928
Megjelent a legújabb Kindle, megfizethető áron és magyarországra is szállítják...
-
#168 Nah mukodik,csak ujra kellett tennem a konyveim.
Akarnek meg ratenni magyar felolvasot de lattam h ahoz meg kell hackelni.Esetleg lehet vmi hatulotoje a hackelesnek? -
#167 Foggalmam sincs mi tortent bemasoltam a documents-be elinditottam a kindle-t es egyszeruen eltunt a dokumentumok mappam es vele minden konyvem... -
#166 A könyvek közé kell másolni, minden szótár egy-egy könyv, csak speciálisan van megformázva. -
#165 Nekem ez nem akar mukodni,nem jelennek meg csak az angol szotarok.Csak ugy siman fel kell masolni v vmelyik mappaba kell tenni? -
lammaer #164 A Wifi rohadtul szivja az aksit, amúgy sem arra való. Zenehallgatásról is el tudom képzelni hogy eszi az energiát az olvasás elől. Konkrétan én is 0 percet hallgattam zenét. Célszerszámom van hozzá (és nem a telefonom :D ) -
#163 Hat sztem zenehallgatasra boven jo,persze nem elsodleges zenehallgatasi eszkozkent,es ugyanugy emailezni is es felmenni par hirportalra,pl. sg:P. -
#162 ja jó :DD -
hangerő, 3,5-es fülhallgató, mikrofon, microUSB, ki-bekapcsoló -
#160 Gondolom azért van az alján hangerőállító gomb :)
(a mikrofon jelenleg nincs használatban a hivatalos firmware-el)
Én idáig összesen kb. 2-3 órát neteztem rajta, és 0 percet hallgattam zenét (és 2 percet a felolvasót) - nem arra találták ki :) -
#159 hangerőt lehet állítani zenehallgatáskor? -
#158 Folyamatos bongeszes es egy kis zene mellett kb mennyit birja az aku? -
#157 Calibre az egyik legjobb általános könyvkezelő-konvertálgató program, de ha visszaolvasol egy kicsit ebben a topicban, akkor találsz még ajánlott programot pdf-ekhez. -
#156 Nah koszi minden segitseget meg tippet;).Talaltam egy Calibre nevu konvertalot pdf-hez,ez okes vagy van ennel jobb is? -
#155 Gondolom igen, de nem értek hozzá hogy működik ajándékozás meg ilyesmik esetén. -
#154 Nah oke,es akkor a garancia valszeg aktiv nem? -
#153 Nyugodtan használhatod, ha konnektorból töltöd, akkor be se jön semmiféle menü, csak a sarokban jelenik meg a töltésjelző. -
#152 Es ha hasznalom az ugy nem rontja az akut? -
#151 menj be sajátgépbe, és ott nyomj egy eject-et rá, akkor használhatod töltés közben, amúgy pár óra alatt feltölti magát. -
#150 Most azt irja h usb drive mode az ebookon... -
#149 Nah megjott a csomag:D.Egyszeruen szuper ilyen vekony cuccot meg nem is lattam,nagyon jo a tapintasa es a kepernyoje is.
Regisztraltam rajta keresztul amazonon mostmar az irja h kesz regisztralva vagyok,akkor innentol aktiv a garanciam is?
Meg vmi most toltom es irja h hasznalhatom is toltes kozben,de nem enged semmit csinalni,kb mennyi mig feltoltodik? -
#148 Regisztráláskor gondolom a Kindle úgyis szinkronizálja a sorozatszámát az Amazonnal, ami alapján pontosan tudják, hogy mikor vásárolták eredetileg.
Ha ügyintézés van úgyis beszélsz velük szóban, elmondod, hogy ajándékba kaptad, és valószínűleg ennyi az egész. -
#147 De akkor nem kell beirjam majd vhova a kodjat vagy akarmilyet a kindle-nek csak regelek amazonra es van garanciam?Nem egeszen ertem... -
lammaer #146 Ja, ha ez az az aktiválás, akkor tényleg nem ügy. Deregister, aztán register, bepötyögöt az amazonos emailt meg passt azt csá.
Én is adtam már tovább idehaza igy kindlet. -
#145 Ha meg nem, akkor 4-5 gombnyomás lekapcsolni az előző regisztrációt :) Mindenesetre nem kell aggódni rajta, de ha még nincs, akkor csinálj magadnak egy Amazonos usernevet, hogy működjön az emailes küldés és ilyesmik (esetleg vásárolj ezt-azt később). -
#144 Akkor sztem a csavo ugy vette.Mert a tesoja amerikaba van es gondolom ezzel uzletelnek h kuldi a cuccokat. -
#143 Elméletileg a vásárlás pillanatában hozzákapcsolják a vásárló regisztrációjához, és első bekapcsoláskor aktiválódik is (persze netközelben), de szabadon lekapcsolható és átadható másnak - az egy év pedig valószínűleg (ahogy írtad) vásárlástól számít.
(talán kivétel, ha ajándéknak veszed, akkor nem regisztrálják előre) -
#142 Nah erre meg lehet visszaterek ha itt lesz,am azert nem aktivalja o h legyen meg az 1 ev vasarlas utan. -
#141 Olyan üzlet ez nekik, hogy nem éri meg szórakozni a vásárlókkal (meg nem is szokás úgy általában). -
#140 nagyot nőtt a szememben az Amazon most, meg az egész lebonyolítás. bár eddig nem rendeltem tőlük semmit, de már tetszik:)
még a UPS futár is jófej volt:D -
#139 Szerintem simán csak kell nyomni egy unregistert a Kindle-n (ha az előző gazdája nem tette), majd hozzákapcsolni a saját Amazonos regisztrációdhoz - onnantól a tied, és kap egy új emailcímet.
(így működik, ha el akarod adni a saját eszközödet) -
lammaer #138 Hát, erről sajnos nem tudok semmit, többségünk direktbe rendelte az amazonról az International verziót (Európába nem is engedi szállítani az US verziót).
Nem tudom amúgy pontosan mi van a hátterében, nem hiszem hogy vmi adminisztráción kívül bármi gond lehetne vele. Lehet dobnod kéne az amazonnak egy mailt, vagy olvasgatni a FAQ-kat. -
#137 Igen,csak akitol veszem amerikabol hozta,es az elobb beszeltem vele telefonon es vmi oasmiket magyarazott h laptopon keresztul az amazonon kell majd aktivaljam a garanciajat... -
#136 Nekem a fényképezőgépem usb töltő feje tökéletes hozzá, hajrá szabványosítás! (a telefonoméval viszont nem megy, pedig ugyan azokat az értékeket tudja :o) -
lammaer #135 ÖÖö.. nemtom milyen adaptora gondolsz. Ha a nemzetközi (international) verziót vetted, ahhoz egy darab USB kábel jár, ezen keresztül lehet tölteni is (vagy ha nagyon akarsz, bármilyen boltban veszel 500-2000 HUF körül egy USBs töltőt)
Garancia csak van, nincs mit rajta aktiválni. -
#134 Nah en is megrendeltem.Holnap hozza a futar.Nincs hozza csak amerikai adaptor,hol tudnek venni eus szabvanyut?Es miutan megvettem a garanciat h tudom aktivalni? -
#133 ah köszi -
lammaer #132 Lehet egyszerűbb az amazon.co.uk-n nézni vmi nem gyári tokot (nem kell új accountot csinálnod, a .com-os jó itt is), onnan szállítanak ide is tokot :)
Én egy ilyet vettem, ugyan most kicsit drágább mint annó
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003M4QWG2/ref=oss_product
De ha beirod hogy kindle 3 case, listáz egy csomót, 3.90 Fonttól kezdve.
-
#131 15-én vettem, 17-én már írt a vám, hogy megvan a cucc. Ma jött a futár. Nagyon szuper cucc, rég vettem ilyen jó ár/értékű kütyüt:) Most nézek valami tokot hozzá ebayen. Sokat segített ez a topik is a döntésben:) -
lammaer #130 Sok örömet nem okoz hogy válaszolhatok egy fórumban :)
Amúgy teljesen jó a kütyü, csak - mint már mondtam - nem képregények és scannelt PDFek olvasására, hanem regényekre/novellákra. -
#129 Eleget olvastam róla előtte, hogy tudjam mit veszek, így igen. Azt és úgy tudja, amire szükségem van.