugby labdás léghajó vagy mi a rák az csöppet vicces!

balee4
akarom mondani feldobják a sorozatot 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Hmm a trailer alapján állat lesz ez, örülök, hogy nem feldobják a sorozatot, gáz lett volna 3x is a víz alatt nyomulni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Az ötlet nem rossz, a történet viszont elég klisés.

Victor1103
Szerintem nem gáz mert a Bioshock név legalább valamilyen mértékû garancia a minõségre a sok szar mellett. Grafikával nem lesz gond, a játékmenet ha ugyan az marad mint eddig akkor hibátlan és már csak egy éppkézláb történetet kell kitalálni mellé. Részemrõl várós.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Tinman
Hát ez így leírva kegyetlen gáz. Gyakorlatilag 2. rész a levegõben.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bertino
az elsõ rész egész metál volt.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

BoneDragon
Már a 2. része se volt az igazi... De szerintem ez sem lesz "eget rengetõ", vagy mégis?!<#pardon1>

bertino
<#fejvakaras>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

FSpofon
mehh

Arab money

Seth
Kell egy kis változatosság.

-Te, unom már a vizet, hova költöztessük Rapture-t ?
.
.
.
-A LEVEGÕBE, FEL AZ ÉGBE !
.
.
.
-Oké

davidka003
Jó lesz csak ne ez lenne a neve, mert ez nagyon gáz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

zzeN
"A játék a Bioshock eredeti történetén alapul. 1912-t írunk és a víz alól ezúttal az egekben kell helyt álnunk. A Columbia nevû lebegõ városban kell kolbászolnunk Booker DeWitt nevû egykori Pinkerton ügynökkel. Feladatunk, hogy kiszabadítsunk egy Elizabeth nevû fiatal leányzót, aki gyerekkora óta a Columbian raboskodik. Booker összemelegedik a leányzóval és felturbózza a képességeit, hogy közösen elmeneküljenek a zuhanó városból. DeWitt-tel számos csatát kell vívnunk égen és földön egyaránt."
Forrás: HW

Mindhárom platformra jön természetesen.

Trailer: itt
1 kép:

A sok víz után... érdekes lesz<#szomoru1>.

← ElőzőOldal 42 / 42