12
-
bmw #12 Azert sok sallang duma van benne azt nem kellett volna bele tenni, de azert nem rossz... -
#11 Jó ez, nekem legalábbis tetszik. Ráadásul pont jókor jött a nyári sci-fi sorozat mentes uborkaszezonban. -
bmw #10 Pedig kellene ilyesnmi tudomanyos scifik, is nem csak olyan latvany akarmik.... -
vg #9 Megnéztem az első részt, és azt kell, hogy mondjam, ezt nem az angoloknak kellett volna megcsinálni. Ők(akárcsak mi) nem tudnak filmeket készíteni, pedig ez egy érdekes történet lenne. -
DeviloftheHell #8 második rész végére az a furcsa érzetem támadt mintha ezt láttam volna már évekkel ez elött -
#7 Ha már víz és izgalmas dolgokat akarnak, akkor én mondjuk a Kurszk legénységének utolsó óráiból csinálnék sorozatot. Asszem ma van az évfordulója.
RIP
Az a baj talán, hogy a tengeralattjárós sztorik nem elég félelmetesek, pedig azért a víz az úr, de ezt általában nem mutatják be elég átérezhetően. -
#6 Mit vártak, meleg hógolyót? Úristen!
-
DeviloftheHell #5 5 részes? :S -
Zsolt1980 #4 "...tovább apadt..."
Az első rész után a második epizód...
Uuuhhh!
Viktor, az nem tud apadni tovább, csak elkezdeni apadni.Ami egyébként természetszerű.Általában a legtöbb sorozat mindenhol a világon, akár külföldi, akár hazai, szinte rögtön a első-második résztől kezdve egyre kevesebb nézőt tudhat magáénak. -
Ender Wiggin #3 Inkább a SeaQuest-re emlékeztet. Csak emez inkább tudományos, amaz meg gagyisztikus volt. Hiába no, ha egy sci-fi tényleg komoly akar lenni, akkor nem kell az embereknek. Csak az Lost-féle agysejt pusztítás... -
#2 Nekem tetszett az első rész... Remélem nem kasza -
pokolfiu #1 pedig egész érdekesnek tűnik...