57
Kamerás megfigyelőrendszer
  • neevous
    A Media Markt bejáratánál ki van írva, hogy három napig tárolják a felvételeket.
  • vizes
    Boltba kellene.
    Nézz utána a jogi oldalának is, ha jól tudom nem rögzítheted a felvételt, csak úgy üzemeltetheted a rendszert ha állandóan ül a monitor előtt vki.
    A rögzített felvétel nem használható fel az elkövető ellen.
    Javítson ki valaki ha pontosabban tudja!
  • bon
    pl. link
  • bon
    USB kábelhossz korlátozott, nem hosszabítható ész nélkül, tehát webkamera felejtős ilyen célra. IP kamera ajánlott.
  • Petko
    és mégis miaz hogy rá van kötve? kidugod a dvd meghajtó tálcáját és rátekersz egy masnit kötözőspágával?
    ilyen probélémára kifejezetten már amióta létezik a világ dvr kártyákat használnak amin van 4-8 hagyományos megfigyelő kamera csatlakoztatásához kompozit videóbemenet, és általában a kártyához adják a rögzítő szoftvert is
  • alcotb
    és az konkrétan hol van ami nekem kell?
  • alcotb
    #6: lehet ingyenes is de az sem baj ha fizetős amit meg lehet oldani ingyenesbe

#3: még több ehez hasonló rendkívül érdemes hsz-t légyszíves.rendkívül inteligen ember lehetsz.hisz guglibarátod mindent megsúg

#8: nem kell 326457625374km-es kábel, kb egy 15-20 négyzetméteres boltba kellene kb 5 kamera.

#7: nemfontos hogy távolról bele tudjak nézni.

a lényeg inkább azon van hogy rögzíteni lehessen vinyóra a felvételeket és később vissza lehessen nézni.
  • pxxl
  • Ic3 m4n
    még lehet olcsóbban kijön mintha kamerát vennél :D
  • pxxl
    meg veszel 50 méter usb hosszabítót is? :D
  • Ic3 m4n
    Úgy is meg tudod csinálni hogy veszel több webcamot, amiket tetszőleges helyeken raksz szét a házadban, és TeamViewerrel tudod távoli gépről nézni a képeket.
  • Csirke4
    Ingyeneset keresel vagy fizetőset?
  • bon
    Itt minden van: link
  • Rotyoka
    ennyi erővel az sg nek sincs értelme, mint fórum mert googleba mindent megtalálsz. Éppen hogy itt meg lehet tárgyalni ki hogyan építette kin a megfigyelő rendszert...
  • Fresh Duke
    Google. Zárható.
  • alcotb
    Ill. várok bármilyen tippet házi kamerás megfigyelőrendszerrel kapcsolatban.
  • alcotb
    Hali!

Olyan programot keresek amivel rögzíteni tudom több kamera képét, ami a gépre van kötve.