10
  • tacsaby
    Én is pont most Bad Gastein-ben nyaraltam. Nekem is nagy csalódás volt, hogy a szállódában 4€/óra volt a net. Én azt hittem, hogy a sógoroknál már közműnek számít a net. Igaz nem azért mentem oda hogy netezzek, de néha jó lett volna utánanézni a környékbeli látnivalóknak, programoknak, vagy üdvözölni messengeren az otthoniakat. Ehelyett mászkálhattunk a tourinformba, és faggathattuk az igen elfoglalt recepciósokat. Hotspot meg persze egy sem volt a környéken. Tök fölöslegesen vittem magammal a netbook-ot. Nem hiszem, hogy az ingyen net egy centtel is csökkentené a szállodák jövedelmét, sőt a vendég elégedett lenne, mert nem érezné azt, hogy mindenért lehúzzák. Szívesebben jönne vissza.
  • chuky123
    Ma már az internetnek is alap "közműnek" kellene lennie ahogy elöttem is írták olyan mintha a csapvízért külön díjjat számitanak fel. Legyen egy kicsit drágább szállás 1-2 euroval de legyen alapszolgáltatás a wifi.
  • Ender Wiggin #8
    A Hiltonban ha a helyi TV-n kívül más csatornákat akarsz 30 euro/nap, ha WiFi-t akarsz 30 euró/nap, ha a minibárban megmozdítasz egy üveget 4 euró, ha kiveszel mindent, és a saját kajádat piádat rakod a helyükre 30 euró...5 csillag, 150-160 dollár/nap és minden szarérét lehúznak. Akkor az olcsóbb hotelekben milyen alapon várjuk el, hogy mindez ingyér legyen...? De ugyanakkor kit érdekel? Az életünket nem az internethez kéne alakítani.
  • Izgága1
    Tényleg elég értelmetlen a dolog, mármint komolyan, egyszer kifizetik az internetet a szállóda onnantól csak havi díj van és az se egy drága dolog. Szal komolyan manapság olyan potom árakért tudnak internetet bekötni, elhiszem hogy egy szállodának kicsit nagyobb sávszél kell de azért mégis. Elhanyagolható ez az ár a többi bevételükhöz képest.

Szerintem amúgy nem csak a szállodákba kéne ingyenes wifi, több hotspot kéne, nagyon kevés ilyen van. Szóval komolyan 21- század haladjunk már a korral, kicsit talán úgy éreznék az emberek hogy fejlődik is valamit a környezetük.
    Nem aztm ondom hogy mindenki kapjon alanyi jogon ingyen internetet mint a finneknél de azért jó pár ilyen wifis cucc elég sokat tudna dobni szerintem. Gondoljunk bele még a turistáknak is egy jó pont ha tájékozódni akarnak, interneten sokkal könnyebben tudnak információt szerezni arról amit akarnak, talán még nehezebben is tévednének el az emberek;)
  • Solmenir
    Hát persze, hogy olyan volt. Ha szállodaigazgató lennék, én is biztos olyan wifit üzemelnék be, amit az emberek kb. csak 1-2%-a lenne képes használni. Ismeretlen, misztikus hullámokkal, amit csak a zájfón négy tud fogni! Előbb tanulj meg írni Pistike.

Na de lényeg a lényeg, én egy pár napja pont látogató voltam a Budapesti Hiltonban, meg is néztem, van-e wifi. Hát persze, hogy van, gondoltam kipróbálom... erre feljött az ablak az árakról. Egy órás elérést csupán 3000 forintért élvezhetünk, de ha szeretnénk egész nap kihasználni az internetezés csodáját, az 6000 forintunkba kerül. Persze, drága szálloda, drága árak... de azért mégis, egy szaros wifi kapcsolatért fizessen ennyit az ember? Nekem ez olyan unszimpatikus húzás, mintha a vízért meg villanyért is külön fizetni kellene. Nyilván azoknak nem probléma egy ilyen tétel kifizetése, akik ott szállnak meg, de mégis keserű szájízt hagy.
  • farxis
    mem az sokal felyletteb apple által megalkotott wifi volt amit szar pc nem tudhat!! eddig ismeretlen hullámot használ ojat amit csak az apple cuccok ismernek!!!!
  • Rotyoka
    Azt az milyen wifi volt?: :D:DD Ha lehet ájfónnal akkor lehet 5 éves laptoppal is
  • farxis
    Nekem volt net a szálodában de csak iPhone4-el elérhető (nekem ijen van) mert nem akartak elvault teknologiára alapozni igy csak az Apple 22. századi a jó!
    (Egyébként ez a hotel a Szecsel szigetekem volt csak úgy elmondom)
  • bippo
    Amennyit elkérnek 1-1 éjszakáért, ez lenne a minimum.
  • Rotyoka
    Ez teljeen igaz. Az összes szállodába ill. étterembe kéne lennie ingyenes wifinek