38
A fekete kontinens filmremekei:-)
-
Ironman2 #38 De itt csak afrikai filmekről van szó -
#37 De afrikában játszódik! -
Ironman2 #36 Az olasz film... -
#35 -
#34 Piedone afrikában? -
#33 Poénból írtam:-)Szerintem is házilag csinálták az effekteket hozzá.Ebben a helikopteresben az a legnagyobb poén,hogy elvileg egy AH-64 Apache helikopter lenne,aminek felfelé nyíló tetejű pilótafülkéje van,és ahhoz,hogy kikönyökölhessen a faszi,fel kellene a tetőt nyitni.Ráadásul a néző azt gondolja,hogy Ugandának,aki egy rendes akciófilmet nem tud csinálni,honnan a francból lenne lóvéja egy 18 milló USD-s AH-64-esre?:-) -
Daza500 #32 Szerintem a szórakoztatásra gondolt, hogy ezeken többet lehet röhögni. :D -
Gibor #31 Ezt te se gondoltad hogy lealázzák? Én sony vegas al különb effecteket csinálok :D Meglövik az embert érdekesel lereagálja, utána hirtelen eltünik a feje de az ember ugyanúgy mozog :D Ott a helikopter amiben látni hogy kivan vágva egy képből a pilóta és odavan téve elég bénán, teljesen más fények vannak rajta... És az Uganda Air Force ami egy szimpla text szöveg, nemis oda animált dolog :D Komolyan mondom, házilag különbet csinálok :D -
Uganda Air Force:-D -
:-D -
#28 Meg amikor a géppuskával elkezdenek lőni,először mellbelövik a faszit,utána meg szétlövik a fejét,akkor lehet látni hogy mögötte halál nyugodtan mászkálnak az emberek,mintha nem lenne golyózápor körülöttük.Lehet,hogy Ugandában ilyen egy átlagos nap:-D -
#27 0:36, első videó -
Quantumleap #26 Lehet, vak vagyok, de hol vérzik a kocsi? Hánynál? -
#25 Ramon Film Productions
Ez a hivatalos oldal,ahonnan meg lehet rendelni a filmeket,van ezen a kettőn kívül még pár,de azokról semmi infó sehol. -
#24 Én is...De csak ezeket a trailereket találtam. -
#23 kedvet kaptam a megnézésükhöz :D -
Rundstedt17 #22 :DD:D:DS:::S -
#21 Mondtam faternak,hogy a lövöldözős részeket úgy is felvehették volna,hogy kimennek filmezni egy ugandai utcára:-D -
#20 hogy röhögj rajta idegbeteg módon, még akkor is ha 60x láttad -
n3whous3 #19 de miért kell idegbeteg módon 60x elismételniük a címeket meg ilyesmi? :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#18 azért ugandában ez nagy teljesítmény!
-
Daza500 #17 Nálam Yankee Zulu, Mama Jack a bestek.
Bár ezek inkább agyrémek. :D -
#16 Piedóne Afrikában esetleg???
:-)))) -
Dean Winchester #15 hülyeség ez egész -
#14 Amazima
Sci-fi kategória:-D -
#13 gecc az a chipmunk narrátor vmi baszott jó, én szakadok rajta azóta is áksön áááááááá áksön -
karajjj #12 a legnagyobb mikor lerobbantják a a házról a tetőt csak úgy :D -
#11 Még ilyeneket! -
#10 Nekem az tetszik amikor kikönyököl a harci helikopterből,mögötte a felirat:Uganda Air Force:-D -
#9 Baby Police
Ez egy nigeriai akcióvígjáték akarna lenni.Néztem belőle pár jelenetet,de se akciót,se vígjátékot nem láttam benne,magyarul felvették a semmit.A poénforrás,hogy egy kisgyerek a rendőr.Többnyire különféle szituációkba keveredik,de hogy mi akar benne a poén lenni,arra a mai napig nem jöttem rá,köszönhetően annak,hogy olyan erős akcentussal beszélik az angolt,hogy nem lehet rendesen megérteni. -
#8 Amúgy rendes felsírtam a motoros résznél, mikor áthajt a susnyáson -
#7 akkor az is káming szúún -
Ironman2 #6 Istenek a fejükre estek-sorozat ennél jobb volt! -
#5 Azt hiszem itt a haverokkal én is csinálok egy ilyen filmet és híres leszek :)) -
#4 Aszongya:
1. Mér' vérzik a kocsi?
2. Mér' ég a téglafal, ha belelőnek?
3. Mér' dől össze egy felhőkarcoló egy árva helikoptertől?
Amúgy 10/10 -
#3 meglövik a kocsit és vérzikA:ASd.a.sda.D:ASD:ASD -
Ironman2 #2 Hehe,inkább burleszkre hasonlítanak mint akciófilmre -
#1 Hihetetlen, hogy Európában senki sem hallott ezekről a filmekről.Meg mernék rá esküdni,hogy sok amerikai akciófilmet lealáznak!
Tebaatusasula
Who killed Captain Alex?