14
-
kukacos #14 Megnéztem, semmi köze a D9-hez, vagy ha igen, akkor a Keresztapát a Derrickről koppintották, mert mindkettő bűnözős. A film jó, tényleg üdítő, hogy a klasszikus inváziós alaptémához végre elkezdtek új módokon hozzányúlni. Azt mondjuk kétlem, hogy 15k $-ból hozták ki. Csak a forgatás idejére négy ember fizetése és repjegye több kéne legyen, a számítógépes munkálatok idejéről nem is beszélve. Legfeljebb, ha feltesszük, hogy mindenki ingyé' dolgozott a projekten. -
Zsolt1980 #13 A District 9 egy nagyszerű film volt, nekem is nagyon tetszett.Klassz film volt tényleg.Talán ezt is megnézem majd moziban...
Amúgy tény, hogy a legtöbb film hasonlít számtalan másik filmekre, akkor minek kell felkapni a vízet a lentin?
Bah! -
bippo #12 Amikor kijött az Eli's Book, akkor mindenki a The Road-ot emlegette. Akkor is lehetett volna ilyen postokat írni, mint a tiéd, hogy "Mitől emlékeztetne ez a The Roadra? Mert posztapokaliptikus világ? Vagy mert vándorol a főhős?".
Ettől még nem változtat a tényen, hogy az emberek egy része arra asszociál.
(Ugyanúgy, most kijött a MafiaII demó, mindenki egyből GTA4-et hajtogat. Köze nincs egymáshoz a két játéknak, mégis bizonyos paraméterek, részletek, hangulat, akármi miatt arra asszociálnak az emberek. Ezt vagy elfogadod vagy nem.) -
bippo #11 1. vegyél vissza.
2. másokat is= cikkíró + eddigi hozzászólók + idézek a cikkből is:
"A független filmes jelleg és a téma sokaknak a District 9 jut eszébe a Monsters-ről, az IMDB eddigi három olvasói kritikája is megemlíti Neill Blomkamp filmjét, ". Ezekre utaltam.
3. "2010-ben minden film emlékeztet valami másra" - ezt Te mondtad, mégis megkérdőjelezed, ha valaki a D9-re asszociál. Következetes...
4. Többen is leírták, őket miért emlékezteti a D9-re.
Ha Téged nem, az egy dolog, egyéni vélemény. Ezért akartam lezárni azzal a mondattal (#5) a dolgot, de muszáj volt belekötni. -
Ender Wiggin #10 Meg másokat is...ez aztán a komoly érv. 2010-ben minden film emlékeztet valami másra, nem tűnt még fel, okoska...? -
#9 mert alacsony költségvetésű független film ami idegenekről szól -
matrozrabbi #8 "After six years, they're no longer aliens.
They're resident's."
Igen, van benn egy kis D9 az biztos, lehet az volt az inspiráció, de kiváncsi vagyok milyen lesz. Jónak néz ki. -
Yutani #7 Egyébként számomra is várós a film! Tavaly bejött a D9, idén is bírnék egy ilyen meglepetést! -
Yutani #6 IX. kerületből meg Csepelre telepítettek néhány alien családot... -
bippo #5 Engem is emlékeztetett, meg másokat is. Téged meg nem. Ennyi. -
Ender Wiggin #4 Mitől emlékeztetne ez a D-9-re? Mert a kameramozgás olyan? Vagy mert idegenekről szól? -
FoodLFG #3 Ne is mond! :D -
bladesoft #2 Nálunk is vannak ilyen fertözött területek... pl. VIII.ker :D -
viizo #1 kellemesnek ígérkezik, erősen várós