Szekeres Viktor

Nem sikeres a mélytengeri scifi

Nem túl jók a kilátásai a második évadra a The Deep című angol scifisorozatnak, ugyanis a premier mindössze 5 milliós nézőtábora a második részre tovább apadt. Ráadásul a kritikák sem magasztalják az égbe a szériát.

A BBC a múlt héten indította el a The Deep című mélytengeri scifisorozatát, melyről a nézőnek azon nyomban A mélység titka című James Cameron-film jutott eszébe. Ennek ellenére, vagy talán éppen ezért, a széria premierje csak nem túl acélos 5 milliós nézőszámot hozott, mely a második részre tovább apadt félmillióval. (Összehasonlításképp például a minap folytatásra "ítélt" Sherlock 7 milliós táborral büszkélkedhet.)


A Goran Visnjic, James Nesbitt és Minnie Driver főszereplésével készült The Deep története egy kutató tengeralattjáró legénységéről szól, akik valami szörnyűségre bukkannak az Északi-sark menti tengerekben, több száz méterrel a víz felszíne alatt. Az első évad öt epizódból áll.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #12
    Azert sok sallang duma van benne azt nem kellett volna bele tenni, de azert nem rossz...
  • cylonflatus #11
    Jó ez, nekem legalábbis tetszik. Ráadásul pont jókor jött a nyári sci-fi sorozat mentes uborkaszezonban.
  • bmw #10
    Pedig kellene ilyesnmi tudomanyos scifik, is nem csak olyan latvany akarmik....
  • vg #9
    Megnéztem az első részt, és azt kell, hogy mondjam, ezt nem az angoloknak kellett volna megcsinálni. Ők(akárcsak mi) nem tudnak filmeket készíteni, pedig ez egy érdekes történet lenne.
  • DeviloftheHell #8
    második rész végére az a furcsa érzetem támadt mintha ezt láttam volna már évekkel ez elött
  • NEXUS6 #7
    Ha már víz és izgalmas dolgokat akarnak, akkor én mondjuk a Kurszk legénységének utolsó óráiból csinálnék sorozatot. Asszem ma van az évfordulója.
    RIP

    Az a baj talán, hogy a tengeralattjárós sztorik nem elég félelmetesek, pedig azért a víz az úr, de ezt általában nem mutatják be elég átérezhetően.
  • IMYke2.0.0.0 #6
    Mit vártak, meleg hógolyót? Úristen!
  • DeviloftheHell #5
    5 részes? :S
  • Zsolt1980 #4
    "...tovább apadt..."

    Az első rész után a második epizód...
    Uuuhhh!
    Viktor, az nem tud apadni tovább, csak elkezdeni apadni.Ami egyébként természetszerű.Általában a legtöbb sorozat mindenhol a világon, akár külföldi, akár hazai, szinte rögtön a első-második résztől kezdve egyre kevesebb nézőt tudhat magáénak.
  • Ender Wiggin #3
    Inkább a SeaQuest-re emlékeztet. Csak emez inkább tudományos, amaz meg gagyisztikus volt. Hiába no, ha egy sci-fi tényleg komoly akar lenni, akkor nem kell az embereknek. Csak az Lost-féle agysejt pusztítás...