12
-
#12 Lom... -
kalapos01 #11 Csak szerintem az egyik leggázabb dolog, ha valaki műsorok címét elferdíti és így próbál vicceskedni meg trágárkodni. Dedó ezerrel. -
barcames #10 világsztárt????? az kell nekünk ilyen bikcsunájos fasz:@ -
#9 Mégegy szemét műsor a hullóCsillag születik és a MegaSZAR után, de mégegy ok hogy ne nézzem a retek klubbot meg a tetű2-t. -
bmw #8 Megint egy nagy szardarab musor...
Sok agymosott meg nezi.... -
Zolthen #7 Kell, mint szar a zsebbe. Amúgy szerintem a kábeltévé tulajok dobják össze az ilyen marhaságokra a lóvét, hogy az ember előfizetni kényszerüljön más csatornákra -
Kemuri #6 Lehet, hogy tehetségeket keresnek, de szerintem teljesen celebként tálalják őket, és többnyire bulvárhírekben foglalkoznak velük. Legalábbis én így látom. De ami engem szerintem el fog tántorítani attól, hogy nézzem az a 2 műsorvezető, de főleg Sebestyén Balázs. Lehet bennem van a hiba, de sokszor ha olyan kvalitású emberek ülnek a zsűriben vagy a műsorvezetői szerepben, már csak az ő hozzáfűzött kommentjeikért is megnézek néha egy - egy ilyen műsort. Per pillanat a Viasat 3-as "Cég Hangja" ami tetszik. -
winnie #5 olvastam, hogy lesznek celebes műsorok is, nem csak olyanok, ahol ismeretlenek szerepelnek és tehetségeket keresnek, szóval mindenki megkapja, amire vágyik. -
VvD #4 Siralmas és nevetséges, hogy ilyenek mennek a tv-ben. :P -
bippo #3 Mert ha így hívod, jobban harap rá a nép. -
#2 és ez mitől szuperprodukció ? -
Mat666 #1 Még egy ok hogy az ember ne nézze őket.