Nem sikeres a mélytengeri scifi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azert sok sallang duma van benne azt nem kellett volna bele tenni, de azert nem rossz...
cylonflatus
Jó ez, nekem legalábbis tetszik. Ráadásul pont jókor jött a nyári sci-fi sorozat mentes uborkaszezonban.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Pedig kellene ilyesnmi tudomanyos scifik, is nem csak olyan latvany akarmik....
Megnéztem az elsõ részt, és azt kell, hogy mondjam, ezt nem az angoloknak kellett volna megcsinálni. Õk(akárcsak mi) nem tudnak filmeket készíteni, pedig ez egy érdekes történet lenne.
második rész végére az a furcsa érzetem támadt mintha ezt láttam volna már évekkel ez elött

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

NEXUS6
Ha már víz és izgalmas dolgokat akarnak, akkor én mondjuk a Kurszk legénységének utolsó óráiból csinálnék sorozatot. Asszem ma van az évfordulója.
RIP

Az a baj talán, hogy a tengeralattjárós sztorik nem elég félelmetesek, pedig azért a víz az úr, de ezt általában nem mutatják be elég átérezhetõen.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

IMYke2.0.0.0
Mit vártak, meleg hógolyót? Úristen!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

"...tovább apadt..."

Az elsõ rész után a második epizód...
Uuuhhh!
Viktor, az nem tud apadni tovább, csak elkezdeni apadni.Ami egyébként természetszerû.Általában a legtöbb sorozat mindenhol a világon, akár külföldi, akár hazai, szinte rögtön a elsõ-második résztõl kezdve egyre kevesebb nézõt tudhat magáénak.
Inkább a SeaQuest-re emlékeztet. Csak emez inkább tudományos, amaz meg gagyisztikus volt. Hiába no, ha egy sci-fi tényleg komoly akar lenni, akkor nem kell az embereknek. Csak az Lost-féle agysejt pusztítás...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Khabbas
Nekem tetszett az elsõ rész... Remélem nem kasza

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

pedig egész érdekesnek tûnik...