57
Kamerás megfigyelőrendszer
-
#17 A Media Markt bejáratánál ki van írva, hogy három napig tárolják a felvételeket. -
#16 Boltba kellene.
Nézz utána a jogi oldalának is, ha jól tudom nem rögzítheted a felvételt, csak úgy üzemeltetheted a rendszert ha állandóan ül a monitor előtt vki.
A rögzített felvétel nem használható fel az elkövető ellen.
Javítson ki valaki ha pontosabban tudja! -
#15 pl. link -
#14 USB kábelhossz korlátozott, nem hosszabítható ész nélkül, tehát webkamera felejtős ilyen célra. IP kamera ajánlott. -
Petko #13 és mégis miaz hogy rá van kötve? kidugod a dvd meghajtó tálcáját és rátekersz egy masnit kötözőspágával?
ilyen probélémára kifejezetten már amióta létezik a világ dvr kártyákat használnak amin van 4-8 hagyományos megfigyelő kamera csatlakoztatásához kompozit videóbemenet, és általában a kártyához adják a rögzítő szoftvert is -
#12 és az konkrétan hol van ami nekem kell? -
#11 #6: lehet ingyenes is de az sem baj ha fizetős amit meg lehet oldani ingyenesbe
#3: még több ehez hasonló rendkívül érdemes hsz-t légyszíves.rendkívül inteligen ember lehetsz.hisz guglibarátod mindent megsúg
#8: nem kell 326457625374km-es kábel, kb egy 15-20 négyzetméteres boltba kellene kb 5 kamera.
#7: nemfontos hogy távolról bele tudjak nézni.
a lényeg inkább azon van hogy rögzíteni lehessen vinyóra a felvételeket és később vissza lehessen nézni.
-
#10 -
#9 még lehet olcsóbban kijön mintha kamerát vennél :D -
#8 meg veszel 50 méter usb hosszabítót is? :D -
#7 Úgy is meg tudod csinálni hogy veszel több webcamot, amiket tetszőleges helyeken raksz szét a házadban, és TeamViewerrel tudod távoli gépről nézni a képeket. -
#6 Ingyeneset keresel vagy fizetőset? -
#5 Itt minden van: link -
Rotyoka #4 ennyi erővel az sg nek sincs értelme, mint fórum mert googleba mindent megtalálsz. Éppen hogy itt meg lehet tárgyalni ki hogyan építette kin a megfigyelő rendszert... -
#3 Google. Zárható. -
#2 Ill. várok bármilyen tippet házi kamerás megfigyelőrendszerrel kapcsolatban. -
#1 Hali!
Olyan programot keresek amivel rögzíteni tudom több kamera képét, ami a gépre van kötve.