Afrikai akciófilmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De itt csak afrikai filmekrõl van szó

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

SZilaJMaGGoT
De afrikában játszódik!

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Az olasz film...

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Kicsikiraly

DFTBA ಠ_ಠ

SZilaJMaGGoT
Piedone afrikában?

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

highlander15
Poénból írtam:-)Szerintem is házilag csinálták az effekteket hozzá.Ebben a helikopteresben az a legnagyobb poén,hogy elvileg egy AH-64 Apache helikopter lenne,aminek felfelé nyíló tetejû pilótafülkéje van,és ahhoz,hogy kikönyökölhessen a faszi,fel kellene a tetõt nyitni.Ráadásul a nézõ azt gondolja,hogy Ugandának,aki egy rendes akciófilmet nem tud csinálni,honnan a francból lenne lóvéja egy 18 milló USD-s AH-64-esre?:-)

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Szerintem a szórakoztatásra gondolt, hogy ezeken többet lehet röhögni. 😄

Ezt te se gondoltad hogy lealázzák? Én sony vegas al különb effecteket csinálok 😄 Meglövik az embert érdekesel lereagálja, utána hirtelen eltünik a feje de az ember ugyanúgy mozog 😄 Ott a helikopter amiben látni hogy kivan vágva egy képbõl a pilóta és odavan téve elég bénán, teljesen más fények vannak rajta... És az Uganda Air Force ami egy szimpla text szöveg, nemis oda animált dolog 😄 Komolyan mondom, házilag különbet csinálok 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

highlander15

Uganda Air Force:-D

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

highlander15

:-D

highlander15
Meg amikor a géppuskával elkezdenek lõni,elõször mellbelövik a faszit,utána meg szétlövik a fejét,akkor lehet látni hogy mögötte halál nyugodtan mászkálnak az emberek,mintha nem lenne golyózápor körülöttük.Lehet,hogy Ugandában ilyen egy átlagos nap:-D

Dynamic
0:36, elsõ videó
Lehet, vak vagyok, de hol vérzik a kocsi? Hánynál?
highlander15
Ramon Film Productions

Ez a hivatalos oldal,ahonnan meg lehet rendelni a filmeket,van ezen a kettõn kívül még pár,de azokról semmi infó sehol.

highlander15
Én is...De csak ezeket a trailereket találtam.

ruffirant
kedvet kaptam a megnézésükhöz 😄

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

😄D😄😄S:::S

highlander15
Mondtam faternak,hogy a lövöldözõs részeket úgy is felvehették volna,hogy kimennek filmezni egy ugandai utcára:-D

Zsolek123
hogy röhögj rajta idegbeteg módon, még akkor is ha 60x láttad

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

n3whous3
de miért kell idegbeteg módon 60x elismételniük a címeket meg ilyesmi? 😄DDDDDDDDDDDDDDD

púúúúú

tigeroo
azért ugandában ez nagy teljesítmény!
Nálam Yankee Zulu, Mama Jack a bestek.

Bár ezek inkább agyrémek. 😄

Frank99
Piedóne Afrikában esetleg???

:-))))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

hülyeség ez egész
highlander15
Amazima

Sci-fi kategória:-D

Tyler1
gecc az a chipmunk narrátor vmi baszott jó, én szakadok rajta azóta is <#nyes><#taps> áksön áááááááá áksön<#idiota>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

a legnagyobb mikor lerobbantják a a házról a tetõt csak úgy 😄
bakvarnyu
Még ilyeneket! <#vigyor5>

highlander15
Nekem az tetszik amikor kikönyököl a harci helikopterbõl,mögötte a felirat:Uganda Air Force:-D

highlander15
Baby Police

Ez egy nigeriai akcióvígjáték akarna lenni.Néztem belõle pár jelenetet,de se akciót,se vígjátékot nem láttam benne,magyarul felvették a semmit.A poénforrás,hogy egy kisgyerek a rendõr.Többnyire különféle szituációkba keveredik,de hogy mi akar benne a poén lenni,arra a mai napig nem jöttem rá,köszönhetõen annak,hogy olyan erõs akcentussal beszélik az angolt,hogy nem lehet rendesen megérteni.

Zsolek123
Amúgy rendes felsírtam a motoros résznél, mikor áthajt a susnyáson

Zsolek123
akkor az is káming szúún<#idiota>

Istenek a fejükre estek-sorozat ennél jobb volt!

N o N a m e
Azt hiszem itt a haverokkal én is csinálok egy ilyen filmet és híres leszek 😊)
Tinman
Aszongya:

1. Mér' vérzik a kocsi?
2. Mér' ég a téglafal, ha belelõnek?
3. Mér' dõl össze egy felhõkarcoló egy árva helikoptertõl?

Amúgy 10/10<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

edios
meglövik a kocsit és vérzikA:ASd.a.sda.D:ASD:ASD

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Hehe,inkább burleszkre hasonlítanak mint akciófilmre<#vigyor3>

highlander15
Hihetetlen, hogy Európában senki sem hallott ezekrõl a filmekrõl.Meg mernék rá esküdni,hogy sok amerikai akciófilmet lealáznak!
Tebaatusasula

Who killed Captain Alex?