Kindle e-book olvasó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MP3-at lejátszik? Lehet-e egyszerre zenét hallgatni és könyvet olvasni?
1.
Jól értem, hogy az ingyenes internet az nem WiFi-s, hanem 3G és GPRS kapcsolat??? Melyik magyarországi mobiltelefon társaság adna ilyet tök ingyen? Vagy ez más szolgáltató?
2.
A készülék meg tud jeleníteni képeket is (jpg, stb...)?
Tehát olvashatók rajta a beszkennelt, de nem PDF-re átalakított oldalak is?
3.
MEnnyire vámolták meg a határon? Mennyibe került a szállítás? Most úgy olvasom, hogy ingyenes szállítás van az Amazonon a Kindle-re...
4.
Milyen gyorsan nyít meg egy könyvet? (valami 60 másodperces idõt olvasni a neten) A lapozás sebessége milyen? KEll várni a következõ lap betöltésére?
5.
Napsütésben mennyire jól olvasható?
6.
A felhasználói kézikönyvet fel tudnád tölteni valahová, hogy beleolvasgathassak? Hátha néhány késõbbi kérdésre ott megtalálom a választ.
7.
Hány színt képes megjeleníteni? Milyenek így a színes képek/könyvek/oldalak?
8.
Valóban napokig bírja az akku egy feltöltéssel?
Nincs wlan csak 3G a DXben,Itt lehet látni, hogy Európában hol érhetõ el a 3G és hol a gprs csatlakozás.
Hasznos dolog, hogy lehet rajta képeket is nézegetni, így akár képregények olvasásához is tökéletes. Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, metrón használni szoktam, buszokon már nem merem elõvenni.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Amúgy ez az ingyen net ez mi is pontosan, én azt hittem, h csak ez az ebook letöltés ingyenes opció benne. Mit lehet ingyenes internet alatt érteni? Akárhol megnézhetem pl. a Nemzeti Sport oldalát? Jó olvasást és várjuk a további élménybeszámolókat!
Megjelenítés nagyon szép, nagyon részletes képet ad, enciklopédiák 100%osan élvezhetõek. Ingyenes internet szép dolog, és bár érzõdik, h nem erre találták ki, ügyesen megbírkózik az oldalakkal.
Ha van vmi kérdés szívesen válaszolok addig tovább tesztelgetem.
Ráadásul 1025 helyett 1027 et írtam irányítószámként, amire a support csak ennyit írt, h reméli megérkezik rendben^^...meg full refund ha visszakerül hozzájuk. Remélem postások nem lesznek túlhajtva és utána néznek a címnek pontosan.
Millió lexikonom meg könyvem várja már, h normálisan elolvassam õket, én is igencsak tûkön ülök^^
lenne sok kérdésem is majd... 😊
Már régen megrendelted, hogy ilyen hamar megjön?
Az amazonon most hiánycikk.
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Kérdés, hogy mennyiért hozzák házhoz budapestre?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
3G modellnél a Global 3G Coverage alatt volt a link, szóval amazon szerint már van... mondjuk ha vodafone a 3G tartalomszolgáltató, akkor hagyj fel minden reménnyel <#eplus2>#eplus2>
"The trees move. Do you not see it?"
"The trees move. Do you not see it?"
Az Amazonról már magyarországra is rendelhetõ, és most, hogy csökkent az ára, megfizethetõ lett.
Van belõle 3 tipus:
- Kindle Wi-Fi 6" kijelzõvel
- Kindle Wi-Fi + Free 3G 6" kijelzõvel
- Kindle DX 9" kijelzõvel
Személy szerint nekem a sima Wi-Fi-s kellene... Még nem rendeltem meg az Amazonról, de ami késik...
Link itt