Már augusztus végén elindul az RTL Klub szuperprodukciója
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak szerintem az egyik leggázabb dolog, ha valaki mûsorok címét elferdíti és így próbál vicceskedni meg trágárkodni. Dedó ezerrel.
világsztárt????? az kell nekünk ilyen bikcsunájos fasz:@
Mégegy szemét mûsor a hullóCsillag születik és a MegaSZAR után, de mégegy ok hogy ne nézzem a retek klubbot meg a tetû2-t.
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Megint egy nagy szardarab musor...
Sok agymosott meg nezi....
Sok agymosott meg nezi....
Kell, mint szar a zsebbe. Amúgy szerintem a kábeltévé tulajok dobják össze az ilyen marhaságokra a lóvét, hogy az ember elõfizetni kényszerüljön más csatornákra <#action>#action>
Lehet, hogy tehetségeket keresnek, de szerintem teljesen celebként tálalják õket, és többnyire bulvárhírekben foglalkoznak velük. Legalábbis én így látom. De ami engem szerintem el fog tántorítani attól, hogy nézzem az a 2 mûsorvezetõ, de fõleg Sebestyén Balázs. Lehet bennem van a hiba, de sokszor ha olyan kvalitású emberek ülnek a zsûriben vagy a mûsorvezetõi szerepben, már csak az õ hozzáfûzött kommentjeikért is megnézek néha egy - egy ilyen mûsort. Per pillanat a Viasat 3-as "Cég Hangja" ami tetszik.
olvastam, hogy lesznek celebes mûsorok is, nem csak olyanok, ahol ismeretlenek szerepelnek és tehetségeket keresnek, szóval mindenki megkapja, amire vágyik.
Siralmas és nevetséges, hogy ilyenek mennek a tv-ben. 😛
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Mert ha így hívod, jobban harap rá a nép.
Még egy ok hogy az ember ne nézze õket.